Clubul Karanna© – Membrii V.I.P.

MEMBRII CLUB KARANNA VIP

Clubul Karanna© este format din membrii cu Statut de V.I.P. (Membri V.I.P.), ai site-ului www.evolutiespirituala.ro, care au achizitionat un Abonament de Membership V.I.P.

Se acorda statutul de Membru V.I.P. si cursantilor Scolii si Academiei Karanna©, pe perioada de desfasurare a cursurilor.

Mai pot face parte din categoria membrilor V.I.P. si o parte din clientii si cursantii nostri anteriori, care vor primi din partea noastra, ca bonificatie pentru colaborarea avuta anterior, acest status special pe site.

Durata de valabilitate a Abonamentului V.I.P. este de 6 luni. Se poate achita si lunar, situatie in care Membrul V.I.P. are acces partial la Resursele Gratuite si are acces numai cu plata la Cursurile la Distanta SELF STUDY.

Taxa Abonament VIP 

Abonament 1 luna = 100 lei

Abonament 6 luni = 500 lei

Beneficii pentru Membrii V.I.P.:

 • ACCES CLUB KARANNA©

  Membrii V.I.P. beneficiaza de acces in cadrul Clubului Karanna©. Mai multe detalii despre Clubul Karanna© puteti citi mai jos.

 • 50% REDUCERE la Evenimente

  Membrii V.I.P. beneficiaza de 50% REDUCERE pentru participarea la Evenimentele organizate de Karanna©, in perioada de valabilitate a statutului de Membru V.I.P..

  Karanna© va organiza minim un eveniment / luna. (seminar, curs online-live, meditatie ghidata, regresie in vieti anterioare, initiere, ritual, terapie, etc)

  In situatia in care Karanna© ofera reduceri ocazionale pentru un anumit Eveniment organizat, si altor categorii de membri ai site-ului sau ne-membri, se aplica cuantumul reducerii mai avantajoase dintre cele doua variante. Reducerile si Ofertele nu se pot cumula.

 • 50% REDUCERE pentru Produsele din Magazin

  Membrii Clubului Karanna© beneficiaza de 50% REDUCERE la achizitionarea de produse din Magazin.*

  In situatia in care Karanna© ofera reduceri ocazionale pentru un anumit Produs din Magazin si altor categorii de membri ai site-ului sau ne-membri, se aplica cuantumul reducerii mai avantajoase dintre cele doua variante. Reducerile si Ofertele nu se pot cumula.

  Cursurile beneficiaza de reduceri si cupoane distincte de reducerea de 50% pentru produsele / serviciile care se pot achizitiona prin magazinul online.

 • Cupoane de Reducere pentru Cursuri

  Membrii V.I.P. beneficiaza ocazional de Cupoane de Reducere pentru participarea la cursurile Scolii si Academiei Karanna©.

  Cupoanele au valabilitate limitata in timp si cantitativ. Regulile de utilzare ale acestora vor fi comunicate punctual, pentru fiecare Cupon in parte, printr-un Buletin de Informare Special, transmis Membrilor V.I.P. prin email si afisat pe site.

 • Resurse Gratuite

  Membrii V.I.P. beneficiaza de acces la RESURSELE GRATUITE ale site-ului www.evolutiespirituala.ro, pe perioada valabilitatii statutului de Membru V.I.P. cu plata integrala. Membrii V.I.P. care au achitat un abonament cu plata lunara, au acces partial la Resursele Gratuite.

  Resursele Gratuite sunt webinarii inregistrate, cursuri video, seminarii video inregistrate, meditatii ghidate, scripturi de regresie in vieti anterioare – inregistrate, materiale PDF, materiale audio, etc.

  IMPORTANT: Materialele cu insemnul de Copyright (©), prezente in sectiunea RESURSE GRATUITE sunt protejate de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa  si se pedepseste conform Legii dreptului de autor publicarea, distribuirea, copierea modificarea, multiplicarea sau reproducerea materialelor prin orice mijloace si sub orice forma.

 • Acces Gratuit la Cursuri SELF STUDY

  Membrii V.I.P.* au acces GRATUIT la  Cursuri Self Study (Studiu Individual) dedicate pentru aceasta categorie de Membri. Cursurile la care Membrii V.I.P. au acces Gratuit cat si cursurile la care acestia au acces cu plata, pot fi vizualizate AICI.

  * Membrii V.I.P. care achita un abonament intreg, valabil 6 luni. Aceasta facilitate nu este disponibila Membrilor V.I.P. cu abonament lunar.

 • Buletin Informativ Lunar

  Membrii V.I.P. beneficiaza de un Buletin Informativ Lunar Special, prin care sunt anuntati despre noile Evenimente organizate de Karanna© si pentru care se aplica Reducerea de 50% conform Statutului de Membru V.I.P. si despre articolele nou publicate pe site.

 • Evenimente Exclusive

  Membrii V.I.P. au posibilitatea sa participe la Evenimente Gratuite sau cu plata, creeate si accesibile EXCLUSIV pentru aceasta categorie de Membri.

  Evenimentele vor fi anuntate membrilor printr-un Buletin Informativ Dedicat, transmis acestora prin email si publicat pe site.

Pentru a achizitiona un Abonament de Membru V.I.P. valabil 6 luni

va rugam sa  apasati pe buton

TESTIMONIALE

Pentru a va face o mai buna imagine despre noi si activitatea noastra, va rugam sa lecturati TESTIMONIALELE depuse in timp, de clientii, cursantii si cititorii nostri.

DESPRE NOI

Daca doriti sa aflati mai multe despre noi si activitatea noastra, cat si despre Calificarile si Specializarile noastre si Acreditarile Nationale si Internationale pe care le detinem, va rugam sa vizionati pagina Despre Noi.

EVENIMENTE KARANNA©

Daca va intereseaza ce tip de Evenimente promovam de obicei si intervalele de timp la care le publicam, puteti viziona istoricul Calendarului nostru sau puteti intra pe Pagina noastra de Facebook, la istoric evenimente.

Mai aveti nelamuriri si intrebari? CONTACTATI-NE!