EU Peppermint 15 ml 2 scaled 1
doterra integrare uleiuri in corpBăuturi răcoritoare cu mentă
Dacă îți plac băuturile răcoritoare, uleiul de Mentă este exact ce îți trebuie! Când căldura verii devine copleșitoare, adaugă o picătură de ulei de Mentă într-un pahar cu apă cu căpșuni sau lămâie verde pentru a obține o apă aromatizată. O astfel de băutură răcoritoare de vară îți oferă toată savoarea de care ai nevoie, fără zahărul rafinat și conservanții adăugați în băuturile cumpărate de la magazin.
Utilizări
 • Adaugă o picătură de ulei de mentă în smoothie-ul de dimineață, pentru a-ți începe ziua mai revigorat ca oricând.
 • Când te simți copleșit de căldura de vară, adaugă o picătură de ulei de mentă și un fruct tăiat, ca lămâie verde sau căpșuni, la un pahar cu apă, pentru a obține o băutură răcoritoare delicioasă.
 • Adaugă o picătură de ulei de mentă și o picătură de ulei esențial de Lămâie în apă, pentru a obține o apă de gură răcoritoare.
Indicații de utilizare
Uz intern: Pentru aromatizarea mâncărurilor.
Precauții

A se folosi doar diluat. Nu consumați mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului.  A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor, zonele sensibile și cu mucoasele.

Sursa produselor. De ce Oregon, SUA?

Clima și solul influențează profilul chimic al plantei de mentă. Pacificul de Nord-Vest oferă clima ideală pentru cultivarea mentei, datorită ploilor abundente și regulate din fiecare an. Aceste condiții cresc conținutul de mentol, care conferă mentei aroma și savoarea sa mentolate.

Cum funcționează?

Menta piperată, un hibrid între menta de apă și menta creață, este o plantă perenă. Uleiul esențial este extras din părțile aeriene ale plantei (tot ceea ce crește deasupra solului). Când menta e gata să fie recoltată, se taie până la nivelul solului, apoi este lăsată pe câmp câteva zile să se usuce. Pe urmă este tăiată bucăți înainte de distilare. Din circa o jumătate de kg de frunze de mentă se produce un flacon de 15 ml de ulei. Toamna, materialul rămas în urma distilării este utilizat ca îngrășământ.

 

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

https://www.evolutiespirituala.ro/produs/menta-peppermint-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=31974&_unique_id=642632e4adc29