flower of life 9

Frecvenţele Solfeggio

Acum câţiva ani niste cercetători au redescoperit o scală de frecvenţe armonice care era folosită în antichitate, dar “pierdută” de-a lungul vremii şi înlocuită cu scala muzicală armonică modernă. Această scală armonică era încă folosită în muzica gregoriană din evul mediu. Apoi autoritătile bisericeşti au pretins ca ea a fost pierdută. Noua înţelegere a acestor frecvenţe redescoperite susţine că acestea nu aveau doar scopul de a crea muzică, ci ele reprezentau de fapt frecvenţele de bază ale Creaţiei, care modifică materia şi nivelul de conştiinţă, deci ‘realitatea’. Desigur, cei care le-au redescoperit au început să le folosească pentru vindecare, deoarece ele au darul să readucă structurile corpului fizic la armonia arhetipală, prin refacerea ADN-ului. Sunt şase frecvenţe fundamentale: 396, 417, 528, 639, 741 şi 852 Hz. La acestea au mai fost adaugate, respectând principiul armonic, încă trei: 174, 285 şi 963 Hz. Dintre frecvenţele fundamentale, una se remarcă în mod deosebit – 528 Hz – considerată a fi frecvenţa Iubirii Divine ( Codul Sursă ). Această frecvenţă ne readuce în armonie divină cu toată Creaţia, facilitând vindecarea şi miracolele.

solfeggio

Codul Sursă, dezvăluit !

Există un aspect absolut ştiinţific al Înălţării, care incepe să se infiltreze mai mult în mintea colectivă, cu privire la rezonantă – iar cei aflaţi în prima linie a noii omeniri cunosc bine acest lucru. Acele suflete care inaugurează noua lume încep să cânte pe un ton diferit. Fără exagerare, Omul nou ( angelic ) este acordat la rezonanţa de 528 Hz a inimii ( superioare ) sacre, ce rezonează în armonie cu reţeaua cristalină ( Christică ).

Frecvenţa de 528 Hz a IUBIRII este Codul Sursă al CreaţieiCHEIA universală necesară ca să ne descătuşăm potenţialul co-creativ, ca să ne eliberăm de constrângere şi ca să intrăm pe terenul de joc al Noului Pământ. Acest cod acţionează ca un limitator, pentru a asigura că puterile sacre ale universului le sunt acordate doar celor cu inima curată.

Ești pe cale să pornești într-o călătorie care ar putea să îţi schimbe viaţa în profunzime.

Atenuă stresul şi anxietatea.
Stimulează sustinerea sistemului imunitar.
Crearea sincronizării creierului.
Îmbunătăţeşte memoria şi rezolvarea problemelor.
Hrăneşte intuiţia şi fluxul de creaţie.
Întărirea dezvoltării personale.
Îmbunătăţirea somnului.
Depăşeşte problemele emoţionale.
Hrănirea corpului, minţii şi spiritului.

174/147 ; 285/258 ; 396/369 ; 417/471 ; 528/582 ; 639/693 ; 741/714 ; 852/825 ; 963/936 – Tubesnak VideoPlayer

ACTUALIZAT  15.03.2013

 

DESCARCĂ Frecvenţa Ravi Solfeggio: Versiunea 1 [ Recomand ] ( wav ) 

DESCARCĂ Frecvenţa Ravi Solfeggio: Versiunea 1 ( Pitch refăcut la 432 Hz ) [ fără sunetul ambient ] [ Recomand ] ( wav )

DESCARCĂ Frecvenţa Ravi Solfeggio: Versiunea 2 [ Recomand ] ( wav )

DESCARCĂ Armonia Sfântă – Jonathan Goldman ( mp3, 192 Kbps )

DESCARCĂ Frecvenţe Sedona 11:11 (mp3, 128 Kbps)

DESCARCĂ Frecvenţe Anemona (mp3, 244-264 Kbps)

DESCARCĂ Frecvenţe Solfeggio Pure (flac, 236-355 Kbps)

• DO de sus – 174 Hz -fundatia , formarea de bază, baza
• UT – 396 Hz – eliberează de frică şi culpabilizare
• RE – 417 Hz – soluţionarea situaţiilor nerezolvate
• MI – 528 Hz – transformare şi miracole (repară ADN-ul)
• FA – 639 Hz – conexiune / relaţionare interumană
• SOL – 741 Hz – expansiunea conştiinţei
• LA – 852 Hz – dezvoltarea intuiţiei, restaurează echilibrul spiritual
• TI – 963 Hz – accesarea energiei Creatorului

  • acţioneză asupra lobilor frontali ai creierului;

