E – Cursuri Video la Distanta – Acreditate International IPHM & PHPA

cursuri centrul de studii terapii complementare karanna cursuri video la distanta

E-Cursurile Video la Distanta presupun parcurgerea de catre dvs a Conferintelor Video si a Materialelor predate si completarea periodica, pe Platforma de Studiu Online, a Lectiilor si a Examenului Final. Pentru intrebari legate de cursuri va stam la dispozitie prin email, pe toata perioada de studiu. Cursurile Video pot include si Conferinte / Seminarii Video LIVE, in functie de programa de curs stabilita de traineri.

.

Cursurile Karanna© sunt certificate international iar Diplomele de Absolvire sunt recunoscute international de catre Institutul IPHM ( International Practitioners of Holistic Medicine) si de catre PHPA (The Professional Hypnotherapy Practitioners Association) si national de catre Karanna Lightworkers Academy © cu sigiliu Karanna© si titulatura de Practicant / Consilier – specializarea cursului pe care acesta l-a absolvit.

 • E-Curs Video – Dezvoltare Spirituala
 • Abonament 250 lei lunar – 7 luni
 • Curs Video Inregistrat
 • Certificat*
 • Meditatii Ghidate Vocal – Inregistrari audio
 • Initieri la Distanta
 • Certificate Initieri*
 • E-Suport de Curs
 • Suport Email
 • E-Curs Video – Protectie Psiho-Energetica
 • Abonament 350 lei lunar – 3 luni
 • Curs Video Inregistrat
 • Certificat*
 • Meditatii Ghidate Vocal – Inregistrari audio
 • Initieri la Distanta
 • Certificate Initieri*
 • E-Suport de Curs
 • Suport Email

Prezentare E – Cursuri Video la Distanta

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt inregistrate video si le puteti urmari oricand. Initierile cuprinse in cursuri se desfasoara la distanta, la o data si ora fixa, stabilita de regula seara dupa ora 20:00, iar Meditatiile Ghidate le veti primi in format audio.

Veti putea accesa urmatoarea sectiune de curs de pe Platforma Online dupa fiecare saptamana, iar in saptamana respectiva trebuie sa parcurgeti materialul video, cel audio si/sau cel electronic(Pdf), in functie de ce anume se preda in fiecare saptamana.

Materialele de curs parcurse anterior raman disponibile in permanenta, pana la terminarea semestrului / cursului.

Programa detaliata pentru fiecare saptamana in parte o veti primi dupa achitarea primei rate de curs.

La finalul cursului va avea loc un Examen Final, alcatuit din 2 probe: o proba practica si una teoretica (scrisa).

Cursul se poate achita integral sau partial, in doua rate fixe sau cu o frecventa lunara. Cursantul va primi acces la curs saptamanal, conform programei de curs, indiferent de metoda de plata pentru care a optat.

Cursantii beneficiaza pe toata durata de desfasurare a cursurilor, de posibilitatea de a ne contacta prin Email, pentru intrebari si nelamuriri. Vom raspunde in limita timpului disponibil, tuturor intrebarilor.

ECursurile Video la Distanta la au fost proiectate ca structura si gandite pentru a fi un sprijin acelora dintre dvs care isi doresc cu adevarat crestere dpdv spiritual si care se afla mai mult sau mai putin la inceput de drum.

Tipologie Cursuri Karanna©

Atat Cursurile de tip MASTER, cat si cursurile de tip BASIC & AVANSAT, sunt cursuri destinate tuturor, indiferent de nivelul de cunostinte dobandit anterior, deoarece sunt cursuri unice, bazate pe experienta noastra personala, de peste 20 de ani, experienta de lucru in diferite arii ale Dezvoltarii Spirituale, Abilitatilor Psi, Cosmogoniei, Angeologiei, Alchimiei Spirituale (Magiei), Regresiei, Hipnozei, etc.

