CURS-SPIRITUAL-PSYCHIC-DEVELOPMENT

Curs Spiritual & Psychic Development

– Curs Dezvoltare Spirituala –

 CURS VIDEO-ONLINE – PUTETI INCEPE CURSUL ORICAND!

CURS ACREDITAT INTERNATIONAL
IPHM curs spiritualitate acreditat

International Practitioners of Holistic Medicineimage

PROGRAMA CURSULUI O PUTETI VIZUALIZA AICI

TESTIMONIALE DE LA PARTICIPANTII GRUPELOR ANTERIOARE DE CURS

 

testimonialeimage

Diploma recunoscuta international de Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si national cu serie si sigiliu Karanna Academy©.

 

Scopul final al cursului este dezvoltarea personala si spirituala a participantilor, in conformitate cu binele superior al fiecarui cursant.

 

Costul cursului acopera doar partial contravaloarea initierilor. Restul programului de Curs il primiti GRATUIT.

 

BONUS – ABONAMENT MEMBRU V.I.P. GRATUIT!

Pe perioada de desfasurare a cursului, participantii primesc GRATUIT statutul de MEMBRU V.I.P. cu toate avantajele si beneficiile aferente Membrilor Clubului Karanna ©. Pentru detalii APASA AICI.

 

CERTIFICARE

Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului. Se emite un singur certificat pentru curs, care include si mentiunea sistemelor in care ati fost initiati.

 Pentru pre-inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos. Dupa completarea acestui formular veti primi prin email confirmarea de inscriere la curs. Locul de curs se considera rezervat ferm dupa plata primei luni de curs sau a cursului, integral.

 VA RUGAM SA CITITI TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

Pentru a rezerva ferm locul de curs va rugam sa achitati prima luna de curs sau integral, utilizand datele noastre din pagina CONTACT sau puteti face plata securizata cu cardul online, prin intermediul Magazinului nostru.

[vfb id=1]