GRATUIT
Initieri la distanta Karuna Ki Reiki Gradul I


karuna+(2)

Pentru a putea participa la aceasta initiere, trebuie sa aveti cel putin Gradul III Reiki Usui.


Pentru initiere, va rugam sa trimiteti pe adresa de e-mail office@evolutiespirituala.ro , o poza si urmatoarele informatii: data nasterii si locul nasterii. Titlul mail-ului : initiere karuna ki I.


“Karuna” este un cuvânt sanscrit, folosit în Hinduism, Buddhism şi Zen. El desemnează, ca noţiune, orice acţiune menită să diminueze suferinţa altora şi poate să aibă, de asemenea, sensul de “acţiune plină de compasiune”. Când o persoană experimentează iluminarea, ea înţelege că toate făpturile reprezintă un singur lucru. De aceea, este firesc să extinzi acţiunea plină de compasiune asupra oricăruia, de vreme ce noi toţi suntem una. Când sprijinim pe alţii şi îi ajutăm spre vindecare, toate fiinţele beneficiază de aceasta. Pentru că există unitatea tuturor fiinţelor, Karuna reprezintă nu numai extensia spre alţii a iubirii, dar mai ales esenţa logicii interne a acestei unităţi. Aşa cum vei dori să-ţi vindeci propriile răni, în acelaşi spirit vei dori să vindeci rănile altora. Este amintit în scripturile buddhiste că Prajna sau Înţelepciunea trebuie să însoţească Karuna, pentru ca aceasta din urmă să aibă efectul urmărit.


Simbolurile pot fi folosite în acelaşi fel ca oricare alte simboluri Reiki atunci când sunt date tratamente Reiki.


Practica asiduă cu energia Karuna Ki Reiki măreşte gradul nostru de conştientizare şi ne conectează cu cele mai pure entităţi spirituale: Iisus Christos, Sfânta Fecioară Maria, Guanyin, Sfântul Germaine şi alţi Maeştri Evoluaţi, îngeri şi Arhangheli.
Karnuna Ki Reiki este constituit pe 4 nivele / grade, astfel:


Gradul I Practicant
Gradul II Practicant
Gradul I Maestru
Gradul II Maestru


In cadrul acestei initieri, Karuna Ki Gradul I, veti primi urmatoarele simboluri: Zonar, Halu, Harth si Rama.“Ce trebuie sa fac pentru a primi acordajul la distanta?”– Telefonul, interfonul, televizorul inchis, lumina difuza, lumanari, betisoare parfumate sau tamaie, ce prefera fiecare …liniste, sau o muzica de relaxare, meditatie – la un volum redus al sunetului.


Stati intinsi pe spate – cine doreste poate sta “lotus”, sau asezat, pe scaun, conditia ce trebuie respectata este coloana vertebrala sa fie cat mai dreapta, dar in acelasi timp relaxata – capul spre nordul magnetic al Pamantului (- in cazul in care stati intins), picioarele putin desfacute, bratele pe langa corp cu palmele spre in sus si incercati sa va relaxati muschii timp de 10-15 minute, ochii inchisi. Respirati lent. Important este ca toata aceasta pregatire sa aduca corpul si mintea in cea mai naturala stare de relaxare.


Chemati Ghizii de Lumina, Entitatile din Astral, Maestri Ascensionati sa va asiste, cu voia lui Dumnezeu. Puteti medita daca doriti. Cu cat va veti pregati mai mult, cu atat veti primi mai mult. Este important sa acordati atentie si respect momentului. Puteti desena simbolul crucii (sau alte simboluri ReiKi daca sunteti initiati) pe peretii camerei, pe tavan si pe podea pentru a crea un spatiu sacru si pentru a-l binecuvanta. Cand simtiti ca sunteti relaxat complet, cereti:
“Rog sa inceapa initierea pentru Karuna Ki Reiki gradul I, in acord cu Legile Universului, pentru binele meu suprem.”


Stati relaxati aproximativ o ora (sau cat simtiti ca este necesar). Acceptati orice simtire, viziune.


Dupa acordaj multumiti tuturor celor care au ajutat, indrumat, asistat in timpul initierii.


Pace si Lumina