Mesaj de la Arhanghelul Mihail

“FUZIONAREA TRECUTULUI, PREZENTULUI SI VIITORULUI”

transmis prin Ronna Herman

angel+ascensiune

Preaiubiti maestri, omenirea experimenteaza o expansiune a constiintei la o rata foarte accelerata, atunci cand Pamantul intra intr-un taram, in care timpul este fluid si maleabil. iar abilitatile voastre de a co-crea devin mult mai puternice. Spirala ascensiunii duce Pamantul mai aproape de soarele sau, de locul sau potrivit, din sistemul vostru solar si din galaxie. Cei dintre voi care deveniti multidimensionali, treceti mai amplu intr-o noua fiinta, o Fiinta umana/spirituala imputernicita. Nu mai puteti ramane izolati in propria voastra lume, pentru ca, intradevar, Pamantul devine foarte mic. Voi sunteti mult mai constienti de ceea ce se petrece, chiar si in cele mai indepartate locuri de pe planeta, pe calea stirilor prin media si prin internet.

Voi puteti spune ca sunteti conectati la reteaua Cosmica de cunoastere, astfel voi invatati mai multe despre descendenta voastra, despre locul din care veniti, despre ce ati experimentat inainte de incarnarile de pe pamant, care a fost Planul Divin pentru acest univers si ce are viitorul pus deoparte pentru voi si pentru planeta Pamant. Prin mesagerul nostru, noi v-am trimis mii de mesaje personale peste ani pentru sufletele din multe tari si din toate drumurile vietii, indivizilor care erau pe diverse nivele ale trezirii spirituale si astfel fiecare mesaj a fost menit sa le ofere informatii pertinente, despre descendenta lor, despre trecutul lor si sa ii incurajeze pentru viitor. Va spunem fiecaruia dintre voi, ca ati experimentat pe durata a mii de eoni de timp.

Multi dintre voi sunteti intr-un punct al integrarii voastre cu Spiritul, astfel incepeti sa primiti propriile voastre mesaje din taramurile inalte si acest lucru asa trebuie sa fie. Este momentul sa incetati sa va mai oferiti puterea voastra altcuiva, gandind ca este mai intelept si mult mai cunoscator decat voi. Preaiubititlor, incepeti procesul de indepartare a distorsiunilor care va retin, de la incredibila relatie cu Sinele Superior, cu ghizii si invatatorii vostri, cu ajutoarele voastre angelice, cu noi si in ultimul rand cu Sinele Divin. Timp de ani de zile v-am oferit toate informatiile si uneltele de care ati avut nevoie, ca sa realizati acest lucru si odata ce ati facut “bresa” spre taramurile de deasupra voalului, vietile voastre vor fi pentru eternitate schimbate. Va incurajam sa petreceti timp in meditatie, in Piramida voastra de Lumina. Cereti-ne sa ne alaturam voua acolo si puneti intrebarile cele mai importante din mintea si din inima voastra! Ascultati cu atentie pentru scurt timp si daca nu veti primi raspunsuri instantaneu, ele vor veni. Daca veti persista in incercarile voastre si in practicarea “tele-gandului” cu noi, calea va fi deschisa si conectarea va creste, din ce in ce mai mult, incat voi veti deveni mult mai eficienti.

