ACORDAJ ATMIC BOOST ©

 
logo+karanna+lightworkers555

ATMIC BOOST © este un acordaj intermediar, de BOOST, pentru cei interesati de Sistemul de Reconectare Divina si Evolutie Spirituala KHYATI © sau Sigiliul Pentalfa de Foc © si care nu sunt sau nu doresc sa fie initiati in sisteme energetice de tip Reiki, etc.

Acordajul presupune ridicarea vibratiei initiatului pe o banda de energie specifica, diferita  si superioara celor de tip Reiki. Dupa initiere este foarte probabil sa se declanseze crize de vindecare, deoarece energia initierii provine direct din Sursa, fara modulatii intermediare. De asemenea, initatul, in timpul initierii poate experimenta diverse stari de constiinta, poate avea viziuni sau poate auzi comunicari astrale.

Acordajul ATMIC Boost © pentru SISTEMUL KHYATI © si Sigiliul Pentalfa de Foc © nu consta in implementare de simboluri in aura. 

Acordajul ATMIC Boost © pentru SISTEMUL KHYATI © si Sigiliul Pentalfa de Foc © reseteaza parametrii corpurilor energetice la nivel profund, inclusiv karmic, pentru ca aceste corpuri energetice sa poata fi acordate si reconectate specific, in cadrul initierilor din Sistemul Khyati  © si Sigiliul Pentalfa de Foc ©, pe fiecare nivel de constiinta pe care Sinele Superior si Monada figureaza. 

Sigiliul Pentalfa de Foc © actioneaza ca un scut de protectie al campurilor, chakrelor si corpurilor dvs subtile, iar Sistemul Khyati © va deschide diferite oportunitati si grade de acces in Spirit, in functie de nivelul de evolutie, varsta astrala si predestinarea Divina a fiecaruia, dar in mod cert isi va pune amprenta asupra fiecarui initiat, in mod pozitiv, prin faptul ca acesta va fi reconectat cu familia sa de Suflete, Monada Divina si cu vibratia Unimii, adica a lui D-zeu UNUL. 

Materializarile vor fi posibile mult mai usor, sincronicitatile se vor ivi mai pregnant, mesaje de la Ingeri, vise premonitorii, capacitati Psi, etc. Nu uitati, conform dictonului divin: „Cere si ti se va da!” , va dorim sa utilizati la maxim aceste acordaje si initieri si sa fiti in Lumina, pentru Eternitate! 

NAMASTE!


Anca & Catalin Bogdan