Indiferent de tipul de curs, BASIC, AVANSAT sau MASTER, Cursurile Karanna sunt create pe o structura solida, cu informatii utile si practice menite sa aduca un plus real in dezvoltarea personala si spirituala a cursantilor.

NOTA

VA RUGAM SA CITITI INTEGRAL TERMENII SI CONDITIILE DE PARTICIPARE SI ABSOLVIRE A CURSURILOR KARANNA©

TERMENI SI CONDITII

IMPORTANT:  Toate cursurile noastre pleaca de la premisa ca participantii nu sunt aproape deloc sau absolut in niciun fel familiarizati cu terminologia si cu subiectele de specialitate tratate in cadrul cursurilor.

TOATE cursurile pornesc cu informatia de la „0” mergand pana la nivelul BASIC, AVANSAT SAU MASTER, in mod gradat . Singura diferenta in metoda de predare este timpul alocat invatarii si asimilarii fiecarui aspect considerat „basic” (nivel incepator) sau avansat.

Astfel, in cadrul unui curs de tip BASIC se va insista mai mult asupra informatiilor de baza, in comparatie cu un curs de tip AVANSAT, iar intr-un curs de tip MASTER se vor preda informatiile de tip basic si avansat intr-un interval de asemenea, mai scurt decat intr-un curs BASIC sau AVANSAT.

In consecinta, puteti participa in cadrul oricarui tip de curs, in functie de timpul pe care doriti sa il alocati invatarii si practicarii Spriritualitatii si a Reconectarii Divine, in Trup si Spirit. Doamne Ajuta!

FAQ

Pentru a achita costurile cursului puteti utiliza plata online cu cardul apasand pe imaginea de mai jos:
recurring-payments
Pentru alte metode de plata va rugam sa solicitati datele necesare prin Formularul de Contact.
Va rugam sa asteptati primirea acceptului nostru de participare la cursuri, inainte de a demara orice actiune de plata. Acceptul de participare il veti primi prin email, dupa depunerea Formularului de Inscriere la cursuri.

 

Da, fiecare cursant al E-Cursurilor Video Online – la Distanta beneficiaza de suport prin email, la cerere. Pentru suport video-live trebuie sa fiti inscris la cursurile Academiei Karanna©.

O alta varianta de a beneficia de suport video-live este sa solicitati discutii private (consultatii) cu Trainerul cursului. Aceste discutii nu sunt acoperite de costul cursurilor.

In situatia in care un participant intrerupe participarea la curs, in orice moment , din motive personale, acesta nu va primi niciun Certificat la finalizarea gruperi de curs. Participantii pot continua ulterior cursurile de la nivelul atins anterior. Sumele achitate si neutilizate, nu se returneaza.

La finalul E-cursurilor video va avea loc o evaluare a abilitatilor practice si un test scris, iar in urma punctajului obtinut studentului va primi un Certificat*. 

Cursantul trebuie sa obtina calificativul „admis” la proba practica si minim 85% din 100% raspunsuri corecte (puncte) la examenul scris. Proba practica este eliminatorie, astfel incat, in situatia in care cursantul nu obtine calificativul de trecere in aceasta etapa, nu va merge mai departe la proba scrisa si nu va primi Certificat de Absolvire.

Certificatul de absolvire va fi generat automat, de catre platforma de cursuri online, pe numele posesorului contului. Certificatele sunt recunoscute de Academia Karanna©, PHPA si IPHM. Cursurile sunt Acreditate International.

IPHM2

The Professional Hypnotherapy Practitioners Association
The Professional Hypnotherapy Practitioners Association

Daca participantii doresc sa obtina Certificatele sistemelor energetice si ezoterice pentru care au fost initati (acolo unde este cazul), acestea le vor fi inmanate dupa absolvire, daca sustin o proba practica aferenta initierilor predate.

Inscrie-te si tu acum la E – Cursurile Video Karanna©! Cursuri  Acreditate & Traineri – IPHM & PHPA.