Chupacabra

Chupacabra – animalul straniu din America de Sud

Ciudate forme hominide in Argentina
chupacabra02
Noi marturii referitoare la prezenta unor fiinte bipede paroase, cu gheare lungi si deosebit de feroce, s-au adaugat listei lungi, primita de politia dintr-un mic orasel, Rosario de la Frontera, din nordul Argentinei, dupa ce judecatorul Curtii de Instructie a fost mandatat sa investigheze acest subiect in urma cu putin timp.
O entitate de aproximativ doi metri inaltime, acoperita cu par si cu gheare ascutite
Prima raportare a unui astfel de caz a provenit de la un cuplu aflat intr-o zona impadurita, la doi kilometri de orasul Rosario. Ei au marturisit ca au fost atacati de o ciudata entitate de aproximativ doi metri inaltime, acoperita cu par si cu gheare ascutite.
Dar este vorba de ceva mai mult: o familie a spus autoritatilor ca, pe cind mergea spre oras, o bestie, descrisa ca o maimuta mare, a sarit in fata lor pe capota masinii si apoi s-a pierdut in desis, lasind urme de gheare pe masina.
chup1
Semana cu un om de un metru si jumatate inaltime
Un alt caz este cel relatat de un profesor care a povestit ca a vazut ceva neobisnuit la El Duraznito. Un animal mare era culcat pe sosea, ca si cum ar fi fost calcat de o masina. Profesorul a coborit din masina pentru a se uita mai bine la aratare, l-a intors pe partea cealalta cu ajutorul unui bat si a ramas mut de uimire. Semana cu un om de un metru si jumatate inaltime, gheare lungi, bot ca al unui urs si colti mari.
Seful brigazii de pompieri auzind aceasta povestire a demarat numeroase expeditii pentru a gasi ciudatul animal si, reusind sa vada ceva care parea o gorila, s-a intrebat ce cauta acolo un antropoid african. El crede ca nu este vorba de un singur specimen, ci de o familie intreaga.
Un ziar local a anuntat in luna aprilie despre aparitia unui schelet de animal necunoscut in apropiere de Salta.
Chupacabra – acuzat de uciderea prin suptul singelui
Aparitia unui animal bizar, care a fost prins intr-o mica comunitate din sudul Chile, a fost imediat asociata cu enigmaticul Chupacabra de cind zeci de pasari moarte prin pierderea singelui au fost gasite in zona. Animalul a fost examinat si analizat de veterinarii locali pentru a determina carei specii ii apartine.
Adesea, legendarul Chupacabra devine subiect de actualitate in Chile. El este acuzat de uciderea prin suptul singelui, ca un vampir, a iezilor, porcilor, sobolanilor, gainilor si a altor animale, desi existenta lui nu a fost niciodata verificata.
In mai 2000 locuitorii orasului Calama au raportat numeroase aparitii ale lui Chupacabra si atacuri ale acestor animale. Ei afirma ca oameni de stiinta americani au facut in acea zona experiente genetice care au scapat de sub control.
Animalul avea o blana inchisa la culoare
In jurul orei 8 seara, pe 16 aprilie, Samuel Cayuman era impreuna cu sotia sa in casa cind au auzit un zgomot venind dinspre cotetul gainilor. Ingrijorat pentru puii sai, barbatul a iesit in curte si s-a indreptat spre cotet. A deschis usa si a ramas mut de spaima si uimire cind a vazut un animat ciudat trecind prin spatele cotetului, prin spatiul dintre acesta si sirma ghimpata. Brusc el a apucat o gaina si incerca sa o traga spre un loc mai bun pentru a-i suge singele. Fermierul a reusit apoi sa prinda animalul si sa-l omoare. El il descrie ca avind o blana inchisa la culoare.
Cristina Matache