Cardamom 1
doterra integrare uleiuri in corpCardamom Aliatul perfect pentru copt
Ești gata să dai un plus de savoare pâinii făcute în casă? Adaugă o picătură de ulei esențial de Cardamom la următoarea pâine pe care o coci! Acest condiment exotic va conferi o aromă nouă produselor de cuptor preferate ale familiei. Pentru un răsfăț maxim, adaugă Cardamom la checurile dulci, ca de exemplu checul cu banane! Yum!
Utilizări
  • Adaugă Cardamom la pâine, smoothie-uri, cărnuri și salate, pentru a potența aroma mâncărurilor.
  • Utilizează uleiul de Cardamom în locul semințelor de cardamom, pentru a intensifica savoarea a numeroase rețete gustoase.
Indicații de utilizare
Pentru aromatizarea mâncărurilor.
Precauții

A se folosi doar diluat. Nu consumați mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele.

Sursa produselor. De ce Guatemala?

Cardamomul este cultivat atât în India, cât și în Guatemala. Planta crește bine în ambele locuri și tipuri de climă. În India, cardamomul este utilizat preponderent în industria locală a mirodeniilor, în vreme ce în Guatemala face în general obiectul exportului.

Cum funcționează?

Cardamomul face parte din familia ghimbirului. Crește cel mai bine la umbră, având o durată medie de viață de șapte ani. În general, începe să producă fructe la doi sau trei ani de la plantare și fiecare păstaie conține între 10 și 20 de semințe de cardamom. În mod normal, recolta se face în perioada septembrie-februarie. Majoritatea cardamomului este vândut pe piața de mirodenii.

Uleiul esențial este extras din semințele care se găsesc în păstăi. Coaja exterioară a păstăii este verde, subțire, ca de hârtie. În interior se găsesc semințele, care sunt mici și negre. Sunt lăsate la uscat timp de aproximativ 36 de ore înainte de a fi vândute – fie ca mirodenii, fie pentru distilare. După uscare, păstăile de cardamom vor avea doar o cincime din greutatea lor în stare proaspătă. Pe urmă, semințele sunt distilate cu abur timp de câteva ore pentru a produce uleiul esențial.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

  • Testarea organoleptică
  • Testarea microbiană
  • Cromatografia în gaz
  • Spectrometrie de masă
  • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
  • Testarea chiralității
  • Analiza izotopică
  • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logoRezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/cardamom-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=35187&_unique_id=64316aff7a744