curs aromaterapie

CURS IN LUCRU

Curs Aromaterapie

Nivel I

curs aromaterapie

 

TIP CURS – BASIC & AVANSAT

CURS ACREDITAT INTERNAȚIONAL 

LOGOS IPHM IAOTH

Cursul se desfășoară online și vă puteți înscrie oricând

Abonament Lunar 4 Lecții / Lună 

SAU 

Acces integral GRATUIT pentru membrii echipei doTERRA KARANNA©

DURATĂ CURS NIVELUL I : 12 LUNI

CURSURI VIDEO ÎNREGISTRATE & MATERIALE SCRISE – PDF

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

 

PRIMA LECȚIE ESTE GRATUITĂ PENTRU UTILIZATORII LOGATI ȘI O PUTEȚI ACCESA DIRECT DIN PROGRAMA DE CURS! DERULEAZĂ ÎN JOS CA SĂ VEZI PROGRAMA DE CURS ȘI LECȚIA GRATUITĂ! :) :) :)

 

  CE PRIMEȘTI ?

 

  Cursuri Video înregistrate, cu o durată de 270 de MINUTE (4.5 ORE) de înregistrări 

 

  100 de Lecții – sute de pagini de materiale de curs

 

  63 de materiale de curs în format electronic (PDF) downloadabile

 

  Abordare Holistică

 

  Module de Specializare pe Aromaterapie

 

  Module de Specializare pe uleiurile esențiale și produsele doTERRA

 

  Certificat cu Triplă Certificare Internațională – IPHM – IAOTH & Karanna©.

 

2 BONUSURI!

 

  Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna© cu posibilitatea de a revedea de cate ori doriți, toate lectiile de curs anterioare.

 

  Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteți adresa întrebări în scris, prin mesaje, în cadrul platformei de curs, Instructorului)

 

PENTRU CINE ESTE CURSUL?

 

Cursul poate fi urmat atât de începători cât și de persoane cu experiența în domeniul terapiilor holistice, de ex. practicanți de yoga, meditație, mindfulness, terapeuți, etc. Cursul este structurat astfel încât să fie accesibil și util indiferent de nivelul actual al cursantului.

 

CE SUNT ULEIURILE ESENȚIALE?

 

Uleiurile esențiale sunt substanțe volatile extrase din plante (rădăcini, flori, semințe, frunze, scoarță sau tulpini). Atunci când simțim mirosul unei flori sau strângem în mână o frunză de busuioc sau de mentă, simțim mirosul uleiului esențial.

În natură, uleiurile esențiale reprezintă sistemul de apărare al plantelor împotriva dăunatorilor și paraziților, uleiurile sunt așadar sistemul imunitar al plantei. Uleiurile esențiale dōTERRA reprezintă esența plantei, sunt extrem de concentrate și pure.

S-a dovedit științific că fiecare ulei esențial conține sute de substanțe active, constituenți chimici naturali, iar profilul chimic, concentrația anumitor constituenți dau potența fiecarui ulei în parte.

Cea mai eficientă opțiune de tratament naturist pe care o avem la dispoziție, este reprezentată de utilizarea uleiurilor esențiale pure cu grad terapeutic – CPTG

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

De ce să folosim uleiurile esențiale?

 

Sunt antibiotice naturale, eficacitatea lor fiind dovedita încă din 1887 (Chamberland a evaluat stiințific virtuțile antibiotice ale uleiurilor esențiale, oregano și scorțișoara împotriva Bacilului anthracis).

În cazul antibioticelor de sinteză, utilizate în medicina alopată, avem doar 1-2 substanțe active iar “bacteriile” pot dezvolta rezistență, în acest caz fiind necesar ori să mărim doza, ori să schimbăm antibioticul.

Este dovedit stiințific că uleiurile esențiale conțin sute de compuși chimici (principii active), care acționează sinergic și în acest caz nicio “bacterie” nu poate să dezvolte rezistența (la atât de multe principii active) și tocmai datorită acestui fapt, uleiurile esențiale sunt la fel de eficiente de fiecare dată când le utilizam.

În plus, acțiunea substanțelor antibiotice (naturale) din uleiurile esențiale au o acțiune blândă, dar extrem de eficientă, neafectând în mod negativ flora intestinală.

Este dovedit stiințific că uleiurile esențiale sunt antivirale, sunt un suport excelent pentru corp în caz de răceli/viroze. Astfel, ele pot ajuta la prevenția infecțiilor.

Au o influență pozitivă asupra corpului nostru, iar atunci când difuzam uleiuri esențiale în cameră, purifică atmosfera în mai puțin de 10 minute.

La Universitatea Manchester (Anglia), s-a realizat un studiu care a arătat că nu a mai rămas niciun germen viu după dezinfectarea cu uleiuri esențiale: Stafilococul auriu, clostridia difficile, Escheria coli, etc. Eficacitatea uleiurilor esențiale este dovedită de cele peste 10.000 de studii existente.

.

Cum acționează uleiurile esențiale?

 

Spre deosebire de antibioticele și antiviralele de sinteză, care nu pot trece de membrana celulară, uleiurile esențiale POT pătrunde prin membrana celulară.

Uleiurile esențiale trec chiar și prin membrana hematoencefalică, ajungând astfel în toate celulele corpului, unde susțin mecanismele proprii în procesul de vindecare.

Uleiurile esențiale se absorb rapid: în 20 secunde după aplicarea topică/pe piele, în 20 minute ajung la nivelul celular, în 3-4 ore se metabolizeaza și se elimină din organism exact ca un nutrient. Efectele lor sunt astfel atât locale, cât și sistemice.

.

CE ÎNVEȚI? – Scopul acestui curs

 

CUM MĂ AJUTĂ ACEST CURS? CUM SE VA SCHIMBA VIAȚA MEA DACĂ URMEZ ACEST CURS?

 

Cursul este foarte detaliat, nu veți mai găsi în Romania un curs similar, nu la acest nivel de detaliu.

Cursul este Acreditat Internațional de Institutele PHPA si IAOTH.

 

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/curs/curs-aromaterapie/?feed_id=19076&_unique_id=636171ef3cd20