CURS INGERI NIVELUL I 3

Curs de Îngeri

ACCES 4 LECȚII / LUNĂ

– NIVELUL I –

CURS INGERI NIVELUL I

Terapia cu Îngeri – Magia cu Îngeri – Protecția cu Îngeri – Numerele Îngerilor – Sigiliile Îngerilor – Cei 72 de Îngeri

TIP CURS – MASTERCLASS

tip curs master

CURS ACREDITAT INTERNAȚIONAL 

LOGOS IPHM IAOTH

Cursul se desfășoară online și vă puteți înscrie oricând

Abonament Lunar 4 Lecții / Lună 

DURATĂ CURS NIVELUL I : 14 LUNI

DURATA TOTALA CURS (NIVELUL I & II) : 28 DE LUNI

CURSURI VIDEO ÎNREGISTRATE & MATERIALE SCRISE – PDF

 

INITIERILE VOR AVEA LOC LA ORA 20:00 ORA ROMANIEI, IN ACEEASI ZI A SAPTAMANII IN CARE CURSUL A DEVENIT ACTIV / DISPONIBIL. (De ex: daca cursul a inceput intr-o vineri veti avea initiere in fiecare saptamana, vinerea la ora 20:00 ora Romaniei pana la sfarsitul programului).

IMPORTANT! Initierile la distanta sunt transmise in modalitate „no time no space”, asadar le puteti repeta de cate ori doriti si de asemeni, le puteti accesa atunci cand sunteti disponibili, in ritmul dvs. Cu alte cuvinte, daca nu puteti face initierea atunci cand este transmisa „live”, nu este nicio problema, pentru ca o puteti face oricand dupa aceea. Tot ce trebuie sa faceti este ca, inainte de a primi initierea, sa afirmati in gand sau cu voce tare ca doriti sa primiti initierea […] transmisa dvs de Anca Bogdan..
ingeri

  CE PRIMEȘTI ?

 

  Cursuri Video înregistrate, cu o durată de 270 de MINUTE (4.5 ORE) de înregistrări 

 

  108 Lecții – sute de pagini de materiale de curs

 

  63 de materiale de curs în format electronic (PDF) downloadabile

 

  43 de Inițieri la Distanță 

 

  Meditații Ghidate Vocal – Downloadabile

 

  Exerciții Practice pentru conectarea cu îngerii și pentru dezvoltarea abilităților Psi

 

  Toate tabelele și listele necesare pentru comunicarea eficientă cu îngerii în funcție de abilitățile specifice ale acestora

 

  Toate Simbolurile și Sigiliile Angelice + Sigilii Personale

 

  Metode Practice și Eficiente de Protecție Energetică cu Îngeri 

 

Metode Practice și Eficiente de Vindecare cu Îngeri 

 

Metode Practice și Eficiente de Magie cu Îngeri

 

  Tripla Certificare Internațională – IPHM – IAOTH & Karanna©.
 

2 BONUSURI!

 

  Acces la Platforma de E-Learning a Academiei Karanna© cu posibilitatea de a revedea de cate ori doriți, toate lectiile de curs anterioare.

 

  Tutoring pe toata durata de desfasurare a cursului (puteți adresa întrebări în scris, prin mesaje, în cadrul platformei de curs, Instructorului)

ingeri

PENTRU CINE ESTE CURSUL?

 

Cursul poate fi urmat atât de începători cât și de persoane cu experiența în domeniul evoluției spirituale, de ex. practicanți de yoga, meditație, mindfulness, terapeuți, etc. Cursul este structurat astfel încât să fie accesibil și util indiferent de nivelul actual al cursantului.

 

CE SUNT ÎNGERII?

Toți Îngerii sunt mesagerii Creatorului – însuși cuvântul „Înger” provine din Cuvânt grecesc „Angelos”, care înseamnă mesager. Ați putea spune că îngerii sunt intermediarii energiei care interacționează direct între Creator și omenire. Biblia numește îngerii, „Suflarea lui Dumnezeu”.

Pentru cei mai mulți dintre noi, este mai ușor să relaționăm cu îngerii, pe care ni-i putem imagina, mai degrabă decât cu Creatorul însuși. Acest fapt este normal, pentru că îngerii sunt aici în numele Creatorului Divin să ne ghideze prin exemplul lor și prin iubire, ca să ne putem atinge scopul în viață.

