curs-vieti-anterioare-karanna2222CURS REGRESIE VIETI ANTERIOARE PRIN METODE ENERGETICE

Trainer Acreditat: Catalin Bogdan

SINGURUL CURS DE REGRESIE DIN ROMANIA – ACREDITAT INTERNATIONAL 

CURS VIDEO-ONLINE – PUTETI INCEPE CURSUL ORICAND!

Diploma recunoscuta international de Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si national cu serie si sigiliu Karanna Academy©.

Cursul se adreseaza celor care doresc sa cunoasca mai multe detalii despre sine si despre intruparile pe care le-au avut pana in acest moment.

In cadrul cursului veti invata sa folositi instrumentele de lucru (ansa si raportorul radiestezic, precum si pendulul), instrumente care va sunt folositoare in obtinerea raspunsurilor privind vietile anterioare. In cadrul cursului beneficiati si de o sectiune dedicata hipnozei regresive, ca modalitate de obtinere a informatiilor din vietile anterioare.

Cursul se desfasoara online si contine materiale video inregistrate, materiale scrise in format pdf si material inregistrat sub forma unui script de regresie in viata anterioara, astfel incat la terminarea cursului veti fi aflat deja mult mai multe lucruri despre vietile voastre anterioare si semnificatia acelor evenimente trecute in viata actuala.

Mai multe detalii despre acest curs, precum si programa detaliata gasiti accesand acest link.

Inscrie-te ACUM la acest curs!

poza curs regresie2