CENTRUL DE STUDII & TERAPII COMPLEMENTARE  KARANNA ©

CURSURI – CONSILIERE – TERAPII ENERGETICE

Despre Noi:

Cu o experienta personala de practica,  crestere si dezvoltare spirituala cu o durata de aproximativ 20 de ani, Anca Bogdan & Catalin Bogdan, Terapeuti si Traineri Acreditati National si International, in urma cu cativa ani am pus bazele unor sisteme energetice si a cursurilor de dezvoltare personala si spirituala, Acreditate National de ANC – CNFPA si International de Institutele IPHM & PHPA, sub emblema Karanna Lightworkers Academy ©.

Incepand cu primavara anului 2013 Centrul de Studii & Terapii Complementare Karanna a finalizat deja studiul pentru mai multe grupe de cursanti a cate 7 si respectiv 3 luni fiecare curs, cu un total de aproximativ 200 de cursanti, iar din primavara anului 2014 am demarat primul an de studiu al Academiei Karanna©. Obiectul principal al cursurilor predate este Dezvoltarea Personala & Spirituala, Protectia Psiho-energetica, dar si Cursuri de Ierarhii Agelice, Meditatie & Hipnoza, etc… Cursurile au predare saptamanala, seara, dupa ora 20:00, pentru o mai buna coordonare cu timpul disponibil al cursantilor.

Centrul de Studii & Terapii Complementare Karanna este Furnizor de Formare Profesionala acreditat ANC (CNFPA). 

Incepand din anul 2014 Karanna© a introdus E-Cursurile Video la Distanta, constand in cursuri video inregistrate, materiale in format electronic (PDF) si materiale audio, iar Cursurile si Seminariile LIVE au o frecventa BI-lunara si sunt prezente exclusiv in cadrul cursurilor Academiei Karanna ©.

Tot din anul 2014 am inceput predarea Cursurilor In Locatie – In Clasa. In perioada iunie 2014 am desfasurat timp de doua saptamani primul curs de Protectie Psiho-Energetica la Craiova, curs ce s-a bucurat de un foarte mare succes si de o rata de participare deosebita.

O alta categorie de cursuri sunt cele de tip SELF Study, cursuri fara trainer – indrumator.

Scoala Karanna © dispune de o Platforma de E-Learning unde fiecarui cursant i se aloca un user si o parola, pentru a avea acces la materialele de curs. Platforma este securizata, ca si cea de LIVE Streaming, unde cursantii Academiei pot accesa Sala de Conferinta pentru desfasurarea Seminariilor si Cursurilor LIVE.

Ne-am dezvoltat in mod constant activitatea publica in ultimii ani, iar incepand din anul 2012 am demarat activitatea de predare, initiere, terapie, etc, la nivel international. Ne puteti vizita la cabinetul din Craiova, pentru o sedinta de Terapie E.F.T., Consiliere pentru Dezvoltare Personala si Spirituala, Terapie Spirituala A-Ouverta Mannas© (terapie recunoscuta International de IPHM – International Practitioners of Holistic Medicine din Anglia), Terapii Reiki, Terapie Regresiva, Reflexoterapie si Evaluare & Terapie prin Biorezonanta.

Venim in fata dvs cu experienta si priceperea noastra, cu darurile pe care ni le-a ingaduit D-zeu UNUL, venim cu capul sus si cu Lumina in suflete si venim cu Misiunea de a-i ajuta, pe cei ce isi doresc cu adevarat sa evolueze pe calea Luminii, pe calea Reconectarii Divine. Ce ne recomanda pe noi pentru o astfel de Misiune? In primul rand Accesul in Spirit, Experienta in Trup si Spirit, Harurile si Darurile Divine cu care ne-am nascut si, nu in ultimul rand, Certificarile Internationale in domeniu (vezi mai jos, pe pagina) si poate mai ales, sutele de persoane pe care le-am ajutat pana acum. Pentru a va face o idee despre munca noastra, puteti citi Testimonialele de pe site. O parte din Certificatele Scolii Karanna si ale noastre le puteti vedea AICI.

