hipnoza
Sedintele de hipnoza sau regresie efectuate de Karanna© pot fi de doua tipuri:

 

  • Hipnoza Terapeutica de Recalibrare & Restructurare – Recalibrare Energetica, Emotionala & Spirituala
  • Hipnoza Regresiva – Regresii în Vieţile Anterioare prin Metoda Karanna – Looping Regression©

 

Hipnoza de Recalibrare & Restructurare este una din modalitatatile prin care va propunem sa va eliberati de bagajul negativ de emotii din trecut, de frici, fobii, traume, suparari, neiertari, care va apasa si va controleaza prezentul si viitorul.

Prin modalitatea Recalibrarii & Restructurarii in stare hipnotica se pot rezolva probleme din cele mai diverse, spirituale, energetice, fizice, sociale, etc. Recalibrarea presupune reasamblarea si repararea convingerilor contrare si gresite din subconstient, actionand direct asupra acestuia, prin hipnoza.

Convingerile sunt programe psihice ce actioneaza asupra noastra si produc efecte vizibile in comportamentul nostru, in modul de a relationa cu mediul inconjurator dpdv social si cultural, in corpul nostru si in viata noastra de zi cu zi. Calitatea vietii si oportunitatile ce vin inspre noi prin sincronicitate sunt dictate in proportie de 90% de noi insine, la nivel subconstient.

Programele din subconstient pot fi comparate cu sistemul de operare al unui calculator. Creierul este un computer extraordinar de complex, pe care stiinta inca nu l-a descifrat aproape deloc. Dar dupa cum stim, orice computer sau sistem de operare poate sa se strice, sa se viruseze sau sa functioneze mai greoi daca este incarcat cu prea multe programe si/sau daca sunt introdusi voluntar sau involuntar, virusi in sistem.

De cele mai multe ori nu stim ca avem computerul virusat pana ce acesta nu incepe sa functioneze defectuos sau deloc. Dar acela nu este momentul in care computerul s-a virusat, in majoritatea cazurilor, ci acela este momentul in care virusul a actionat sau a devenit suficient de puternic pentru a pune stapanire pe comportamentul computerului si astfel, noi am observat ca ceva este in neregula cu acesta.

Comparatia nu este intamplatoare, ba chiar este foarte nimerita si va da o idee foarte clara asupra mecanismelor creierului, memoriei si constiintei umane. Constiinta este operatorul din spatele calculatorului.

Dupa Recalibrare intervine procesul de Restructurare a convingerilor, adica dupa ce am curatat „mizeria” sau, ca sa mentinem comparatia cu calculatorul, dupa ce am curatat registrii, cache-ul si shortcut-urile intrerupte, urmeaza operatiunea de reboot, pentru ca tot ceea ce am curatat sa se stearga definitiv din sistem iar acesta sa porneasca iarasi, curat.

Daca va ganditi la reinstalarea sistemului de operare, chiar si asta poate fi facut, dar necesita multe sedinte si nu este necesar decat extrem de rar. Aproape orice fel de schisma poate fi tratata fara a interveni pana intr-atat de adanc in subconstientul uman si in structurile sale energetice si spirituale.

 

Metoda Looping Regression© este o metoda specifica Karanna©, prin care sunt combinate tehnici energetice proprii – A-Ouverta Mannas©, terapie recunoscuta international si tehnici de hipnoza regresiva si de protectie psiho-energetica, pentru a conduce subiectul intr-o stare modificata de constiinta, astfel incat sa poata accesa alte vieti si viata dintre vieti, pentru a se cunoaste mai bine si pentru facilitarea catre o evolutie spirituala in Lumina, prin conectarea constienta cu ghizii sai spirituali si Ierarhiile Spirituale la care acesta poate avea acces conform propriului plan de dezvoltare sufleteasca si spirituala.

Regresia in Vieti Anterioare prin Metoda Looping Regression© presupune reconectarea la Sinele Superior si la Ierarhii Spirituale ce au conexiune directa cu Spiritul subiectului aflat in regresie, astfel incat acesta sa poata primi indrumarile cele mai potrivite pentru el si sa poata sa utilizeze aceasta intrupare cu maxim de eficacitate si discernamant, in trup, acum si aici.

Particularitatea Metodei Looping Regression© este aceea ca, in perioada in care subiectul se afla in stare de hipnoza, se acceseaza si viata dintre vieti si se conduce subiectul in stare de transa constienta, in fata propriei sale inregistrari din Akasha (Biblioteca Universala) pentru a vizualiza, de regula prin imagini mentale si uneori si prin stimuli auditivi, impreuna cu ghizii sai spirituali din aceasta intrupare, tot ceea ce ii este permis sa afle despre el insusi, la nivelul actual de dezvoltare si trezire in trup.

Imaginile si /sau sunetele pe care acesta le percepe se succed foarte rapid si pot fi accesate cu ajutorul unei spirale sau bucla spatio-temporala creeata de hipnotist, prin care subiectul poate accesa lumea astrala si etherica ajutat fiind de capacitatile de receptie si emisie ale operatorului (ale hipnotistului).

Cu alte cuvinte se permite subiectului transei sa acceseze Ceruri si Dimensiuni la care altfel nu ar avea acces, prin intermediul hipnotistului care conduce transa sau mai bine zis, folosindu-se de capacitatile psi si accesul in spirit al acestuia, ca de un releu. Aceasta metoda de inductie si navigare a transei hipnotice este specifica Scolii Karanna©.

 

Cum se desfasoara o sesiune de Looping Regression©?

Sesiunile sunt individuale si se pot sustine in persoana, la cabinetul nostru sau la distanta, pe Skype sau la distanta, fara contact direct (transa indusa la distanta).

Durata unei sesiuni este de aprox 90 de minute, dar poate dura pana la 120 de minute, de la caz la caz.

Inainte de inceperea unei sesiuni de regresie, vom avea o discutie preliminara, pentru a intelege motivatia dvs de a accesa o astfel de experienta si ce scop / rezultat doriti sa obtineti in urma acestei experiente.

Conditii de participare:

Pentru a putea sa participati la o sedinta de regresie, trebuie sa fiti o persoana echilibrata emotional si mental iar motivatiile dvs sa fie morale si in acord cu normele sociale. In acest sens ne rezervam dreptul de a refuza fara explicatii, anumite persoane, de la participarea la sedinte de regresie.

In functie de modalitatea de lucru (in persoana sau la distanta) se induce transa regresiva direct sau prin intermediul unei inregistrari care are rolul de intro general, dupa care se conduce subiectul spre o anume directie, dorita de acesta si stabilita de comun acord, anterior.

Intr-o sedinta de regresie se poate trece prin mai multe vieti anterioare si prin momente ale vietii dintre vieti, in functie de receptivitatea subiectului si de modalitatea de inducere in regresie. Totusi, de cele mai multe ori nu este suficient si o mai clara imagine de ansamblu ar putea sa apara dupa mai multe sedinte de regresie. Distanta de timp, minim acceptata de noi, pentru o noua sedinta de regresie, este de 2 saptamani – o luna, de la caz la caz.

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/produs/sedinta-de-hipnoza-si-regresie-hipnotica/?feed_id=58056&_unique_id=6481421477a8e