khyati

KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY ©


SISTEMUL KHYATI ©

SISTEMUL KHYATI2

Dupa initiere cursantul primeste Manual.

Sistem de Reconectare Divina si Evolutie Spirituala primit prin channeling de la
Consiliul celor 12 Batrani (Primordiali – Elohimi) prin Maestrii Ascensionati Serapis Bey, Ishtar & Sanat Kumara.

Khyati (cuvant de origine sanskrita) : Cunoastere, Viziune 

Pentru a programa o initiere in persoana sau la distanta, APASATI AICI:

PROGRAMARI

 

Sistemul  KHYATI © este structurat pe 4 nivele, 4 etape de accedere si evolutie a Spiritului intrupat.

Sistemul Khyati © utilizeaza 4 simboluri, aferente celor patru nivele ale sistemului, simboluri primite de la Consiliul celor 12 Batrani prin aspectele manifestate ale  Maestrilor Inaltati Serapis Bey, Ishum, Ishtar si Sanat Kumara, precum si de la initiati ai Templului Poseidon din Atlantida (Piramida de Aur din Atlantis).

Pot accesa acest sistem toti cei care doresc, conditia minima este ca acestia sa fi absolvit cu grad de Maestru un alt sistem energetic, de tip Reiki

 

SAU

 

persoanele ce opteaza pentru ACORDAJUL ATMIC BOOST ©. Aceasta varianta este oferita oricui, dar cu precadere persoanelor care nu pot / nu doresc initieri pe sisteme energetice de tip Reiki dar care doresc aceasta initiere, in Sistemul Khyati © , sistem de reconectare si evolutie spirituala.

 

Cele 4 nivele ale Sistemului KHYATI © presupun accesul gradat la Iluminare Spirituala si a fost transmis pentru a fi un suport si un ajutor in plus, fata de alte metode si tehnici energetice cunoscute, pentru accesul la Lumina si Cunoastere.

SISTEMUL KHYATI ©

khyati3

  • Nivelul I – Reîntregirea Sufletului
  • Nivelul II – Activarea Corpului Cauzal şi Reconectarea cu Sinele Superior
  • Nivelul III – Activarea Corpului Buddhic şi Reconectarea la Monada şi Matricea Cosmică
  • Nivelul IV – Activare Corp de Lumină (Corp Atmic)

Fiecare Spirit incarnat face parte dintr-un Supra-Suflet, care la randul lui face parte dintr-o Monada de Suflete. Monadele sunt de 2 feluri : Monade Primordiale si Monade Secundare, dupa cum le-am numit noi, in functie de „momentul” Creatiei.

Monadele Primordiale sunt in numar de 12, cu aspectele lor opuse (Twin Flame). Acestea reprezinta Consiliul celor 12 Batrani. Aceste 12 Monade Primordiale sunt divizate in cate 12 Supra-suflete, care la randul lor sunt divizate in cate 12 Spirite. Fiecare Suprasuflet este format din 144 de Spirite.

Monadele Secundare sunt monade de suflete aparute in Creatie ulterior Monadelor Primordiale mai sus amintite…desi notiunea de timp este redundanta in Ceruri. Noi insa, privind din perspectiva timpului care se scurge liniar, ca si observatori, putem afirma din punctul de vedere al dimensiunii a 3-a in care traim, ca aceaste Monade Secundare au fost create ulterior primelor Monade de Suflete. Monadele Secundare au fiecare cate 12 Supra-Suflete, ca si Monadele Principale si la fel, cate 12 Spirite. In fapt, mai exista un nivel al divizarii Spiritelor , nivelul 4 de divizare, care are loc inainte de intrupare.

Corpul Atmic de Lumina este corpul de protectie al vostru de drept, prin nastere in cadrul acestei Creatii si reprezinta protectia dumneavoastra divina si refacerea perfecta a conexiunii cu D-zeu UNUL. Este nevoie sa se ceara acceptul Divin pentru a accesa aceasta activare energetica si trebuie sa existe o evolutie spirituala substantiala a Spiritului intrupat pentru a i se „reda” accesul la Corpul Atmic, deoarece acesta reprezinta Protectia Monadei, in mod neconditionat si fara a mai fi necesar din acel moment sa cereti protectie de fiecare data cand considerati ca aveti nevoie, pentru ca activarea corpului Atmic va reconecteaza cu Matricea in mod direct, in Trup si Spirit si astfel veti fi aparat ca si cum ati fiinta integral din acel moment in Spirit, nu in Trup. Este o mare onoare si responsabilitate in acelasi timp, pentru ca din acel moment, tamponul dintre Spiritul intrupat si Monada sa de Spirite devine inexistent si toata familia de Spirite poate benficia sau, dimpotriva, in urma acestei activari in Trup.

