Centrul de Studii & Terapii Complementare

Karanna Academy ©

Cursuri & Programe Karanna

IPHM curs spiritualitate acreditat

Cursuri & Programe Karanna©

Centrul de Studii Karanna © organizeaza cursuri de dezvoltare personala si spirituala. Organizam cursuri acreditate ANC (CNFPA) la sediul nostru din Craiova, cursuri video (e-cursuri video) si cursuri si seminarii online, prin transmisiuni Live pe internet. Programul cursurilor si seminariilor organizate de Karanna © il puteti accesa pe site la sectiunea de Evenimente.

Va puteti abona la evenimentele organizate de noi, prin intermediul Abonamentelor de Membru V.I.P. Club Karanna©, abonamente ce va garanteaza un loc rezervat la aceste evenimente. Numarul locurilor la Evenimentele Live este limitat de platforma software de LiveStreaming care accepta un numar limitat de participanti simultan.

Mai multe detalii despre Subscriptia de Membru V.I.P. si despre facilitatile oferite de Clubul Karanna© puteti citi AICI.

Puteti sa participati la evenimentele online organizate de Karanna © prin intermediul unui abonament ce reprezinta un nivel de Membership pe site sau puteti participa punctual numai la anumite evenimente. Abonatii V.I.P. au prioritate la rezervarea locurilor pentru participare la evenimentele online-live.

Cursurile Karanna© sunt certificate  international iar Diplomele de Absolvire sunt recunoscute international de catre Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine), de catre PHPA (The Professional Hypnotherapy Practitioners Association) si national de catre ANC (CNFPA)* si Centrul de Studii Karanna ©, iar la absolvire studentii primesc Certificat cu sigiliu, apostila si titulatura de Practicant / Consilier / alte variante – specializarea cursului pe care acestia l-au absolvit.

*Cursurile acreditate ANC prezinta aceasta specificatie explicit pe pagina de prezentare a fiecarui curs in parte.

Autoritatea Nationala pentru Calificari

Autoritatea Nationala pentru Calificari

Caracteristici Principale E-Cursuri & Cursuri Online – LIVE

Asemanari si Deosebiri

E-Cursuri la DistantaCursuri Online LIVE
Cursuri Individuale – puteti incepe oricandCursuri de Grup – cursuri organizate periodic
Curs Video InregistratSeminarii Live & Cursuri Video Inregistrate
Suport EmailSuport Live – Seminarii Bi-Lunare & Forum
Meditatii Ghidate Vocal – Inregistrari audioMeditatii Ghidate Vocal – Inregistrari audio
Initieri la DistantaInitieri la Distanta
Certificate Initieri*Certificate Initieri*
Certificat Curs*Certificat Curs*

Va rugam sa cititi Termenii si Conditiile de participare la Cursurile Karanna© pentru detalii despre Certificare.

Dupa cum se observa in tabelul de mai sus, principala deosebire intre cele doua tipuri de cursuri desfasurate de Karanna L.A.© este posibilitatea cursantilor de a participa la Seminariile Video Live Bi-lunare, seminarii in cadrul carora participantii pot pune intrebari in direct trainerilor si in cadrul carora se prezinta informatii suplimentare, cat si recapitulari, de la caz la caz.

Seminariile Live sunt interactive si se desfasoara pe o platforma software dedicata. Pentru a participa este necesar sa aveti conexiune internet, computer, camera web, microfon si casti.

Puteti accesa toate cursurile si evenimentele noastre online, prin intermediul internetului, din orice colt al lumii. De altfel, am avut de fiecare data in cadrul grupelor noastre de curs, studenti romani din afara tarii (Anglia, America, Canada, Grecia, Italia, Moldova, Israel, Suedia, etc..).

De asemenea, o alta diferenta este suportul acordat cursantilor. Astfel, in cadrul e-cursurilor video, suportul se efectueaza exclusiv prin intermediul email-ului, ocazional. In cazul cursantilor Academiei Karanna©, acestia beneficiaza de suport live, in cadrul Seminariilor bi-lunare dar nu beneficiaza de suport prin email, deoarece intrebarile la care acestia doresc raspunsuri, daca sunt de interes general, pot fi utile si altor persoane si din acest motiv suportul se face in cadrul seminariilor, unde participa in direct, toti cursantii.

Pentru ambele tipuri de cursuri / programe, consilierea legata de situatii particulare se face prin discutii private. Acestea nu sunt incluse in programa cursurilor si se vor achita separat. Pentru detalii ne puteti contacta AICI sau prin intermediul formularului de mai jos.

Pe toata durata participarii la cursurile si programele Karanna© acordam cursantilor suport energetic si protectie energetica la distanta, in situatii de urgenta.

Echipa Karanna ©

Anca Bogdan & Catalin Bogdan

Traineri, Terapeuti & Consilieri pentru Dezvoltare Personala & Spirituala

Acreditati National & International

Alte Categorii de Cursuri ale Centrului de Studii Karanna ©