PROGRAM INITIERI & EVENIMENTE KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY ©
 – pana la sfarsitul lunii noiembrie –
 
karanna lightworkers
 
Mai jos aveti lista cu programul nostru pana la sfarsitul acestei luni. Va rugam sa ne trimiteti prin e-mail confirmare, pentru evenimentele la care doriti sa participati, impreuna cu poza, data si locul nasterii, pentru initieri, optimizari si ritualuri. Pentru conferinta on-line va rugam sa completati formularul de inscriere de mai jos. Namaste!
vineri, 16 noiembrie
20:00
ACORDAJ ATMIC BOOST ©
 
 
joi, 22 noiembrie
20:00

 

OPTIMIZARI ENERGETICE

 

vineri, 23 noiembrie

 

20:00

 

CONFERENCE ROOM ON-LINE : 

 

Subiect: Metode practice de Protectie PSI SI EVALUARI ENERGETICE / CONSILIERE’ – GRATUIT

Link inregistrare conferinta: http://www.anymeeting.com/AccountManager/RegEv.aspx?PIID=E950D980824839#.UJ08bzv_axE.facebook 

 

sâmbătă, 24 noiembrie

 

20:00

 

INITIERE SISTEMUL KHYATI © – NIVELUL I

 

vineri, 30 noiembrie

 

00:00 

 

RITUALURI DE TEMPLU
sigla
DETALII: 
ACORDAJ ATMIC BOOST ©
Fondatori: Anca & Catalin Bogdan
 
394508 340295882726039 709762936 n
 
Acesta este un acordaj intermediar, de BOOST, pentru cei interesati de Sistemul de Reconectare Divina si Evolutie Spirituala KHYATI © si care nu sunt sau nu doresc sa fie initiati in sisteme energetice de tip Reiki, etc.
 
Acordajul presupune ridicarea vibratiei initiatului pe o banda de energie specifica si superioara celor de tip Reiki. Dupa initiere este foarte probabil sa se declanseze crize de vindecare, deoarece energia initierii provine direct din Sursa, fara modulatii intermediare. De asemenea, initatul, in timpul initierii poate experimenta diverse stari de constiinta, poate avea viziuni sau poate auzi comunicari astrale.
 
Acordajul de Boost pentru SISTEMUL KHYATI © nu consta in implementare de simboluri in aura. 
 
Acordajul de Boost pentru SISTEMUL KHYATI © reseteaza parametrii corpurilor energetice la nivel profund, inclusiv karmic, pentru ca aceste corpuri energetice sa poata fi acordate si reconectate specific, in cadrul initierilor din Sistemul Khyati ©, pe fiecare nivel de constiinta pe care Sinele Superior si Monada figureaza. 

 

Mai multe detalii AICI

 

OPTIMIZARI ENERGETICE
 
427008 334778163277811 1519404049 n

 

Taiere corzi /stringuri energetice malefice

 

Indepartare spatii, programe, scheme malefice trimise 

 

Indepartare energii negative din campurile energetice

 

Indepartare entitati malefice atasate

 

Indepartare spirite malefice atasate

 

Curatare energetica a campurilor

 

Echilibrarea functionalitatii chakrelor si anti-chakrelor

 

Sigilarea campurilor energetice, pentru protectie

 

Impamantare

 

Conectare la Lumina Sursei – D-zeu UNUL

 

CONFERENCE ROOM ON-LINE : 

 

Subiect: Metode practice de Protectie PSI SI EVALUARI ENERGETICE / CONSILIERE’ – GRATUIT
 
376181 10150973461518303 1763641446 n
 
Aceasta este o conferinta DEMO, vor putea participa maxim 200 de persoane. Incepand din ianuarie 2013 vom sustine cate o conferinta pe luna, la care vor putea participa maxim 25 de persoane simultan.
 
Conferintele vor avea urmatoarea structura:
 
– in prima parte, aproximativ 45 – 60 min vom prezenta cate un subiect prestabilit.
– in a doua parte, cu o durata de maxim 60 – 90 min, vom raspunde la intrebarile dvs si vom face evaluari energetice si / sau lucrari energetice la distanta, on-line, in situatii urgente.
SISTEMUL KHYATI ©

 

Fondatori: Anca & Catalin Bogdan
khyati3

 

Sistemul KHYATI © este structurat pe 4 nivele, 4 etape de accedere si evolutie a Spiritului intrupat.

 

Sistemul Khyati © utilizeaza 4 simboluri, aferente celor patru nivele ale sistemului, simboluri primite de la Consiliul celor 12 Batrani prin aspectele manifestate ale Maestrilor Inaltati Serapis Bey, Ishum, Ishtar si Sanat Kumara, precum si de la initiati ai Templului Poseidon din Atlantida (Piramida de Aur din Atlantis).

 

NIVELUL I: Reîntregirea Sufletului presupune reconectarea şi reasamblarea bucăţilor de suflet pierdute, cedate de bunăvoie sau furate de alţii, în această viaţă sau în alte vieţi. Sufletul este în esenţă suflul divin, partea ta de divinitate ce conexează cu Sinele Superior şi cu Spiritul tău ca un Tot. Sufletul se poate fragmenta în urma unor traume fizice, psihologice sau spirituale.

 

Simbolul pentru reîntregirea Sufletului este Simbolul ISHUM. Aplicarea acestui simbol în Steaua Sufletului, care se afla la aprox. 15 cm deasupra capului, împreună cu mantra de activare, va readuce la un loc toate bucăţile de suflet pierdute, furate, cedate, etc. Totodată, simbolul ISHUM va scoate din aura şi câmpurile iniţiatului toate bucăţile de suflet care nu îi aparţin şi care, dintr-un motiv sau altul au rămas „agăţate” de acesta.

 

Mai multe detalii despre Sistemul Khyati ©, AICI

 

RITUALURI DE TEMPLU
 
12796 390269411048187 1318508958 n

 

„Marturiile unanime ale antichitatii grecesti si latine, cat si traditiile evreiesti si arabe desemneaza Chaldeea si Egiptul ca fiind cele doua leagane ale magiei si astrologiei constituite ca stiinte, cu reguli fixe, rationale si formulate sistematic, asa cum s-au substituit acestea, incepand dintr-o anumita epoca, practicilor mai putin rafinate si poate mai putin savante ale goetiei si divinatiei primitive.

 

Istoria anumitor credinte si superstitii constituie unul din capitolele cele mai stranii, dar nu mai putin importante, ale istoriei spiritului uman si al evolutiei acestuia. Oricat de ciudate ar fi fost reveriile magiei si ale astrologiei, oricat de departe suntem noi acum, datorita progresului stiintelor, de ideile pe care le-au inspirat, aceste conceptii au exercitat asupra oamenilor, vreme de multe secole, si pana intr-o epoca destul de apropiata de a noastra, o influenta prea adanca si decisiva pentru a fi neglijate de cel care incearca sa delimiteze etapele intelectuale de evolutie a umanitatii.”

 

Mai multe detalii AICI 
 
 
Anca & Catalin Bogdan