NIVELUL III – Curs Complet de Initiere in Hermetism – ACCES 4 LECȚII / LUNĂ

Curs Online de Hermetism – 4 lectii / luna. Cursurile Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH.

Program Combinat de Hipnoza & Regresie – RENOVARE

Pachetul „Renovare!” contine o serie de 12 sedinte de hipnoza impartite astfel: 4 sedinte de regresie in vieti anterioare + 4 sedinte de hipnoza terapeutica + 4 sedinte de hipnoza pentru dezvoltare personala. Costul aferent acestui pachet este de 12×210 lei= 2.520 lei

Durata unei sedinte este de 90 minute. Durata totala a programului: 1.170 minute.

Sedintele se vor desfasura saptamanal, astfel durata programului se intinde pe o perioada de 13 saptamani (3 luni si o saptamana).

Instructor Catalin Bogdan – Hipnoterapeut Acreditat AAH & CoE & IPHM & CIT. 

Gheorghe Vâlcea – tâmplarul părintelui ARSENIE BOCA – „Unul ca el se naşte o dată la o mie de ani”

Gheorghe Vâlcea – tâmplarul părintelui ARSENIE BOCA – “Unul ca el se naşte o dată la o mie de ani” I-a sculptat crucea de mormânt părintelui Arsenie Boca. A lucrat, ca tâmplar, alături de el, timp de 12 ani, devenind buni prieteni. Astăzi, Gheorghe Vâlcea este unul dintre puţinii martori ai …

Curs de Dezvoltare Spirituală Avansat – Nivelul II – ACCES 4 LECȚII / LUNĂ

Curs Online 4 lectii / luna. Cursurile Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH iar Instructorii Karanna© sunt Acreditati National de ANC & CNFPA.

Curs Aromaterapie Nivel I – Abonament 4 Lecții / Lună

Curs Aromaterapie – Online 4 lectii / luna. Cursurile Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH iar Instructorii Karanna© sunt Acreditati National de ANC & CNFPA.

Cursul de Aromaterapie poate fi urmat atât de începători cât și de persoane cu experiența în domeniul terapiilor holistice, de ex. practicanți de yoga, meditație, mindfulness, terapeuți, etc. Cursul este structurat astfel încât să fie accesibil și util indiferent de nivelul actual al cursantului.

Durată curs: 9 luni + o lună BONUS!

*CONDIȚII PENTRU ACCESUL GRATUIT LA CURS: 
  • Să fiți membru al echipei doTERRA KARANNA©
  • Să aveți un șablon LRP activ de minim 3 luni
  • Să aveți comenzi lunare de minim 100 de puncte

 

Mai multe detalii despre curs AICI.

 

Ascensiune – Accelerarea Parcurgerii Caii Si Marirea Coeficientului De Lumina

ASCENSIUNE – ACCELERAREA  PARCURGERII CAII SI  MARIREA  COEFICIENTULUI  DE  LUMINA   Tehnica de ascensiune numarul unu  Pentru propria-mi cunoastere si pentru scrierea acestei carti, am investigat propria mea cale catre ascensiune si am incercat sa invat tot ce puteam despre acest proces si despre mecanismul ascensiunii. Unul dintre lucrurile interesante …

Curs de Hipnoză – ACCES 4 LECȚII / LUNĂ

Curs Online 4 lectii / luna. Cursurile Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH iar Instructorii Karanna© sunt Acreditati National de ANC & CNFPA.

Program de Cursuri & Initieri Reiki – LA DISTANTA – 2 lectii / luna

Initieri Reiki – CE ESTE REIKI? REIKI Este un sistem energetic de Evolutie Spirituala prin intermediul careia se poate accesa Sursa, Dumnezeu UNUL. Simbolurile Reiki sunt chei de activare a diferitelor planuri vibrationale si sunt cai de acces si reconectare cu Energia Universala. Exista mai multe sisteme energetice, fiecare conectand operatorul la aceeasi UNICA Sursa, prin metode diferite.

Reiki este un sistem terapie energetica in care nu se foloseste energia personala a terapeutului ci „energia universala” (rei = spirit, universal; ki = energie).

INITIERILE VOR AVEA LOC LA DISTANTA, ASADAR PUTETI URMA ACEST PROGRAM DE ORIUNDE V-ATI AFLA PRIN….LUME. :)

Cursul se achita cu o frecventa lunara. Cursantul va primi acces la curs gradat, 2 lectii / luna.

Parintele Arsenie Boca „În fiecare noapte, la orele 12.00, se deschideau singure ușile închisorii”

Parintele Arsenie Boca “În fiecare noapte, la orele 12.00, se deschideau singure ușile închisorii” Eu am avut un unchi, care in `48 era ofiter de Securitate la Brasov. Eram tanar si mergeam la Brasov unde mai ramaneam la el cate o saptamana, ca asa mai vedeam si eu lumea. Mergeam …

Curs de Dezvoltare Spirituală Avansat – Nivelul II – ACCES INTEGRAL INSTANT

Curs Online cu acces integral instant. Cursurile Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH iar Instructorii Karanna© sunt Acreditati National de ANC & CNFPA.

Ritual la trecerea dintre ani

Ritualul la trecerea dintre ani, meneste anul, adica il „farmeca” sa fie mai fericit, mai bogat, mai „sanatos”, etc…

Este important si cum ne proiectam anul, nu doar sa curatam si sa dezlegam mizeriile acumulate inerent pe vreme ce trece timpul si interactionam in viata cu diverse persoane si situatii, pe parcursul unui an.

Pe langa menire se face si o dezlegare scurta si o protectie generala pentru anul ce vine. Dezlegarile nu sunt complexe dar pot fi un mare ajutor in orice situatie, iar protectia generala de multe ori nici nu stim cand anume a functionat….pentru ca daca nu am avut „ghinion” uneori nici nu stim ca l-am fi putut avea. :)

Reconectati-va cu observatorul din spatele ochilor

  Reconectati-va cu observatorul din spatele ochilor   Stiinta abia acum gaseste explicatii pentru aspecte pe care anticii le cunosteau pur si simplu. Ei nu s-au obosit sa demonstreze formula. La ce bun? Din moment ce treaba e clara de ce sa ne mai complicam?? Da, dar ei primeau pur …

Program de Cursuri si Initieri Ezoterice / Hermetice – ACCES 2 LECȚII / LUNĂ

Initieri Ezoterice la distanta. Acces 2 lectii / luna. Programele Karanna© sunt Acreditate International de Institutele IPHM & IAOTH iar Instructorii Karanna© sunt Acreditati National de ANC & CNFPA.