DOCUMENTAR CUNOAȘTEREA STRĂVECHE

DOCUMENTAR CUNOAȘTEREA STRĂVECHE – Părțile 1 – 5


goldenmean500
ANCIENT KNOWLEDGE – PARTILE 1 – 5
 Constiinta, Geometrie sacra, Cimatica, Iluzia Realitatii,  Filmari Rare, Sirul lui Fibonacci, Proportia de Aur, Phi in natura, ADN-ul, Amprenta lui Dumnezeu, Piramide, Megaliti, Reteaua Energetica a Pamantului, Castelul Coral, Energia, Tăblița lui Shamash,  Mitologia SI Magnetismului, Saturn, Gigantii, Vortexul Hexagonal de la Polul Nord
Traducere: Victor Sam

Asemanari+intre+civilizatii
Ideile esentiale din aceste filme sunt urmatoarele:
„Anticii stiau mult mai multe despre Viata, Univers, Astronomie, Matematicile avansate, Magnetism, Vindecare, Forte Nevazute, samd. decat ni se spune in istoria oficiala. Cunoasterea codificata este informatia ce este ocultata in semne si simboluri si putem gasi aceasta cunoastere in toata lumea. Toate aceste semne si tipare geometrice (Geometria Scara) simbolizeaza forte nevazute aflate in lucru.

Besakih temple El Castillo Mayans Balinese
Suntem mintiti de media. Arheologii moderni nu stiu despre ce vorbesc. Anticii nu erau prosti sau primitivi. Noi pur si simplu nu am reusit sa decodam aceasta cunoastere ocultata in semne, simboluri si opere de arta antice. Acest fel de informatie este tinuta ascunsa publicului.

tumblr meoi80Zrwl1rdes1jo1 500
Oamenii de stiinta nu stiu ce tine universul la un loc, iar raspunsul poate fi gasit in cadrul acestor forte invizibile.
Materia este guvernata de frecvente ale sunetului.

Maya Bali Elephants Old World New World Elephants
Interesant este ca exista in cultura mayasa arhitectura cu elefanti, desi acestia se presupune ca au disparut din Americi acum peste 10 000 de ani, de dinainte de epoca glaciara.
Intrebarea este ”cine si ce guverneaza aceste forte nevazute?” Ce se afla in spatele simetriei din intreaga natura? (Ratia de aur, Phi, Sirul lui Fibonacci, etc?) . Pur si simplu nu poate fi o coincidenta. Eu cred ca este vorbe de o minte inteligenta, o constiinta aflata in spatele acestor aspecte, care tine totul legat.”

TRADUCEREA SI ADAPTAREA DE AICI: http://www.youtube.com/

VEDETI PRIMA PARTE TRADUSĂ,  AICI – link 1 sau AICI – link 2

(Consciousness, Sacred Geometry,  Cymatics, Illusion of Reality, Rare Footage)

DOWNLOAD RAPID – prima parte
(cu subtitrare pe film)

download site
 
VEDETI A II-A PARTE A ACESTUI FILM 
(Fibonacci Sequence, Golden Ratio, Phi in Nature, DNA, Fingerprint of God)
AICI, link 1 SAU AICI – link 2 SAU AICI – link 3
 
DOWNLOAD RAPID – A 2-A PARTE
(cu subtitrare pe film)

download site

 
VEDETI AICI A III-A PARTE A ACESTUI FILM (Pyramids. Monuments Megaliths, Ley Lines, Earths Energy Grid) sau AICI link 2 sau AICI link 3
 
DOWNLOAD RAPID – A 3-A PARTE
(cu subtitrare pe film)

download site

VEDETI AICI PARTEA A IV-A (The Real Secret Of How The Pyramids Were Built and Coral Castle)
Castelul Coral este un monument din calcare localizat in „Homestead” Florida. Constructorul acestuia „Edward Leedskalnin” sustine ca stie secretele constructorilor antici si a demonstrat-o construind acest castel. Secretul este magnetismul si anti-gravitatia. El a construit un dispozitiv magnetic pentru a anula sau a reduce foarte mult greutatea acestor stanci enorme astfel incat el sa le poata aseza cu usurinta la locul lor. El a lasat indicii pentru noi si aceleasi indicii (simbologie) in Norman Hall (Grand Masonic Lodge) din Philadelphia. Secretele magnetismului sunt incifrate in forma operelor de arta. Francmasonii au tinut aceste secrete dintotdeauna, dar timpul secretomaniei este acum pe sfarsite. Trezirea globala a inceput si este cazul sa rescriem cartile noastre de istorie care nu spun adevarul.”
Sursa: http://www.youtube.com


DOWNLOAD RAPID – A 4-A PARTE

(cu subtitrarea pe film)

download site
 
VEDETI AICI PARTEA A V-A (Energy, Coral Castle, Tablet of Shamash, Saturn, Magnetism and Mythology, Hexagonal Vortex Feature on Northpole, Hurricane Sandy, Winterstorm Athena, Giants, Nephilim )
 
 
DOWNLOAD RAPID
(a 5-a parte)

download site
Sursa: fymaaa.blogspot.ro