Curs Practic de Protectie Psiho-Energetica

– Psy Defence Course –

CURS-PRACTIC-DE-PROTECTIE-PSIHO-ENERGETICA22337

SINGURUL CURS DE PROTECTIE PSI DIN ROMANIA – ACREDITAT INTERNATIONAL
IPHM curs spiritualitate acreditat

International Practitioners of Holistic Medicine

MAXIM 20 DE LOCURI!

DATA DE INCEPERE: 4 IUNIE 2015

Cursul se desfasoara pe o platforma software de E-learning si pe o platforma de Streaming Video online-LIVE. Este necesar sa aveti conexiune internet, computer, camera web si microfon. Aveti nevoie sa instalati Flash Player pentru a viziona sala de conferinte live.
DOWNLOAD FLASH PLAYER

 

Cursul se desfasoara saptamanal, pe platforma  de E-Learning. Este necesar sa aveti conexiune internet si computer.

Diploma recunoscuta international de catre Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si national de catre Karanna Academy © cu apostila, serie si nr de inregistrare.

Cursul are la baza tehnicile si metodele prezentate in cartea  „PROTECTIA PSI – Calea Reconectarii Divine”, dar si alte metode energetice si ezoterice (hermetice) suplimentare.protectia-psi-carte
 

Cursul se desfasoara online la distanta si cuprinde:

  • 11 Exercitii Practice Saptamanale

  • 11 Cursuri Video

  • Materiale PDF

  • Curs si Initiere Pentalfa (optional)

DETALII INITIERE PENTALFA SEAL©


CERTIFICARE

Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului. Se emite un singur certificat pentru curs, care include si mentiunea sistemelor in care ati fost initiati.

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video si le puteti urmari oricand pe perioada de desfasurare a cursului.

Dupa finalizarea cursului, materialele de curs nu vor mai fi disponibile pentru vizualizare. Exceptie fac materialele PDF, care sunt downloadabile.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana, iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video si/sau cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana si temele, acolo unde este cazul.

Materialele de curs parcurse anterior raman disponibile in permanenta, pana la terminarea cursului.

La finalul cursului va avea loc un Examen scris. Participarea la examen NU este obligatorie decat daca doriti sa obtineti Certificatul acreditat IPHM & PHPA. 

Cursul se poate achita integral sau cu o frecventa lunara. Cursantul va primi acces la curs gradat, saptamanal, indiferent de metoda de plata pentru care a optat.

 

VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Pentru a rezerva ferm locul de curs va rugam sa achitati prima luna de curs, utilizand datele noastre din pagina CONTACT sau puteti utiliza butonul “Take this Course”, din dreapta sus a paginii de prezentare a cursului din platforma de e-learning. Plata este securizata si se efectueaza prin intermediul magazinului nostru Online.deget ok transparent

inscrie-te acum