ACADEMIA KARANNA – DEZVOLTARE PERSONALA & SPIRITUALA

Scoala Acreditata International IPHM & PHPA

Traineri Acreditati National ANC (CNFPA) & International

 

.

.

.

.

E-Cursuri Video Online

Centrul de Studii Karanna © va pune la dispozitie un pachet de Programe Video la Distanta pentru Dezvoltare Personala si Spirituala. Trainerii, Programele si Scoala Karanna © sunt Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si PHPA (Professional Hypnotherapy Practitioners Association).


Cursuri In Locatie – In Clasa – Acreditate ANC & IPHM & PHPA

curs in locatie karannaCursurile Karanna © sunt autorizate de ANC si/sau certificate international iar Certificatele de Absolvire sunt recunoscute international de catre Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine), de catre PHPA (The Professional Hypnotherapy Practitioners Association) si national de catre Centrul de Studii & Terapii Complementare cu sigiliu si apostila Karanna©.

 

 


Cursuri Online – LIVE

cursuri la distantaCursurile LIVE se desfasoara online, pe o platforma software dedicata. Este necesar sa aveti conexiune internet, computer, camera web, microfon si casti.

Diplomele sunt recunoscuta international de Institutul IPHM, institutul PHPA si national de Centrul de Studii Kranna ©. Certificatele sunt inseriate si inregistrate, cu tibru sec si apostila.

 

 

 


Initieri in Sisteme Energetice

INITIERE SPIRITELE NATURII KARANNAInitierile se fac in persoana sau la distanta. Initierile sau Acordajele sunt sisteme energetice cu sau fara simboluri incluse, care acordeaza la diferite frecvente si benzi energetice Universale. Dupa initiere se transmite cursantului Manualul sistemulului pentru care a primit initiere si Certificat. Termeni si Conditii

 

 

 

 

 


Hipnoza Regresiva & Hipnoza Terapeutica

sedinta hipnozaSedintele se desfasoara la cabinetul din Craiova sau online, prin intermediul unei platforme video-online.

Sesiunile sunt individuale si se pot sustine in persoana, la cabinetul nostru sau la distanta, pe o platforma software specializata sau la distanta, fara contact direct (transa indusa la distanta).

 

 

 

 


Consiliere pentru Dezvoltare Personala

consiliereAcreditare ANC / CNFPA (Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale) pentru desfasurarea activitatii de Consilier pentru Dezvoltare Personala. Sedintele de consiliere se desfasoara in cabinetul din Craiova sau la distanta, video-online.

 

 

 

 

 


conferinta online
Avem in desfasurare o serie de Seminarii Online si în locatie, pe teme complexe. In acest sens ne desfasuram activitatea de mai bine de 4 ani, in domeniul Dezvoltarii Personale si Spirituale.

 

Temele seminariilor sunt anuntate in avans, pentru ca dvs sa aveti timpul necesar sa decideti daca doriti sa participati si, de asemenea, pentru a avea posibilitatea sa va pregatiti intrebarile si sa efectuati inscrierea.