Sistemul Khyati ©  : 


1. Reintregirea Sufletului
2. Activarea Corpului Cauzal
3. Activarea Corpului Buddhic

4. Activarea Corpului Atmic 

 

Sistemul Khyati © presupune parcurgerea celor 4 etape amintite anterior. Tehnicile si accesul pentru aceste operatiuni de emisie energetica si activare spirituala ne-au fost transmise de catre Monadele Primordiale (cei 12 Batrani, Elohimi) prin aspectele ale acestora, urmare a unor initieri in Spirit si prin comunicare directa de tipul clarvederii si clarauzului.

 

NIVELUL I: Reîntregirea Sufletului presupune reconectarea şi reasamblarea bucăţilor de suflet pierdute, cedate de bunăvoie sau furate de alţii, în această viaţă sau în alte vieţi. Sufletul este în esenţă suflul divin, partea ta de divinitate ce conexează cu Sinele Superior şi cu Spiritul tău ca un Tot. Sufletul se poate fragmenta în urma unor traume fizice, psihologice sau spirituale.

 

Simbolul pentru reîntregirea Sufletului este Simbolul ISHUM. Aplicarea acestui simbol în Steaua Sufletului, care se afla la aprox. 15 cm deasupra capului, împreună cu mantra de activare, va readuce la un loc toate bucăţile de suflet pierdute, furate, cedate, etc. Totodată, simbolul ISHUM va scoate din aura şi câmpurile iniţiatului toate bucăţile de suflet care nu îi aparţin şi care, dintr-un motiv sau altul au rămas „agăţate” de acesta. Procesul Reîntregirii Sufletului începe imediat după iniţierea pe primul nivel al Sistemului Khyati şi va continua în următoarele zile sau săptămâni, pe o durată maximă de 21 de zile, de la caz la caz.

 

NIVELUL II: Activarea Corpului Cauzal şi Reconectarea cu Sinele Superior

 

Sunt 6 corpuri energetice principale –  corpul fizic, corpul astral, corpul mental inferior, corpul mental superior (corpul cauzal), corpul buddhic şi corpul atmic.

 

Fiecare dintre aceste corpuri energetice prezintă un dublu etheric. Dacă aceste dubluri sunt inactive sau funcţionează parţial, corpurile energetice nu pot să funcţioneze corect. Corpul etheric este dublul corpului fizic şi prezintă cele 7 chakre principale.

 

Este necesară intervenţia la nivel spiritual (activarea prin iniţiere) pentru a reda funcţionabilitatea ultimelor trei corpuri energetice, deoarece odată cu întruparea, aceste corpuri energetice superioare, deşi prezente conceptual, sunt inactive.

 

Reactivarea acestor corpuri energetice superioare se face doar cu accept divin.

 

Simbolul utilizat pentru Nivelul II al Sistemului Khyati, se numeşte LARIMAR şi este un simbol ce conectează cu Sinele Superior şi activează Corpul Energetic Cauzal. Larimar este un simbol foarte puternic de fixare, de conectare la Lumină, prin crearea unei punţi energetice între Sursă = D-zeu UNUL şi Terra. Poate fi folosit şi pentru împământare. Simbolul este primit de la Preoţi ai Templului Poseidon din Atlantida şi deschide accesul spre alte dimensiuni.

 

NIVELUL III: Activarea Corpului Buddhic şi Reconectarea la Monada şi Matricea Cosmică

Simbolul utilizat pentru Nivelul III al Sistemului Khyati, se numeşte STEAUA LUI ISHTAR sau Steaua în Opt Colţuri. Acest simbol, folosit în forma sa originară de trasare, neprelucrat, are capacitatea de a conecta iniţiatul cu Matricea Cosmică Divină şi activează Corpul Buddhic.

 

Simbolul STEAUA LUI ISHTAR este un simbol de putere ce poate fi utilizat în mai multe ipostaze, inclusiv pentru protecţie psiho-energetică şi conectare cu Ierarhii Cereşti.

 

NIVELUL IV: Activare Corp de Lumină (Corp Atmic)

 

Corpul de Lumină – Corpul Atmic are rol de protecţie pentru toate celelalte corpuri energetice.

 

Nivelul IV al Sistemului Khyati utilizează pentru reconectarea cu Monada Primordială şi Activarea Corpului Atmic, Simbolul MAHAKALA. Acest simbol este simbolul Spiritului activat în Trup cu cele 6 corpuri energetice active, respectiv 3 corpuri energetice iniţial active la naştere şi 3 corpuri energetice iniţiatice, activate prin Sistemul Khyati. Cele 3 corpuri energetice spirituale sau iniţiatice sunt Corpul Cauzal, Corpul Buddhic şi Corpul Atmic (de Lumină).

 

 

NOTA: Iniţierile şi activarile Khyati System © nu pot fi retransmise şi nu pot fi utilizate pentru iniţiere „în reţea”, aşa cum se întâmplă în cazul sistemelor şi simbolurilor de tip Reiki. Aceasta initiere poate fi transmisa in aceasta forma, exclusiv de catre fondatorii sai, Anca Bogdan si Catalin Bogdan.