Frica de apa

Nu este nevoie să te mulțumești cu o viață de evitare a piscinei sau a plajei. Pune capăt fricii tale de a înota, cu Script-ul de Hipnoză – Învinge Frica de Apă . Această tehnică de hipnoză consacrată ajută la reeducarea subconștientului, astfel încât să poți fi eliberat de frica de apă.

Fără utilizarea de medicamente sau tehnici speciale, Script-ul de Hipnoză – Învinge Frica de Apă folosește metode hipnotice pentru a ajuta la îndepărtarea fricii care vă împiedică să vă bucurați pe deplin de înot.

Această metodă simplă de hipnoză operează asupra subconștientului tău pentru a ajuta la atenuarea fricii și anxietății care te împiedică să explorezi lumea înotului.

Cu ajutorul Script-ului de Hipnoză – Învinge Frica de Apă , te poți scufunda în sfârșit în marea vastă de posibilități.

Cum ma pregatesc pentru Hipnoză?

Trebuie sa aveti telefonul, interfonul, televizorul inchis, lumina difuza, lumanari, betisoare parfumate sau tamaie, ce prefera fiecare…liniste, sau o muzica de relaxare sau meditatie – la un volum redus al sunetului.

Puteti desena simbolul crucii (sau alte simboluri Reiki si nu numai, daca sunteti initiati) pe peretii camerei, pe tavan si pe podea pentru a crea un spatiu sacru si pentru a-l binecuvanta.

Înainte de orice meditaţie activaţi această protecţie energetică, spunând mantra următoare de 7 ori: „Invoc Lumina lui D-zeu Atotputernicul, Sunt un canal curat şi perfect, Lumina îmi este călăuză!”. Chemati Ingerii Luminii, Ghizii de Lumina, Entitatile din Astral, Maestrii Ascensionati sa va asiste, cu voia lui Dumnezeu.
.
Pozitia Corpului Picioarele puţin depărtate (la aprox. 20-30 cm distanţă unul de altul), mâinile puţin depărtate de corp, cu palmele în sus, pe lângă corp. Degetul mijlociu trebuie să fie unit cu degetul mare, la ambele mâini. Puteti tine in maini cristale, in timpul meditatiei (ex: herkimer, citrin, ametist, ametrin). Acum puteţi începe meditaţia.

pozitie corp meditatie

Stati intinsi pe spate – cine doreste poate sta in “lotus”, sau asezat, pe scaun, conditia ce trebuie respectata este coloana vertebrala sa fie cat mai dreapta, dar in acelasi timp relaxata, picioarele putin desfacute, bratele pe langa corp cu palmele in sus.

Alte Script-uri de Hipnoza 

Vizitati-ne Pagina de Facebook  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/invinge-frica-de-apa/?feed_id=88981&_unique_id=653b5e65a9a64