x

„Ce este si De ce avem nevoie de protectie PSI?”

 

De multe ori am fost intrebati acest lucru, atat de persoane interesate de calea spirituala, cat si de profani in acest domeniu. O sa incerc sa va explic, atat cat se poate de simplu „De ce avem nevoie de protectie PSI”.
Pentru cei interesati de evolutia spirituala si au pornit pe acest drum, Protectia PSI este un “must have” (tr: “trebuie sa am”) din cel putin 2 motive. La fel cum eroii mitogoliei grecesti erau testati in incercarile lor, se stie deja ca orice cale/drum care duce catre o comoara, este presarat cu multe capcane, tentatii si piedici. Evolutia spirituala a unei fiinte umane este idealul suprem, fiind chiar esenta/motivatia intruparii. Deci, este foarte probabil (pentru cei care inca mai au dubii in aceasta privinta) ca acest drum important, cel mai important drum din existenta unui om, sa fie presarat cu incercari si piedici din cele mai grele. Pe acest drum, daca vrei sa ajungi la destinatie, trebuie sa stii cum sa tii carma dreapta, astfel incat sa nu fi deturnat din calea ta. Nu cred ca este cazul acum sa fac o enumerare a tuturor piedicilor pe care o persoana le poate avea pe acest drum. Multi dintre voi v-ati lovit de ele si stiti exact la ce fel de piedici ma refer. Celorlalti le pot spune doar atat: Orice caravana are nevoie de protectie pentru a ajunge in siguranta la destinatie, iar desertul nu-ti da multe optiuni atunci cand esti la ananghie.
Un alt motiv este faptul ca atunci cand ai deschis ochii si ai inceput sa urci dpdv spiritual, devii mult mai vizibil pentru cei/cele interesate mai degraba de involutia ta spirituala decat de evolutia ta. Sunt suficient de multe persoane care au experimentat meditatia, iar in planul astral au intalnit situatii si entitati pe care nu si-ar fi dorit sa le vada. Atunci cand vrei sa intrii in Liga Mare, asigura-te ca esti pregatit pentru Liga Mare, altfel risti sa fi „sacul de box” al tuturor (intrupati sau neintrupati).

Celor care nu sunt neaparat interesati de acest drum al spiritualitatii, si sunt profund ancorati in realitatea cotidiana, Protectia PSI le este necesara pentru o viata mai buna sau cel putin mai linistita. Unii dintre ei sunt sceptici, dar cu totii cunoastem senzatiile date de o migrena sau o durere specific localizata, aparuta „din senin” si de cele mai multe ori exact in momentul in care erati mai ocupati si aveati mai multa nevoie de concentrare. Sau senzatia de disconfort pe care o aveti in preajma anor anumite persoane numite „vampiri energetici”. Daca aveti norocul sa aveti ca si coleg de serviciu o astfel de persoana… este „perfect” – v-ati aranjat de un disconfort prelungit 8 ore pe zi.
Sau poate ca este cazul sa amintesc acum despre acele cazuri de fenomene aproape inexplicabile de „ghinioane” aparute la fel de neasteptat dupa o lunga perioada de succes si bunastare? De multe ori, cu totul surprinzator, pare ca norocul se muta de la dvs la unul dintre competitorii dvs. Oare de ce? Si mai ales, ce e de facut in aceasta situatie?
O sa amintesc, dar nu o sa insist asupra lor, de cazurile medicale de boli carora doctorii si medicina moderna nu le pot da o explicatie. Sau despre situatiile in care v-ati simtit foarte rau fizic, dar cu toate acestea, analizele medicale au iesit PERFECT, demonstrandu-va ca sunteti perfect sanatos. Toate acestea, precum si multe altele, sunt doar efecte ale unor ATACURI ENERGETICE.

Deci, fie ca sunteti sau nu interesati de latura spirituala a vietii, toata lumea are nevoie sa stie cum sa se protejeze impotriva acestor agresiuni energetice. Pentru a-si pazi drumul spiritual, sau pentru a se apara de efectele lumesti, concrete ale atacurilor energoinformationale.

Puteti participa la un Curs Practic de Protectie Psiho-Energetica desfasurat ONLINE in care puteti invata sa va aparati de toate cele de mai sus.

afis protectie psi

DATA DE INCEPERE: 4 IUNIE 2015
MAXIM 20 DE LOCURI!

SINGURUL CURS DE PROTECTIE PSI DIN ROMANIA – ACREDITAT INTERNATIONAL!

Mai multe detalii si inscrieri aici:
http://www.evolutiespirituala.ro/course/curs-practic-de-protectie-psiho-energetica/

 

Articol scris de Catalin Bogdan

Puteti distribui acest articol pe retelele de socializare. Preluarea acestuia pe alte siteuri se face doar cu acordul scris al autorului.