FA TI CONT doTERRA
doterra integrare uleiuri in corp
Înscriere doTERRA – achitați doar taxa de înscriere 
MOTIVE PENTRU CARE SĂ ÎȚI FACI CONT DOTERRA IN ECHIPA KARANNA ACADEMY©:

Ai acces GRATUIT la toate Cursurile și Programele de Training Karanna Academy©, din categoria doTERRA. 

✅ Înveți o nouă meserie: urmezi GRATUIT Cursurile Karanna Academy©, cursuri de Aromaterapie (Nivel I & II), Curs de Esențe & Vibrații Florale, Curs Remedii Bach, Curs Uleiurile Esentiale & Utilizarea pentru Copii, Curs Uleiurile Esentiale & Utilizarea pentru Animale, etc. 

Cursurile sunt Acreditate Internațional si primești Certificate cu Triplă Acreditare Internațională, în baza cărora poți profesa.

Urmezi GRATUIT Cursurile & Programele / Stagiile de Pregatire Karanna Academy©, programe de Management, Network Marketing, Sales, Time Management, etc.

✅ Pentru dezvoltarea afacerii tale sau pentru a îți dezvolta pur și simplu abilitățile de comunicare și pentru a te dezvolta personal, ai acces GRATUIT la toate training-urile și sesiunile LIVE ale Karanna Academy©, training-uri ce pun accentul pe partea de dezvoltare a afacerii și a succesului personal.

✅ Cumperi produsele cu 25% – 55% mai ieftin față de prețul de listă 

✅ Cumperi direct de la doTERRA, ce vrei, când vei și cât vrei. Te poți inscrie prin ID-ul nostru Doterra, noi fiind pe viitor consultanții care vom fi responsabili de tine și care te vom îndruma.

✅ După 3-6-9-12 luni de la înscriere poți ajunge să beneficiezi gradat de o reducere suplimentară de 30% dacă lunar plasezi comenzi LRP (programul de recompensare a loialității) de minim 50 PV (puncte valorice). Un punct este echivalentul a aproximativ 1 euro.

✅ Ai propriul tău consultant, alături de specialiștii echipei, pentru a primi cele mai competente sfaturi.

✅ Acces non stop la grupul nostru de Facebook si sprijin pe Whatsapp, Messenger sau Aplicația Boards.

✅ Ai acces la resursele echipei, educație online, materiale informative despre soluții naturale pentru probleme de sănătate, participi la live-urile cu informații practice și sfaturi si te bucuri de informatiile valoroase primite de la  specialiștii echipei.

✅ Ai garanția calității produselor primite, ele fiind expediate chiar de compania doTERRA.

doTERRA livreaza în locația aleasă de tine – din lume – în decurs de 3 – 10 zile.

✅ doTERRA îți rambursează taxele de livrare la comenzile efectuate LRP (programul de recompensare a loialității) acordandu-ti puncte de fidelitate cu care poti cumpara produse gratuit.

✅ ‼️NU ai nicio obligație de comandă lunară ‼️ Ca și simplu consumator, cumperi ce dorești, dacă dorești și când dorești!

✅ Cumperi online, achiți securizat prin transfer bancar sau direct la bancă, oriunde ești în lume

✅ Te poti bucura de ofertele și reducerile doTERRA si de produsul lunii pe care îl poți primi gratuit.

✅ Poți avea propriul birou și magazin virtual la doTERRA.

✅ În baza comenzilor LRP (programul de recompensare a loialității) efectuate, poti primi puncte cu care îți alegi ulterior produse gratuite.

✅ Te poti bucura de produse gratuite si multe alte avantaje si surprize.

✅ Ai acces de două ori pe an la programul BOGO – Buy One Get One – adică plătești un produs și primesti un altul gratuit. Programul este  dedicat exclusiv membrilor doTERRA.

✅ După un an de doTERRA, dacă vei dori să continui colaborarea, vei avea de achitat o taxa de membru anuală în valoare de aprox. 15 euro, dar vei primi in schimbul ei un ulei esential de 15 ml gratuit.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

  • Testarea organoleptică
  • Testarea microbiană
  • Cromatografia în gaz
  • Spectrometrie de masă
  • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
  • Testarea chiralității
  • Analiza izotopică
  • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logoRezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/inscriere-doterra-fara-kit-de-inscriere/?feed_id=85111&_unique_id=6519c0035c7e6