EU Lime 15 ml scaled 1
doterra integrare uleiuri in corpO băutură fructată răcoritoare
Dacă îți plac băuturile cu fructe, uleiul de Lămâie verde îți va deveni cel mai bun prieten! Uleiul esențial de Lămâie verde va conferi o aromă dulce-acrișoară naturală granitei, smoothie-urilor și băuturilor. Pentru a te răcori într-o zi toridă de vară, adaugă câteva picături de ulei esențial de Lămâie verde și câteva felii din fructele tale preferate într-un pahar cu apă rece. O astfel de băutură răcoritoare de vară îți oferă toată aroma de care ai nevoie, fără zahărul rafinat și conservanții adăugați în băuturile cumpărate de la magazin.
Utilizări
 • Adaugă o picătură de ulei de lămâie verde la deserturi-cremă, smoothie-uri și băuturi.
 • Adaugă o picătură de ulei de lămâie verde la sosurile făcute în casă, pentru a le da un plus de savoare.
 • Amestecă o picătură de ulei de lămâie verde într-o vinegretă, pentru a crea un dressing de salată acrișor și pișcător.
Indicații de utilizare
Pentru aromatizarea mâncărurilor.
Precauții

A se folosi doar diluat. Nu consumați mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor, zonele sensibile și cu mucoasele. În cazul contactului cu pielea, evită expunerea la lumina soarelui și la razele ultraviolete pentru cel puțin 12 ore de la aplicare.

Sursa produselor. De ce Brazilia?

Sudul Braziliei oferă clima perfectă pentru cultivarea arborilor de citrice. Este locul ideal pentru cultivarea citricelor de calitate superioară și, prin urmare, pentru obținerea unor uleiuri esențiale de citrice de cea mai bună calitate.

Cum funcționează?

Uleiul este obținut prin presare la rece din coaja de lămâie verde proaspătă. Uleiul esențial de Lămâie verde și alte uleiuri de citrice sunt produse de obicei în paralel cu stoarcerea sucului, uleiurile esențiale fiind extrase din coajă, iar sucul fiind presat din fructul integral.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/lamaie-verde-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=29202&_unique_id=641c91f602ee6