Va vom prezenta multe scenarii, care sunt doar o minuscula parte a descendentei posibile si a experientelor pe care le-ati avut in aventurile voastre prin univers. Cum veti sti care se aplica voua? Veti sti cand veti simti ca una din descrieri este scrisa chiar pentru voi. Veti sti atunci cand “ lovitura ingerului” apare pe pielea voastra  si o unda de amintire se revarsa peste voi. Veti sti cand intuitia voastra va va spune ”Da”. Pentru cei dintre voi, care simtiti o conectare stransa cu Pamantul, cu flora si fauna, cu lacurile si muntii, este aproape posibil ca voi va exteriorizati ca si Scanteie individuala a Constiintei Divine a  marelui Regat Devic Angelic. Prin substanta Luminii cristaline pure, voi ati ajutat la crearea unor paradise mondiale extraordinare. Ati simti multa placere in a co-crea lucruri de mare diversitate si apoi in experimentarea a ceea ce ati creat si, da, voi sunteti printre cei care ati ajutat la crearea micii planete numita Pamant. Datoria asumata de regatul Devic si Elemental era sa supervizeze si sa hraneasca regatul naturii, pomii, plantele si minunatele flori, ca si muntii, lacurile, apele curgatoare si oceanele. Ele sunt in legatura cu elementele foc, aer, apa si pamant. Voi sunteti ceea ce se numeste Samanta Stelara, ceea ce inseamna ca Pamantul nu este adevarata voastra casa. Unele dintre cele mai vesele amintiri pe care le aveti unii dintre voi, sunt cele ale timpurilor magice cand omenirea era acordata la Vointa Creatorului.

Multi dintre voi, sunteti cei ce sunt numiti Paznicii Portii celor Sapte Raze ale Constiintei lui Dumnezeu. Voi ati ajutat noile suflete care erau destinate sa se incarneze pe Pamant, atunci cand treceau prin cele sapte taramuri ale Constiintei lui Dumnezeu. Facand acest lucru, voua vi s-a oferit energia crsitalina sapte-fatetata in centrul inimii voastre, care va ofera capacitatea de a-i ajuta pe altii sa purifice si sa echilibreze virtutile celor Sapte Raze, astfel incat ei sa-si vindece corpurile lor fizice si sa inceapa sa-si construiasca corpurile de Lumina minunate, inca o data. Aceasta energie centrala este diferita de Celula voastra de Dumnezeu Creator, caci aceasta a fost activa de la momentul nasterii si a devenit mai puternica atunci cand v-ati maturizat, prin cunoasterea spirituala. Celula voastra de Dumnezeu Creator era nefunctionala pana cand ati atins un anumit nivel vibrational, care a permis Sinelui Superior sa radieze tipare potrivite de Lumina spre voi, care au activat Celula de Dumnezeu Cristalina cu 12 fatete. Multi dintre voi ati fost vindecatori in vietile trecute si ati ales sau v-ati simtit atras de modalitati de vindecare, intrun anumit fel, in aceasta viata.

Multi dintre voi aveti descendenta din marea Fiinta numita Lordul Melchisedec, care incorporeaza si transmite intelepciunea Creatorului. El este Lordul Cosmic al Luminii si prezideaza si conduce marea Preotime a Luminii. A existat intotdeauna, asa numita Preotime a lui Melchisedec pe Pamant, alcatuita din oameni care au capacitatea de a aduce cele mai relevante informatii spirituale, pentru cei din oricare cultura sau rasa. Va cerem tuturor sa studiati invataturile aduse si apoi sa le prezentati celor din jurul vostru, intr-un mod in care ei sa poata sa inteleaga cel mai bine. Mai intai, voi puteti sa ii invatati prin exemplu, apoi oamenii vor simti si vor fi dornici sa asculte ceea ce vreti sa spuneti. Incepeti de unde va aflati, prin orice mica modalitate. Priviti cum intelepciunea voastra, abilitatile se extind si cand veti deveni mai increzator, lumea voastra privata se va schimba in mod dramatic, spre mai bine.

Voi toti, ati calatorit prin univers, experimentand si invatand sa creati armonie prin Vointa Divina a lui Dumnezeu. Unii dintre voi ati petrecut un timp foarte indelungat in galaxii indepartate, in civilizatii in care mintea era onorata si respectata. Pe durata a eoni de timp, voi ati creat lucruri extraordinare atunci cand ati invatat sa va folositi puterea mentala si ati modelat energia cosmica primara in forma. Voi puteti sa fiti numiti “arhitecti cosmici” pentru formele gand perfecte si viziunile care au fost codificate in structura creierului vostru. ca voi si cei ca voi, sa puteti sa il ajutati pe puternicul Elohim si pe marii Constructori ai Formei, sa creeze multe sisteme stelare, galaxii si planete, inclusiv paradisul numit Gaia (numele spiritual al Pamantului). Dupa ce v-ati asumat forma fizica, Pamantul a sporit in densitate si creatiile voastre au devenit distordionate, amintind de frica, suferinta si lipsuri.

