magie abonament ritualuri anuale

Sunt minim 4 ocazii in an OBLIGATORII pentru a face ritual : la trecerea dintre ani, in noaptea de Sf. Andrei, de Sanziene si de Rusalii. De preferat sa faceti in timpul anului si Sabaturile Roata Anului, pentru o protectie completa.

Fiecare dintre aceste ritualuri sunt balize fixe in an:

In noaptea dintre ani se face ritual general pentru menirea anului urmator, pentru sanatate, spor, fericire, dragoste, etc..

Este important si cum ne proiectam anul, nu doar sa curatam si sa dezlegam mizeriile acumulate inerent pe vreme ce trece timpul si interactionam in viata cu diverse persoane si situatii, pe parcursul unui an. Pe langa menire se face si o dezlegare scurta si o protectie generala pentru anul ce vine. Dezlegarile nu sunt complexe dar pot fi un mare ajutor in orice situatie, iar protectia generala de multe ori nici nu stim cand anume a functionat….pentru ca daca nu am avut „ghinion” uneori nici nu stim ca l-am fi putut avea. ?

In noaptea de Sfantul Andrei, cea mai grea noapte din an, se face ritual de protectie si dezlegare. Se mai pot face si exorcizari.

Ritualul din Noaptea de Sfantul Andrei este un ritual de protectie foarte puternic dar si o ocazie unica in an, de dezlegare a anumitor „legaturi” trimise prin magie neagra si nu numai prin magie, avand in vedere multitudinea de tehnici de agresiune psiho-energetica si spirituala, predate si prezente „pe piata” de profil, in prezent.

Aceste ritualuri de dezlegare sunt menite sa va repuna in matca, sa va refaca structurile energetice si spirituale originale, sa va ajute in toate domeniile vietii care pot fi potential afectate de diverse agresiuni si sa va de-programeze mintea si sufletul de orice fel de afectare structurala aparuta din exterior, care va afecteaza evolutia personala si spirituala, cu alte cuvinte sa va „dezlege” de orice fel de „legaturi” energetice, psihice si spirituale ce va afecteaza negativ intruparea prezenta.

In noaptea de Rusalii se deschid iadurile si mortii umbla pe Pamant, impreuna cu Rusaliile, care pot aduce moarte sau nebunie celor care le supara. In aceasta noapte grea se fac dezlegari puternice si protectii.

Ielele locuiesc in vazduh, in paduri sau in pesteri, in munti, pe stanci sau pe maluri de ape, in balarii sau la raspantii, scaldandu-se adesea in izvoare. Se crede despre ele ca apar in special noaptea la lumina lunii, rotindu-se in hora, in locuri retrase (poieni silvestre, iazuri, maluri de rauri, rascruci, vetre parasite sau chiar in vazduh, dansand goale, numai cu sanii goi, cu parul despletit, mai rar cu vestmant de zale sau infasurate in valuri transparente si cu clopotei la picioare); dansul lor specific este hora; locul pe care au dansat ramane ars ca de foc, iarba nemaiputand creste pe locul batatorit, iar crengile copacilor din jur fiind parlite; mai tarziu, cand iarba rasare din nou, culoarea acesteia este verde-intunecata, nu e pascuta de vite, iar terenul devine prielnic inmultirii ciupercilor din specia „lingura zanei”. Ielele apar uneori cu trup, alteori sunt doar naluci imateriale, cu aspect iluzoriu de tinere femei vesele; de obicei, folclorul le reprezinta tinere si frumoase, voluptuoase si seducatoare, nemuritoare, zburdalnice pana la delir, vindicative si rele, fara a fi totusi structural malefice.

In noaptea de Sanziene se fac ritualuri pentru dragoste, casatorie, zamislire de prunci si nastere usoara, pentru spor si sanatate.

Sânzienele (Drăgaica). În fiecare an, pe 24 iunie, românii marchează sărbătoarea de Sânziene sau Drăgaica. Noaptea de Sânziene, cea care precede această zi este considerată magică – minunile sunt posibile, forțele benefice, dar și cele negative ajung la apogeu.

Spre deosebire de Rusalii, care sunt reprezentări fantastice aducătoare de rele, Sanzienele sunt zâne bune. Dar ele pot deveni și forțe dăunătoare, lovindu-i pe cei păcătoși cu „lanțul Sânzienelor”, pot stârni din senin și vijelii, pot aduce grindina, lăsând câmpul fără de rod și florile fără de leac.

Puteti achizitiona si separat ritualurile. Vedeti ritualurile mai jos in categoria ” S-ar putea să-ți placă și…” .

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/ritualuri-anuale-pentru-spor-vindecare-dezlegare-si-protectie/?feed_id=66733&_unique_id=64a601dfc5947