EU Wild Orange 15 ml scaled 2
doterra integrare uleiuri in corp
Încarcă-te cu bună dispoziție
Uleiul de Portocală sălbatică poate fi util și revigorant în timpul studiului sau desfășurării unor sarcini dificile. Folosește ulei de Portocală sălbatică pe tot parcursul zilei în perioadele în care simți că nu ai energie, pentru o revitalizare rapidă. De asemenea, îți poți crea propriul pulverizator cu ulei de Portocală sălbatică, pentru a împrospăta aerul și a favoriza o stare pozitivă. Pentru aceasta, amestecă 10-15 picături de ulei de portocală sălbatică într-un flacon din sticlă cu pulverizator de 125 ml umplut cu apă.
Utilizări
 • Aplică-l local pentru a beneficia de proprietățile energizante ale portocalei sălbatice.
 • Adaugă câteva picături de ulei de portocală sălbatică la o loțiune fără parfum și aplic-o pe tot corpul.
 • Pentru un duș revigorant, adaugă câteva picături de ulei esențial la gelul de duș și săpunește-te.
Indicații de utilizare
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș.  Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.  Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.
Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evită lumina directă a soarelui sau razele ultraviolete timp de cel puțin 12 ore după aplicare.

Sursa produselor. De ce Brazilia?

Sudul Braziliei oferă clima perfectă pentru cultivarea arborilor de citrice. Este un loc cunoscut pentru cultivarea citricelor de calitate superioară și, prin urmare, pentru producerea unor uleiuri esențiale de citrice de cea mai bună calitate.

Cum funcționează?

Uleiurile de citrice sunt produse de obicei în paralel cu stoarcerea sucului, uleiurile esențiale fiind extrase din coajă, iar sucul fiind presat din fructul integral. La fel se întâmplă și în cazul Portocalei sălbatice, uleiul este presat la rece din coaja a 154 de portocale, pentru a produce un flacon de 15 ml de ulei esențial de Portocală sălbatică.

CPTG doterra uleiuri esentiale grad terapeutic

.

Uleiurile esențiale dōTERRA sunt:

100% PURE: au certificat CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade – Uleiuri esențiale Pure cu Grad Terapeutic).

În industria uleiurilor esențiale, acesta este cel mai înalt standard de calitate. Calitatea garantată de CPTG este la un nivel mult mai înalt decat cel ORGANIC.

100% SIGURE: certificat CPTG, fără urme de chimicale sau pesticide. Ele sunt în egală masură sigure pentru toate categoriile de vârstă: copii, adulți și pentru persoanele în vârstă.

FOARTE CONCENTRATE (POTENTE): au compuși activi naturali. Uleiul esențial este de 60-70 de ori mai concentrat decât planta din care provine.

Iată câteva dintre aceste teste:

 • Testarea organoleptică
 • Testarea microbiană
 • Cromatografia în gaz
 • Spectrometrie de masă
 • Spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR)
 • Testarea chiralității
 • Analiza izotopică
 • Testarea metalelor grele, etc.

 

testare uleiuri logo

Rezultatul acestor teste se face public pe www.sourcetoyou.com. Pe fundul fiecărei sticluțe de ulei esențial dōTERRA există un cod. Când introducem acel cod pe site, se poate vedea buletinul de analize, proveniența, data recoltării, a distilării, etc..

 

Standardul de calitate dōTERRA CPTG ne garantează nu numai faptul că uleiul esențial este 100% pur, ci și că are un profil chimic optim care să îi asigure eficiența terapeutică.
CPTG – Certified Pure Therapeutic Grade (Uleiuri esențiale dōTERRA Pure cu Grad Terapeutic Certificat), reprezintă cel mai înalt standard de calitate pentru uleiurile esențiale.

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/portocala-salbatica-ulei-esential-pur-grad-terapeutic/?feed_id=30147&_unique_id=641fd18cce444