Periodic organizam evenimente Gratuite sau cu costuri minimale (30-50 lei) pentru toti cei care doresc sa participe la cursurile si evenimentele noastre si nu au posibilitatea financiara, sau doresc sa fie convinsi de veridicitatea capacitatilor noastre energetice, psihice, spirituale, etc, inainte de a colabora cu noi mai departe in orice fel.

De asemenea, am infiintat Clubul Karanna © pentru cursantii si clientii nostri si pentru membrii platitori ai site-ului www.evolutiespirituala.ro. Printre beneficiile statutului de membru V.I.P. in Clubul Karanna© sunt reduceri de pana la 50%, participare la evenimente exclusive, acces la Resursele Gratuite ale site-ului, etc..Pentru detalii complete accesati pagina clubului, AICI.

Pentru mai multe detalii despre intreaga noastra activitate va rugam sa studiati sectiunile site-ului. Daca aveti nelamuriri sau intrebari, le puteti adresa AICI.

Cam atat despre noi. Suntem ACUM si AICI pentru a evolua, pentru a arata ca SE POATE, pentru a ghida pe cei ce considera oportun sa ne ceara ajutorul si sprijinul si, cu D-zeu deasupra capului si cu Voia Sa, vom reusi in demersul nostru terrestru. Doamne ajuta!

Consiliere pentru Dezvoltare Personala - Acreditare ANC / CNFPA
Formatori & Evaluatori Competente - ANC/CNFPA
Traineri Acreditati International - IPHM
Cursuri Acreditate International - Protectie Psi, Dezvoltare Spirituala, Ingeri, Regresie, Vindecare Spirituala
Terapeuti & Profesori Acreditati in Regresie Vieti Anterioare - PHPA & IPHM
Fondatori Sistem de Terapie Acreditat - A-Ouverta Mannas©
Profesori Inregistrati Lightarian Reiki™ – Institutul L.I.G.H.T.
Hipnoterapeuti Acreditati - Institutul AAH & PHPA
Anca Bogdan

Anca Bogdan

Autor, Formator Acreditat CNFPA, Fondator Sistem Acreditat - A-Ouverta Mannas©

Autor & Formator Acreditat CNFPA & International - IPHM & PHPA - Co-Fondator Karanna Lightworkers Academy© - Terapeut Acreditat - EFT - Emotional Freedom Techniques™ - Trainer Acreditat IPHM - Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE) - in persoana si la distanta - Medium & Psychic

Studii: Facultatea de Muzica Brasov - UTB
Facultatea de Drept - Univ. Europeana Dragan
Facultatea de Stiinte Economice - Specializare: Management - UMV
Formator Acreditat CNFPA
Trainer Acreditat International - IPHM

Consilier pentru Dezvoltare Personala - Acreditat CNFPA

Catalin Bogdan

Catalin Bogdan

Hipnoterapeut, Formator & Consilier de Dezvoltare Personala Acreditat CNFPA

Co-Fondator Karanna Lightworkers Academy© - Consilier de Dezvoltare Personala Acreditat CNFPA - Advanced Certified Hypnotist AAH - Hipno-Terapeut Acreditat PHPA - Fondator Tehnica Regresie in Vieti Anterioare - Metoda Looping Regression© - Trainer Acreditat IPHM - Tehnici de Protectie Psiho-Energetica (PSY DEFENCE) - in persoana si la distanta

Tehnologia Constructiilor - UTCB
Facultatea de Constructii - UTCB
Formator Acreditat CNFPA
Tehnician Maseur Acreditat ANC / CNFPA
Hipnoterapeut Acreditat AAH & PHPA

Consilier pentru Dezvoltare Personala - Acreditat CNFPA

Despre Scoala Karanna©

Centrul de Studii & Terapii Complementare Karanna© include Scoala de Dezvoltare Personala, Spirituala & Terapii Complementare / Alternative Karanna – Acreditata International de Institutele IPHM & PHPA si Furnizor de Formare Profesionala autorizat de ANC (CNFPA), care isi desfasoara activitatea prin cursuri, initieri, meditatii, conferinte si seminarii / workshop-uri si include de asemeni si cabinete de Dezvoltare Personala si de evaluare si Terapii Complementare / Alternative prin metode energetice – bioenergie si trasfer energetic si prin intermediul unor aparate tehnice specializate pentru – biorezonanta – diagnostic non linear si terapie, iridiologie, detectie si terapie meridiane energetice si terapie cu camp electrostatic.

