vibratii uleiuri

Academia Karanna© & doTERRA – Lămuriri Necesare

vibratie uleiuri esentiale doTERRA

 

 

Suntem intrebati de catre unii clienti, de ce am început sa promovam doTERRA, dupa ce ani de zile am tot fost tentati de diverse firme cu produse sau servicii si am refuzat.

Simplu: le-am testat atat dpdv al proprietăților fizice cat si dpdv al proprietăților energetice si a rezultat ca sunt aproape 100% vibratia plantei – origine, fara nicio vibratie perturbanta disarmonica (cum ar fi fost adaosuri chimice pentru diluare). Nu sunt 100% vibratia plantei pentru ca in procesul de extracție a uleiului esențial este normal sa se mai piarda ceva..

Le promovăm pentru ca sunt complementare activității noastre de bază, respectiv cursuri online de dezvoltare personala și spirituala, consiliere, hipnoză.

Uleiurile, dupa cum se vede in poze, aplicate pe piele, difuzate in aer sau înghițite ca pastile, pe langa proprietatile de vindecare, au si proprietati de ridicare a vibratiei, ceea ce ajuta foarte mult la meditatie, hipnoza, regresii, alinierea si echilibrarea chakrelor, curatare si optimizare energetica, protecție energetică, etc.

Așadar doTERRA este de acum recomandarea noastra , pe lângă cristale si alte modalități psiho-energetice, ca instrument de lucru pentru cursurile si activitatile noastre.

Pentru a cumpăra produse doTERRA trebuie sa va faceti cont de cumpărător pe site-ul doTERRA sau puteti sa comandati pe site-ul nostru, daca doriti ca ulterior sa primiti informatii si recomandări personalizate, de utilizare a uleiurilor.

In curand vom lansa si cateva cursuri de Aromaterapie, la care veti avea acces gratuit daca va inscrieti prin Academia Karanna©.

 

Acces integral GRATUIT pentru membrii echipei doTERRA KARANNA©

 

Alte articole din Categoria Wellness

PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK 

  https://www.evolutiespirituala.ro/academia-karanna-doterra-lamuriri-necesare/?feed_id=55646&_unique_id=6478e64f15cb8