Reamititi-va, voi sunteti co-creatori; iubitilor, va cerem sa va focalizati pe iubire, frumusete, bucurie, abundenta, pentru ca acolo unde va plasati atentia, acolo va veti da energia si aceea veti manifesta! Este momentul ca voi sa adunati toata intelepciunea voastra, tot succesul si bucuria, pe care le-ati experimentat pe durata a multe vieti pe Pamant, cand avansati pe calea ascensiunii. Multi dintre voi sunteti din descendenta angelica sau din alte mari Fiinte de Lumina. In mesajul din luna urmatoare, va vom oferi mai multe informatii, despre mostenirea voastra trecuta si o descriere a Razelor lui Dumnezeu( a primelor trei) ca voi sa puteti determina pentru voi-insiva, care este Raza voastra ce va supervizeaza sau Eu Sunt Prezenta Divina.

Voi sunteti cu mult mai puternici decat realizati! Voi abia incepeti sa acceptati faptul ca va puteti baza pe voi-insiva si pe judecata proprie decat sa permiteti altora sa ia decizii pentru voi. Reamintiti-va, Pamantul nu este casa voastra; voi va aflati aici prin acord si acordul se apropie de un sfarsit. Este extraordinar sa va privim, cand accesati si va aduceti toate darurile si intreaga intelepciune, pe care le-ati stocat in structura creierului vostru. Voi aveti o experienta atat de vasta pentru a o evidentia, nu doar din sejururile din taramurile cele mai inalte, ci si din experientele pamantene. Voi, intotdeauna ati pasit inainte cu inflacarare, ca sa fiti voluntari pentru un nou acord, neavand importanta cat de complicat sau de dificil parea. Multi dintre voi ati avut multe vieti in Lemuria si in Atlantis, invatand sa manifestati exprimarea fizica din planul pe care l-ati purtat in mintea voastra si multi dintre voi ati fost in forma fizica in timpurile dinainte si, de asemeni, cand marele cataclism a venit, ce a micsorat fragmente din acele continente minunate, de sub ape.

Pentru toti dintre voi, care sunteti pe calea ascensiunii, aceasta este o viata de echilibrare, in care voi cautati sa aduceti la armonie toate fatetele Fiintei voastre. Profund in inima voastra, voi sunteti constienti cat de important este ca voi sa onorati si sa integrati natura feminina, energia blanda, intuitiva, creativa si focalizata spre interior, cat si dezvoltarea si utilizarea atributelor masculine. Va straduiti sa fiti puternic, dar bland, dinamic si focalizat in exterior, atunci cand accesati intuitia voastra interioara.

Este momentul ca voi sa realizati ca voi sunteti mult mai mult, decat identitatea pe care ati ales-o in aceasta viata. Voi v–vati oferit oportunitatea de a integra multiplele fatete ale voastre si facand astfel veti incepe sa vedeti cat de puternic si intelept sunteti, cu adevarat. Toate incercarile, testele si aparentele caderi v-au determinat sa fiti Fiinta Spirituala stralucitoare, minunata, care sunteti astazi. Atunci cand voi ii invatati pe altii, ii invatati din experienta. Prin exemplul vostru, le aratati altora cum pot sa depaseasca orice obstacol si ca ei ca si voi, pot sa triumfe peste orice opreliste. Aflati ca voi ati experimentat fatetele pozitive si negative ale tuturor Razelor, invingand multe incercari si trecand multe teste ale initierii. Va cerem sa ii invatati pe altii, cum sa treaca prin situatiile dificile ale iluziei, prin durerea si limitarile dimensiunilor a treia si a patra.

In multe vieti, voi ati simtit o mare responsabilitate pentru cei din jur si adesea, ati simtit ca propriile necesitati nu erau cunoscute. Va cerem sa priviti in interior pentru validarea valorii de sine, pentru ca acolo este locul in care veti afla ce cautati. Preaiubitilor, aflati ca voi sunteti demni de iubire si meritati relatii pline de iubire, dar concentrati-va pe voi-insiva mai intai si promiteti-va ca pentru moment, veti incepe sa faceti ceea ce va incita si va aduce bucurie, pentru ca in aceasta consta misiunea voastra si este modul in care puteti sa serviti mai bine! Atunci cand aduceti bucuria in viata voastra, altii vor observa si vor incepe sa urmeze exemplul vostru. Atunci cand incepeti sa activati aceasta sursa a puterii, din ce in ce mai mult, aceasta va atrage ceea ce este necesar pentru ca altii sa se trezeasca la atentionarea Spiritului. In acest mod, oamenii plini de iubire vor fi atrasi de voi, care vor valida valoarea voastra. Atunci cand va concentrati pe cresterea sufletului, veti incepe sa radiati energiile iubirii si totalitatii, veti atrage la voi oameni care vor reflecta inapoi spre voi, acea iubire.

In taramurile cele mai inalte, voi toti sunteti luptatorii pentru pace, din Legiunile mele de Lumina. Acolo voi toti sunteti androgini, un echilibru perfect dintre atributele masculine si feminine ale Creatorului. Este momentul ca voi sa va reamintiti, ca ati promis sa fiti reprezentantii nostri in planul fizic al existentei si sa permiteti frecventelor rafinate ale Luminii lui Dumnezeu sa curga prin voi in lume.

Viziunea Luminii alb-aurii a Creatorului radiind in jos prin Divinul Eu Sunt Sinele, prin chakra coroanei voastre, iluminand coloana vertebrala ca un tub fluorescent stralucitor, inainte ca voi sa radiati energia in jos, prin chakra radacinii, in Pamant. Apoi vizualizati-o urcand in spirala din Pamant, prin sistemul vostru de chakre si iesind prin plexul vostru solar. Prin intentia voastra, observati-o cum urmeaza calea structurii grilei centrii chakrelor (centri cristalini) ai Pamantului, prin aceasta purificand, echilibrand, armonizand, eliberand stress-ul si ajutand planeta voastra mama, sa revina la frumusetea ei imaculata.

Voi toti sunteti necesari, ca transductori si transmitatori ai acestei energii rafinate, pentru a ajuta omenirea si Pamantul, sa treaca prin acest moment important de tranzitie. De aceea eu imi chem legiunile la un loc, inca o data si va fac cunoscuta prezenta mea, pentru ca voi aveti un rol important de jucat in marea drama, care se desfasoara acum pe Pamant.

Daca cititi aceste mesaje si rezonati cu adevarurile din ele, voi va aflati pe calea iluminarii de multe vieti. Noi stim ca lectiile voastre au fost dificile, dar noi va onoram pentru pastrarea scanteii Spiritului arzand stralucitor in inima/sufletul vostru. Va spunem ca este momentul ca sa va concentrati pe recuperarea tuturor virtutilor si atributelor celor !2 Raze ale Constiinteti lui Dumnezeu, astfel ca voi sa puteti, cu adevarat, sa fiti un exmplu viu, a ceea ce ii veti invata pe altii.

Nemultumirea Divina pe care o simtiti multi dintre voi si simptomele fizice de disconfort, pe care le experimentati ocazional, sunt toate parte din transformarea accelerata, in mijlocul careia va aflati. Ascultati-va Corpul vostru Elemental (subconstientul vostru adanc) atunci cand va straduiti sa aduceti toate fatetele Fiinteti voastre in armonie, inca o data. Cand va reafirmati maestria voastra, noi am dori sa va dam asigurarea, ca voi aveti abilitati care asteapta sa apara, ce va vor uimi si cand veti incepe sa realizati  visele voastre si sa manifestati versiunea voastra de paradis, veti afla ca altii vor fi atrasi de voi, cei care vor dori sa invete si sa-si aminteasca de propriul lor plan/misiune Divina. Accesati viziunea voastra, pretiosilor! Ea va asteapta.