Scoala dispune de o platforma dedicata software online prin intermediul careia se sustin cursuri si conferinte online-live. Scoala Spirituala – Karanna© – are de asemenea, o programa de cursuri la distanta, cursuri care se pot urma in linistea si confortul casei dvs, ca si cursurile online-live, dar diferit fata de acestea, materialele de curs si testele se pot efectua intr-un interval de timp mai larg decat cel impus de dinamicitatea cursurilor in direct, live.

Periodic sustinem workshopuri, seminarii si cursuri la sediul nostru din Craiova.

IMPORTANT

Scoala, Cursurile si Consilierii / Trainerii Karanna, sunt inregistrati si acreditati de Institutele Internationale PHPA, INHA, IPHM, WMA, Lightarian Institute(LIGHT), IARP, AAH, Reiki Rays Institute si ANC / CNFPA (Romania).

cooltext961812020

IPHMScoala Acreditata International – IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).

LINK ACADEMIA KARANNA©

LINK E-CURSURI VIDEO ONLINE – KARANNA©

 Terapia A-OUVERTA MANNAS© – Acreditata International – IPHM

.

.

Cursuri de Regresie in Vieti Anterioare & Hipnoterapie – Acreditate International PHPA.

The Professional Hypnotherapy Practitioners Association

The Professional Hypnotherapy Practitioners Association

Certified Hypnotherapists AAH (The American Alliance of Hypnotists)

hipnoterapeut acreditat

FURNIZORI DE FORMARE PROFESIONALA AUTORIZATI DE ANC (CNFPA).Formatori si Evaluatori Competente Profesionale CNFPA (Certificare recunoscuta si in UE).cnfpa1 Consilieri pentru Dezvoltare Personala Acreditati ANC / CNFPA.

sigla_ANC2

Acreditare ANC / CNFPA in urmatoarele domenii: Terapeut, Reflexoterapeut, Tehnician maseur ( Masaj Somatic, Masaj Reflexogen, Drenaj Limfatic, Masaj Terapeutic).

 

Anca Bogdan – Autor cartea “PROTECTIA PSI – Calea Reconectarii Divine”. Detalii despre carte, AICI.

Coperta PSI OFERTA KARANNA

Fondatori ai Sistemul KHYATI ©, Sigiliul Pentalfa de Foc ©Acordaj Atmic Boost ©, Atman Spiritual Connection©, Karanna Ascension©, Deva’s Realms & Seals©.

cursuri karanna

Profesori inregistrati – Registered Master-Teacher Lightarian Reiki™ – Gr. VI – Institutul International Lightarian Institute for Global Human Transformation ™.

lightarian reiki

 

universal_life_church_ulc-monastery

Universal Life Church Monastery – Reverend (Minister)

IARP

MEMBRI IARP – International Association of Reiki Professionals ®

.

.
.
.
logo-world-metaphysicalreikirays6

Terapeuti acreditati international de  WMA / Reiki Rays Institute:

Holistic Health  Therapist

Past Life Regression Therapist

Psychic Development Teacher

Sacred Totem Animals Teacher

Vibrational Healing Therapist

.

INHA 2

.

Terapeuti Acreditati International INHA (International Natural Healers Association).

Reiki Grand Master Teacher Lightarian Reiki™ Facilitator

Psy Defence Trainer

Certified Vibrational Therapist

Mechisedek Priests

.

  Initiati  Sisteme Energetice si Ordine Ezoterice

initieri-reiki
.