  • induc regenerarea celulară şi facilitează producerea unor substanţe care întăresc sistemul imunitar (este vorba de beta- endorfine produse în encefal, cu puternic efect analgezic şi care sunt răspunzătoare de senzaţia de plăcere);
  • reduc confuzia, anxietatea, depresia şi insomnia, furia şi iritabilitatea;
  • amplifică intuiţia şi discernământul;
  • induc capacitatea de a avea o viziune globală şi completă a situaţiei în care ne aflăm;
  • amplifică imaginaţia creatoare, vitalitatea, echilibrul şi stabilitatea;

1. Ascultand pentru prima oara, se recomanda sa va intindeti pe spate si sa intrati in cea mai confortabila stare a dumneavoastra sau sa gasiti cea mai relaxanta pozitie in scaun.
2. Pastrati volumul la nivelul maxim pe care il puteti suporta.
3. Este posibil sa simtiti o senzatie vibratorie in zona cervicala incepand de la baza gatului gradual sfarsinduse in zona fruntii la finalul track-ului.
4. Este posibil sa simtiti “amorteala” dupa ce ati incheiat ascultarea track-ului si este posibil sa simtiti o durere de cap impreuna cu o senzatie de zvacnire pe o scurta perioada de timp avand in vedere ca experimentati crearea unor noi cai neuronale apartinand celor doua emisfere ale creierului. In momentul in care migrena si senzatia de zvacnire se vor reduce semnificativ va veti simti mai bine / mai nou decat v-ati simtit vre-odata. Bucurati-va de acest sentiment! Procesul dumneavoasta de ascensiune a inceput.
5. Cei care au contact prima oara cu acest track il pot asculta inainte de o cura de odihna sau de somnul de noapte deoarece pe parcursul somnului efectele de dupa ascultare nu sunt simtite si te trezesti complet regenerat si reinoit.
6. SA NU LUATI MEDICAMENTE PENTRU TRATAREA DURERII DE CAP..este foarte important. E necesar sa intelegeti ca discomfortul cauzat de migrena si ameteala se datoreaza procesului natural de vindecare in curs de desfasurare si a nici unui alt motiv.
7. O sa dormiti in mod normal intre 12 si 16 ore pe perioada vindecarii pana in punctul in care corpul este complet regenerat. O sa simtiti putina osteneala pe perioada vindecarii dar procesul ar trebui sa se incheie in 5 – 6 saptamani.
8. Daca exista o senzatie de amortire in zona capului o stare de confuzie impreuna cu oboseala pe masura imediat dupa ascultarea track-ului, va sfatuim sa iesiti a aer curat si sa respirati adanc. Va veti simtit revigorat in scurt timp.
9. Consumati o cantitate semnificativa de apa deoarece corpul dumneavoastra va elimina toxinele acumulate pe parcursul timpului si de asemenea ingrijiti-va sa consumati atatea proteine cat corpul dumnevoastra solicita.
10. Ascultati track-ul pana in punctul in care efectele de dupa nu mai exista, deoarece asta indica faptul ca a-ti primit impulsul necesar pentru ascensiune iar corpul si mintea vor avea grija pana veti atinge maximul de potential care va este destinat.
11. Majoritatea Chakrelor vor fi activate in procesul de vindecare..inclusiv capacitati telepatice marite, clarvedere si capacitati vindecatoare( Daca a-ti simtit un gadilat si multa caldura in centrul palmelor indiferent daca sunteti stangaci sau dreptaci e necesar sa stiti ca aveti activata capacitatea de a vindeca afectiunile tridimensionale sau bolile celorlalti )..vor fi o multime de lucruri noi pe care le veti descoperi in capacitatile dumnevoastra ! Ceea ce s-a mentionat aici este doar o mica parte din intreg.
12. Sub nici o forma sa nu faceti abuz de putere in urma dobandirii acestor abilitiati care au doar menirea de a ajuta si de a fi impartasite cu ceilalti si nu folosite in scopuri egoiste. 

( Traducere de Marina Reslescu )

ATENŢIE!

Pot asculta frecvenţele de mai multe ori pe zi?

Sigur că poti, dar, este important de ştiut că, dacă ai efecte adverse cum ar fi dureri de cap sau greaţă, trebuie să aştepţi până ce au trecut complet înainte de a începe sa asculti din nou. De obicei, este bine sa trageti un pui de somn sau să  aveţi un somn bun. Pentru că odată ce te joci cu aceste tonuri, ele au cu adevărat efect asupra ta de îndată ce dormi. Corpul tău este reconstruit atunci când se odihneste.

Frecvenţele binaurale / isochronice Solfeggio sunt un instrument valoros pentru dezvoltarea personală şi gestionarea sănătăţii fizice şi emoţionale. Cu toate acestea, aceste frecvenţe nu ar trebui să ia loc de tratament medical profesional pentru orice problemă medicală gravă.

Nu se vor asculta NICIODATĂ în timp ce conduceţi un autoturism sau mânuiţi dispozitive şi utilaje periculoase!

Sursa: eusuntvictor.wordpress.com