curs vieti anterioare karanna

CURS REGRESIE VIETI ANTERIOARE PRIN METODE ENERGETICE

Trainer Acreditat National & International: Catalin Bogdan

 

SINGURUL CURS DE REGRESIE DIN ROMANIA – ACREDITAT INTERNATIONAL 

 

 

 

Cursul se desfasoara pe o platforma software de Elearning. Este necesar sa aveti conexiune internet, computer, camera web si microfon.

 

conferinta online karanna seminarii live

printscreen sala seminarii live

Diploma recunoscuta international de Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si PHPA (The Professional Hypnotherapy Practitioners Association) si national cu sigiliu Karanna©.

 

 

testimoniale

STRUCTURA CURS: 5 Module – Durata 5 luni

Cursul se desfasoara  saptamanal la distanta si cuprinde :

13 cursuri video inregistrate

7 seminarii LIVE

DIN CUPRINS:

MODUL 1

Despre vieti anterioare (istorie, definitii, teorii)
Modul Cosmogeneza – ierarhii spirituale si entitati

MODUL 2
Metode de protectie personala si a spatiilor
Metode de curatare personala si a clientului
Metode de indepartare a spiritelor si entitatilor nedorite

MODUL 3
Prezentarea instrumentelor si metodelor de lucru

MODUL 4
Pregatirea unei sesiuni de lucru cu clientul

MODUL 5
Cum se desfasoara efectiv o sesiune de lucru cu clientul
Metoda hipnotica

 

Se poate achita lunar, integral sau in 2-3 transe.

PENTRU PLATA CURSURILOR PUTETI UTILIZA PLATFORMA ELECTRONICA SECURIZATA PRIN EuPlatesccel mai mare procesator de plati din Romania, sau puteti achita prin transfer bancar.
 .

 

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video si le puteti urmari oricand. Initierile cuprinse in curs se desfasoara la distanta, la o data si ora fixa, stabilita de regula seara dupa ora 20:00.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana, iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video si/sau cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana.

O data la trei saptamani veti avea ocazia sa participati la Seminarii, care se vor desfasura Online-Live, pe platforma video a Academiei. In cadrul acestor Seminarii veti avea ocazia sa adresati intrebari Trainerilor si sa primiti raspunsuri live. De asemenea, in cadrul Seminariilor se va recapitula pe scurt materia predata in intervalul de doua saptamani dintre seminarii, dupa caz. Seminariile au o durata de aprox 1,5 – 2 ore si se desfasoara live incepand cu ora 20:00, la datele specificate in programa de curs.

Materialele de curs parcurse anterior raman disponibile in permanenta, pana la terminarea cursului.

La finalul cursului va avea loc un Examen, alcatuit din 2 probe: o proba practica si una teoretica (scrisa). Participarea la examen este optionala si are ca obiectiv obtinerea Certificatului Acreditat International – PHPA. Participarea la examenele finale NU este obligatorie.

Cursul se poate achita integral sau partial sau cu o frecventa lunara. Cursantul va primi acces la curs gradat, saptamanal, indiferent de metoda de plata pentru care a optat, pentru a avea ocazia sa participe la Seminariile Live.

Participantii au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de PHPA (Professional Hypnotherapy Practitioners Association), apostilate si inseriate. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut International. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii).