36180 152095154827116 145451122158186 226615 5849784 n 1

O poveste personala

Fragment din „Manualul Ascensiunii”

De Dr. Joshua David Stone

 

Pentru a face chiar mai usor de inteles monada, sufletul si personalitatea, as vrea sa va povestesc propria-mi experienta despre felul in care aceasta teorie s-a legat de evolutia mea ca extensie de suflet.

In cercetarile pe care le-am facut cu privire la felul in care ma afecteaza personal toate acestea, am aflat ca din grupul meu de suflete patru dintre extensiile de suflet inrudite se mai aflau in incarnare iar alte opt se intorsesera in planul interior.
Una dintre extensiile mele de suflet era o femeie din Pleiade si alte doua erau pe planete din aceasta galaxie, de numele carora nu auzisem niciodata.

In privinta celor 144 de extensii de suflet inrudite, trei sferturi dintre ele nu se mai
aflau in incarnare si un sfert mai erau inca incarnate in universul material.
Atunci cand cineva atinge un anumit nivel de initiere, de obicei sufletul incepe sa-si readuca unele dintre extensii inapoi in lumea spirituala.

Extensiile de suflet ar putea fi privite ca niste firme. Sa zicem ca patru dintre ele
ar fi foarte prospere, la Los Angeles, Tokyo, Paris si Bruxelles, iar celelalte opt ar fi in pierdere. Un bun om de afaceri ar putea inchide cele opt firme care nu merg prea bine si si-ar canaliza toate resursele catre cele patru firme care sunt foarte active si prospere din punct de vedere financiar.

Aceasta metafora exprima exact felul in care sufletul isi priveste cele douasprezece extensii.
Cele douasprezece extensii de suflet lucreaza toate pentru evolutia sufletului, intocmai asa cum cele zece degete de la mana lucreaza pentru corpul fizic.

In cazul meu, patru dintre extensii erau mai active si aveau mai mult succes din
punct de vedere spiritual, astfel incat celelalte opt extensii fusesera rechemate la suflet si isi canalizau resursele catre cele patru “firme” cu succes spiritual, ca sa zicem asa.
Acelasi lucru se petrece in contextul mai larg al celor o suta patruzeci si patru de
extensii sufletesti ale monadei. Toate cele douasprezece suflete ale mele se afla intr-un stadiu de evolutie spirituala si de initiere in care resursele sunt canalizate catre extensiile de suflet cu succes.
Asa cum degetele de la mana nu concureaza unele cu altele si toate muncesc pentru acelasi scop, in mod ideal, toate extensiile de suflet lucreaza pentru evolutia sufletului si apoi a monadei.

Pentru ca povestea sa devina putin mai interesanta, Maestrul Inaltat Djwhal Khul mi-a spus ca eu sunt un suprasuflet – sau un invatator – pentru celelalte extensii de suflet din grupul meu de suflete. Datorita marii daruiri pentru calea spirituala, celelalte extensii de suflet, din planul interior, au fost foarte mult ajutate de prezenta si constiinta mea.
La vremea cand am auzit asta, era ceva nou pentru mine, caci nu aveam nicio amintire constienta a vreunui contact sau a vreunei legaturi cu celelalte extensii ale sufletului meu.

O mare parte din aceste contacte au loc in planul interior, in timp ce dormim.
Djwhal Khul mi-a mai spus ca exista totusi si o oarecare codependenta. Am intrebat:
”Codependenta?” Nu-mi venea sa cred, caci ma consideram unul dintre cei mai
putin codependenti oameni pe care i-am intalnit vreodata. Djwhal mi-a spus ca nu
eram codependent de oameni din planul Pamantesc, ci de celelalte extensii sufletesti ale mele.

Cu alte cuvinte, le duceam karma prin corpul meu fizic.

Djwhal mi-a spus ca Ierarhia Spirituala si Marea Fratie Alba doreau ca eu sa folosesc acest corp fizic pentru serviciu, nu sa-l ruinez preluand prea multa karma de la celelalte extensii de suflet ca sa le fac lor un bine. Am inteles intuitiv ca spunea adevarul.
Stiam exact ca in zelul meu pentru crestere spirituala facusem in mod inconstient acest lucru.

Le-am spus imediat celorlalte extensii sufletesti ca le iubesc, dar ma opresc aici si ca trebuie sa-si ia raspunderea pentru descarcarea si eliberarea de karma lor, de acum inainte. Am stabilit limitele cuvenite, intocmai asa cum fac intotdeauna si cu oamenii din acest plan al existentei.

O ultima poveste fascinanta care este legata de tot acest proces este povestea felului in care am cunoscut-o pe sotia mea, Terri. Acum vreo doi ani, o prietena de-a mea mi-a spus despre un seminar de o zi, intitulat “Ancorarea monadica”. Toate informatiile pe care le avea despre el se rezumau la acest titlu.
Eu fusesem dintotdeauna extrem de interesat de conceptul de monada, dar mi-a fost aproape imposibil sa gasesc informatii despre el. Cand am auzit cuvantul monada, mi-am zis: “Ma duc la acest seminar.”

Cand am ajuns la seminar am aflat, spre marea mea surprindere, ca Terri era medium pentru Djwhal Khul. In mod sincronic, tocmai incepusem sa recitesc toate cartile lui Alice Bailey, pe care Djwhal Khul a fost cel care le scrisese. Am fost foarte impresionat de felul in care transmitea ea mesajele, iar seminarul era legat de un proces special,
pecare Marea Fratie Alba il realiza in o suta patruzeci si patru de grupuri din toata tara, de ancorare a monadei in corpul fizic.

Asta nu se mai facuse niciodata si era un fel de experiment pe care Ierarhia il realizaca sa-i vada efectul. Seminarul a fost foarte interesant si cand s-a terminat m-am dus la Terri si am intrebat-o daca facea vreodata sedinte de channeling pentru persoane private.
Terri locuia in Alabama si mi-a raspuns ca ar face cu placere pentru mine cateva sedinte prin telefon. Pe scurt, am lucrat o vreme cu Terri pe linie profesionala.
Studiam intens materialele lui Alice Bailey si ii puneam lui Djwhal o multime
de intrebari cu privire la aceste informatii foarte avansate. In acea perioada, Terri si cu mine am inceput sa avem vise unul despre celalalt, vise in care aveam o relatie romantica.
Niciunul dintre noi nu era deloc in cautarea unei relatii. Totusi, visele au continuat sa apara si in cele din urma ne-am hotarat sa facem o incercare. Si iata marea surpriza, s-a dovedit ca era un mariaj facut in ceruri!

La aproximativ trei sau patru saptamani dupa intalnirea noastra initiala, care ne-a legat profund, am avut un vis, intr-o noapte. In vis, Djwhal Khul imi vorbea. El mi-a spus ca Terri si cu mine provenim din aceeasi monada.
La trezirea din acest vis, am fost uluit, caci asa simtisem si eu in sinea mea; dar era o confirmare neobisnuita sa primesti aceasta informatie oculta intr-un mod atat de clar. Imediat i-am telefonat lui Terri in Alabama.

Am cerut confirmarea lui Djwhal in legatura cu asta si prin channelingul ei. Mai tarziu am explorat si mai in profunzime acest lucru si ni s-a mai spus ca Terri si cu mine eram singurele extensii de suflet ale monadei noastre, aflate pe Pamant.
Astfel, cu alte cuvinte, toate celelalte 25% dintre cele o suta patruzeci si patru de extensii erau incarnate pe alte planete, un intreg grup, se pare, in Pleiade. Astfel, Terri si cu mine nu suntem din acelasi suflet, dar suntem din aceeasi monada. Terri este una dintre cele o suta patruzeci si patru de extensii de suflet inrudite, asa ca ni s-ar putea spune “pereche monadica”.
Un alt lucru remarcabil a fost ca ne-am cunoscut la seminarul pentru ancorarea monadica.

https://www.evolutiespirituala.ro/o-poveste-personala-fragment-din-manualul-ascensiunii-de-dr-joshua-david-stone/?feed_id=84555&_unique_id=65154e7356023