indieni hopi

“Cand steaua albastra Kachina va rasari in Rai, va aparea a cincea lume”

 

2
O straveche profetie a indienilor Hopi spune: „cand steaua albastra Kachina va rasari in Rai, va aparea a cincea lume”. Numele Hopi pentru steaua Sirius este Steaua Albastra Kachina. Aceasta va fi ziua purificarii, cind aceasta stea va dansa in piata si-si va scoate masca.
 .
 Cele noua semne ale profetiei
 .
Profetia Hopi vorbeste de doua Kachinas gemene – alba si albastra.
 .
Acesta este primul semn: am spus despre sosirea oamenilor cu pielea alba, ca Pahana, dar care nu traiesc ca Pahana – oameni care au luat pamintul care nu le apartinea si care si-au lovit inamicii cu tunetul (arme).
 .
Acesta este al doilea semn: paminturile noastre vor vedea venind rotile de tors pline cu voici (masini).
 .
Acesta este al treilea semn: un ciudat animal, ca un bivol dar cu coarne foarte lungi, va invada in numar mare paminturile (vite cu coarne mari).
 .
Acesta este al patrulea semn: pamintul va fi strabatut de serpi din fier (caile ferate).
 .
Acesta este al cincilea semn: pamintul va fi strabatut in zig-zag de o uriasa pinza de paianjen (liniile de curent si telefonie).
 .
Acesta este al saselea semn:  pamintul va fi strabatut in zig-zag cu riuri de piatra care vor face picturi in soare (soselele si mirajele pe care le produce soarele ca efect al stralucirii sale).
 .
Acesta este al saptelea semn: veti auzi marea intunecata serpuind si multe vietuitoare murind din cauza ei (deversarile de petrol).
 .
Acesta este al optulea semn: veti vedea multi tineri purtind parul lung ca oamenii nostri, venind si alaturindu-se triburilor noastre, invatind din intelepciunea noastra (curentul hippy).
 .
Aceste este al noualea si ultimul semn: veti auzi de locurile din Rai, de deasupra pamintului care vor cadea cu un zgomot puternic. Va aparea Steaua Albastra. Foarte curind dupa aceasta ceremoniile populatiei Hopi vor inceta.

hopi%255B1%255D gif
Marea distrugere care va cutremura lumea
 .
Semnificatia marii distrugeri este aici: lumea se va cutremura in toate partile. Oamenii albi se vor lupta cu cei de pe alte meleaguri – aceia obsedati  de prima lumina a intelepciunii. Vor fi multe coloane de fum si foc cum omul alb a facut in desert, nu departe de aici. Cei care vor sta si locui in locurile tribului Hopi vor fi in siguranta. Apoi va mai trece mult timp pina la reconstructie. Si curind, foarte curind dupa aceea, Pahana se va intoarce. El va aduce lumina celei de-a cincea lumi. El va planta semintele intelepciunii in inimile noastre. Poate ca acum aceste seminte au fost plantate. Acestea vor netezi calea spre aparitia celei de-a cincea lumi.
 .
Roca Profetiei Hopi din Grand Canyon
 .
Linga rezervatia Hopi din Arizona se gaseste o stinca de gresie pe care se afla gravata o inscriptie a trecutului, prezentului si viitorului. Acest loc este mai cunoscut ca Roca Profetiei Hopi. Piatra povesteste celor din tribul Hopi ca a aparut din pamint spre suprafata pamintului. Amplasarea actuala este in Marele Canion.
 .
Migratii ciudate ale stincii care prevestesc sfirsitul
 .
Povestea descrie cum Stinca Profetiei arata cum liderii clanului Hopi au migrat in patru directii, apoi s-au intors spre stinga – formind simbolul zvasticii. Clanurile care au urmat migratia in patru directii – apoi s-au intors spre stinga – au format inversul simbolului zvasticii. Dupa calatoria in patru directii ei s-au intors la centru. Cind vor atinge centrul va fi sfirsitul virstei a patra.
 .
Omul cu doua inimi trebuie sa se hotarasca
 .
Stinca Profetiei Hopi povesteste clar despre existenta a doua inimi individuale. Persoana cu doua inimi este cea care gindeste cu capul mai curind decit cu inima. Se face referire la functionarea predominanta a partii stingi a creierului care coordoneaza gindirea analitica. Persoana care gindeste cu inima utilizeaza partea dreapta a creierului, cea responsabila de gindirea intuitiva. Frecvent, omul modern este neechilibrat din cauza ca traieste intr-o societate dominata de gindirea analitica a partii stingi a creierului.
.
Roca Profetiei Hopi arata ca oamenii cu doua inimi au sansa sa aleaga sa gindeasca cu inima sau sa continue sa gindeasca numai cu capul. Daca vor alege ultima varianta, aceasta va conduce la autodistrugere; daca insa vor alege sa gindeasca cu inima, ei s-ar putea intoarce, treptat, spre modul natural de supravietuire.
 .
Cele trei lumi cutremurate ne reamintesc ca sintem frati
 .
Pe Piatra Profetiei Hopi sint trei cercuri care reprezinta trei lumi cutremurate. Creatorul va produce trei lumi nesigure, cutremuratoare, pentru a reaminti oamenilor despre inrudirea noastra.
.
Prima lume nesigura va fi reorganizata cand gindacul de pe panglica se va agita in aer. Aceasta este interpretat ca fiind un avion. Avioanele au fost prima oara folosite in timpul primului razboi mondial. Deci, acest razboi poate insemna prima lume nesigura, cutremurata.
.
A doua lume nesigura va fi reorganizata cand omul va folosi simbolul migratiei Hopi (zvastica) in razboi. Deci, al doilea razboi mondial este a doua lume nesigura.
.
A treia lume nesigura va fi reorganizata de acoperirea cu o manta rosie.
.
Ar putea sa insemne aparitia comunismului in Rusia, China?
.
Articol Cristina Matache

https://www.evolutiespirituala.ro/a-cincea-lume-indienii-hopi/?feed_id=22684&_unique_id=63b5a5550b975