Cand invatati sa accesati poarta galactica a prosperitatii si a abundentei, voi puteti sa manifestati orice puteti sa va imaginati. Exista multe cai de a va indeplini misiunea vietii voastre. Mai intai, eliminati acele lucruri din viata voastra, care nu va aduc bucurie si apoi concentrati-va pe acele lucruri care va fac inima sa cante si va incita. Acolo se afla puterea si maretia voastra. Pe durata acestor momente de mari schimbari, vi s-a dat o oportunitate de a fi co-creatori ai frumusetii, gratificatiei, pacii si bucuriei inca o data, la fel cum erati la inceput. Dumnezeu-l vostru iubitor radiaza in jos pe Pamant, Celulele Noii Creatii, un dar binecuvantat, care nu a fost disponibil de multe ere.

Tot ce aveti de facut, este sa fiti destul de curajosi, ca sa va expuneti viziunea voastra si apoi prin intentia si actiunile voastre, pentru cel mai inalt bine al tuturor, sa ramaneti focalizati si sa traiti fiecare moment, conform celei mai bune abilitati a voastra si apoi sa observati cum noile voastre creatii incep sa se dezvaluie. Care este cea mai mare dorinta a inimii voastre? Ce va aduce bucurie? Care este pasiunea voastra? Atunci cand veti avea un raspuns clar la aceste intrebari, veti cunoaste, cu certitudine, ce cale sa urmati.

 Voi acum, accesati magazia Divina de comori, care sunt dreptul vostru prin nastere, asa ca indrazniti sa visati si noi va vom ajuta in aducerea acestor vise la implinire. Radiati stralucirea pe care o purtati in centrul inimii/sufletului vostru, atunci cand cu blandete veti vorbi despre adevarul vostru si imartasiti intelepciunea voastra, apoi observati cum se dezvaluie miracolele in preajma voastra! Provocarea voastra majora din aceasta viata, a fost sa va incarnati pe Pamant si sa experimentati intreaga diversitate a cosmosului, de la cea mai joasa treapta a scarii evolutive, pana la cea mai inalta de atins, prin exprimarea fizica. Ultimul vostru scop, alaturi de alte mii(de scopuri), a fost sa fiti pregatiti de a ajuta la indrumarea umanitatii inapoi pe calea i-LUMINA-rii si sa devina inca o data, Fiinte spiritual/umane. Recuperati maestria voastra, creati propriul paradis si apoi invatati-i pe altii sa faca la fel! Ne aflam in momente de mari schimbari, care au fost prezise de mii de ani. Va spunem ca sunteti in detasamentul de frunte, sunteti cei destul de curajosi, ca sa pasiti inafara credintelor populare si a constiintei de masa limitate, a dimensiunii a treia.

Permiteti acelor viziuni care danseaza uneori, in mintea voastra, sa iasa la suprafata. Permiteti-va sa spuneti cuvintele care adesea, sunt pe varful limbii voastre. Voi purtati in interior frecventele vibrationale rafinate ale viitorului si voi puteti sa faceti o diferenta. Atrageti Iubirea/Lumina Creatiei prin Sinele voastru Divin, folositi ceea ce va este necesar, ca sa va aduca in armonie si la sanatate vibranta si apoi permiteti inimii voastre blande, sa radieze stralucirea minunata a energii iubirii catre altii! Va spunem bun venit in mijlocul nostru; preaiubitilor, noi v-am simtit lipsa, din greu! Permiteti-ne sa va ajutam ca sa indepliniti misiunea voastra si sa va hranim cu iubirea noastra! EU SUNT Arhanghelul Mihail.

www.ronnastar.com

 

 

 

https://www.evolutiespirituala.ro/mesaj-de-la-arhanghelul-mihail/?feed_id=9527&_unique_id=625ee74c9027a