lemon doterra
doterra integrare uleiuri in corpCoptul cu ulei de Lămâie
Îți plac deserturile cu lămâie? Poți da o notă dulce-acrișoară bunătăților tale preferate și rețetelor de desert, adăugând puțin ulei esențial de Lămâie. Când este utilizat corect, uleiul esențial de Lămâie dă deseori o notă dulce, zaharoasă deserturilor, fără a mai utiliza zahăr rafinat sau alte ingrediente alternative. Deserturile tale preferate cu aromă de lămâie abia așteaptă să fie transformate – încearcă chiar astăzi să coci ceva cu ulei de Lămâie!
Utilizări
  • Adaugă ulei de lămâie la apa de băut, pentru un gust răcoritor sau ca alternativă la băuturile carbogazoase și îndulcite.
  • Adaugă ulei de Lămâie la gustările și deserturile tale preferate, pentru o notă dulce-acrișoară.
Indicații de utilizare
Uz intern: Pentru aromatizarea mâncărurilor.
Precauții

A se folosi doar diluat. Nu consumați mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele. În cazul contactului cu pielea, evită expunerea la lumina soarelui și la razele ultraviolete pentru cel puțin 12 ore de la aplicare.

Sursa produselor. De ce Italia?

În Italia, lămâile pot atinge dimensiunea unei mingi de softball, deoarece clima caldă și solul fertil de aici le sunt foarte propice. Majoritatea lămâilor utilizate pentru extragerea uleiului nostru esențial provin din Sicilia.

De ce Brazilia?

O mică parte din lămâile utilizate provin din sudul Braziliei. Clima de acolo este asemănătoare cu cea din sudul Italiei, fiind foarte propice citricelor – ca lămâile.

Cum funcționează?

Uleiul esențial se găsește în coaja lămâii. Sunt necesare 75 de lămâi întregi pentru a produce un flacon de 15 ml de ulei esențial. Procesarea uleiului esențial de Lămâie, la fel ca procesarea multor altor uleiuri de citrice, utilizează produsele reziduale din industria fructelor proaspete. Lămâile proaspete care nu se pot vinde pe piața de fructe și legume deoarece sunt lovite sau au alte probleme estetice sunt presate pentru extragerea sucului și a uleiului esențial. Sucul și uleiul oferă o dublă utilitate fructului rebutat.

Uleiul se obține prin „răzuirea” cojii (ca și cu o răzătoare pentru brânză), pe echipamente speciale. Echipamentele de răzuire sunt scufundate în apă suficient cât pentru a acoperi lamele, iar în momentul răzuirii cojii, uleiul este eliberat în apă. Fructul rămas după îndepărtarea completă a cojii arată ca o minge mică pufoasă. Uleiul este apoi separat de apă într-o centrifugă, unde este procesat cel puțin de două ori. Fructul este stors după ce coaja/uleiul au fost îndepărtate.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt supuse la peste 100 de teste pentru a li se garanta puritatea de grad terapeutic certificat.

Iată câteva dintre aceste teste:

  • Testarea organoleptică
  • Testarea microbiană
  • Cromatografia în gaz
  • Spectrometrie de masă
  • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
  • Testarea chiralității
  • Analiza izotopică
  • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/lamaie-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=17947&_unique_id=634477a98f240