Toți îngerii au un rol de supraveghere în lumea omenirii, deși nu vor interveni în vreun fel direct, cu excepția cazului în care îi invităm să ne ajute. Cheia este că toți avem liber arbitru și putem alege dacă să cerem ajutor sau nu. A cere ajutor angelic nu înseamnă că o situație prin care treceți pur și simplu va dispărea, dar cu siguranță veți fi ajutat să treceți mai ușor prin ea și să ieșiți din situația respectivă cu o oarecare seninătate.

Dacă invitați în viața voastră, îngerii, care sunt până la urmă însărcinați să supravegheze tot ceea ce se întâmplă în această lume de către Dumnezeu, aceasta vă va ajuta și vă va proteja sufletul, pentru a evolua mai ușor.

Desigur, știm că viața conține fericire și tristețe, bucurie și durere intensă, dar singurul mod în care poți
învăța înțelepciunea și să creșteți spiritual este prin echilibrul dobândit din aceste experiențe, care va duce treptat la înţelegere şi maturizare. Viața este despre realizarea de echilibru între aspectele fizice și spirituale ale sinelui, între masculin și aspectele feminine ale sinelui.

În timp ce îngerul păzitor care v-a fost atribuit la naștere (cunoscut sub numele de Înger Păzitor) oferă sprijin și asistență generală, Ghidul tău Angelic care are puterea de a vă ajuta în mod specific cu echilibrul, integrarea și armonia tuturor aspectelor Sinelui, având în același timp puterea de materializa ceea ce aveti nevoie, spre deosebire de Îngerul Păzitor.

 

ÎNGERUL TĂU PĂZITOR / ÎNGERUL SOLAR

La încarnarea în această lume, un Înger Păzitor vă este desemnat să vă dăruiască sprijin de-a lungul vieții pământești. Acest înger/ghid special este însărcinat cu identificarea obiectivele adecvate și creșterea în maturitate și înțelepciune de-a lungul timpului pe acest pământ, pentru a putea găsi pacea interioară.

Dacă sunteți capabili să aflați numele acestui înger/ghid, asta vă poate facilita și mai mult posibilitatea de a apela la acea ființă specifică. In cadrul acestui curs vom învăța cum să aflăm numele Îngerului Păzitor / Îngerului Solar și cum să comunicăm cu acesta. De asemeni, unul dintre sistemele energetice pe care se va face inițiere în cadrul acestui curs este dedicat Îngerului Păzitor.

Îngerii Păzitori sunt cunoscuți ca îngeri de aur sau de argint (pentru că nu au în aură decât acele două culori). Fiecare dintre ei are un rol specific care vă poate aduce iubire și susținere in proiectele voastre.

 

CE ÎNVEȚI? – Scopul acestui curs

Scopul acestui curs este de a face o expunere detaliată a Ierarhiilor Angelice și de a explica în detaliu ce anume sunt Îngerii, cum putem comunica, cum îi putem vedea / simți / auzi / mirosi, cum ne pot ei ajuta, care sunt regulile atunci când vrei ajutorul acestora și ce capacități / puteri de manifestare au fiecare în parte.

Printre subiectele tratate în detaliu în cadrul acestui curs, menționăm Terapia cu Îngeri – Magia cu Îngeri – Protecția cu Îngeri – Numerele Îngerilor – Sigiliile Îngerilor – Cei 72 de Îngeri

 

CUM MĂ AJUTĂ ACEST CURS? CUM SE VA SCHIMBA VIAȚA MEA DACĂ URMEZ ACEST CURS?

Cursul este foarte detaliat, nu veți mai găsi în Romania un curs similar, nu la acest nivel de detaliu.

Cursul este Acreditat Internațional de Institutele PHPA si IAOTH.

Cursul conține și 43 de Inițieri la Distanță care sunt alese special pentru că sunt foarte puternice și fac conexiunea cu Îngerii și Ierarhiile Angelice și manifestă ajutorului Divin în spațiul materiei 3D (Pământul în cazul nostru).

Dupa ce urmați acest MasterClass veți avea toate instrumentele necesare pentru a trăi o viață cu sens, o viață mai bună pe toate planurile existenței dvs, o viață mai liniștită, mai prosperă, mai fericită din toate punctele de vedere, cu ajutorul Ierarhiilor Angelice, prin instrumentele, informațiile și tehnicile puse la dispoziție în acest curs.

 

ingeri

 

 

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/curs/curs-ingeri-terapia-cu-ingeri-magia-cu-ingeri-protectia-cu-ingeri-numerele-ingerilor-sigiliile-ingerilor-cei-72-de-ingeri/?feed_id=75507&_unique_id=64d943b7b2a09