Fenomen UNIC în lume. 
HOLOGRAMA misterioasă a Piramidei din Masivul Ceahlău

holograma 11810900
Pe Ceahlău se petrec an de an, cu regularitate, două fenomene optice inexplixabile. În prima parte a lunii august, chiar la răsărit umbrele vârfurilor Toaca şi Piatra Ciobanului formează o hologramă naturală imensă, ce are forma unei piramide.


Fenomenul este denumit Umbra Piramidei şi a transformat Vârful Toaca într-un adevărat mister. Puţin după data de 6 august a fiecarui an, sub lumina puternică a răsăritului, Vârful Toaca şi Piatra Ciobanului formează o piramidă imensă, scrie efemeride.ro. 

toaca 78783400

Măsurătorile efectuate de specialiști au demonstrat că laturile bazei au exact dublul lungimii piramidei lui Keops, din Egipt, iar unghiul pantelor este cu doar 10 grade mai mare decât cel al aceleiași piramide.

Efectul de Umbra Piramidei este doar o iluzie optică, care se formează datorită celor două vârfuri muntoase, combinate cu norii de ceaţă, inclusiv particule de apă şi cu razele solare. Acesta are aspectul unei piramide cu baza patrata, figura considerata a se forma extrem de rar in mod natural.

Fenomenul este unic în lume. Piramida umbrelor apare in masivul Ceahlau, in fiecare an, in primele 10 zile ale lunii august. Vanatorii acestui fenomen cred ca piramida este creatia stramosilor nostri, scrie travelsplendid.ro.
s1 ziareromania ro 98818800
vaf 78431200


NOTA: Personal suntem de parere ca ceea ce se vede doar in momentul in care sunt indeplinite anumite conditii externe, de mediu, atmosferice si de aliniere cosmica, se poate vedea si exista in permanenta la nivel energetic, in planul astral (etheric).