images44

CENTRUL KARANNA ©

Seminarii & Workshopuri Online / In Locatie

workshops-picture1

CENTRUL KARANNA © va invita sa participati la Sesiunile de lucru – Seminarii, Workshop-uri, Ateliere de Lucru, Conferinte Online & Cursuri Reiki & Alte Sisteme pe care le organizeaza La distanta – Online, pe platforma software dedicata a Scolii de Dezvoltare Spirituala Karanna ©.

Pentru a participa la actiunile organizate online, este necesar sa aveti doar o conexiune internet si un computer.

inscrie-te acum

Vom discuta diverse teme de Spiritualitate, Reiki, Teozofie, Ezoterism, Hermetism, Metafizica, Religii ale lumii, Dezvoltare Personala, Probleme de cuplu, vom gasi solutii pentru eficientizarea muncii si prosperitatea fizica, intelectuala si spirituala a dvs, vom sustine Conferinte si Ateliere de Lucru pe teme legate de viata cotidiana, societate si problemele cu care ne confruntam in viata de zi cu zi, vom discuta impreuna in mod interactiv despre Lume, Oameni, Viata, Creatie, Dumnezeu, Zei, Ingeri, Spiritele Naturii si Ierarhii Spirituale, Societate, Prosperitate, Dragoste, Bani, etc.

Ne propunem sa demaram o serie de Evenimente complexe, cu abordarea tuturor problemelor si aspectelor vietii cotidiene, atat din perspectiva societatii in ansamblu, cat si din perspectiva spirituala. In acest sens, vom derula actiuni pentru Dezvoltare Personala si Dezvoltare Spirituala, fiind noi insine un exempu al realitatii faptului ca este posibil si ca nu exista nicio contradictie, intre viata sociala in 3D si viata, din perspectiva spiritualitatii.

In fiecare luna vom anunta temele de discutie pentru saptamanile urmatoare, pentru ca dvs sa aveti timpul necesar sa decideti daca doriti sa participati si, de asemenea, pentru a avea posibilitatea sa va pregatiti intrebarile si sa efectuati inscrierea.

.

Daca doriti sa aflati mai multe despre noi, va rugam sa accesati paginile urmatoare:

DESPRE NOI

CERTIFICATE SI ACREDITARI

ACADEMIA KARANNA©

E-CURSURI VIDEO LA DISTANTA

SISTEME KARANNA ©

CONFERINTE KARANNA ©

CARTE PROTECTIA PSI: Calea Reconectarii Divine

TESTIMONIALE

.

Termeni si Conditii de participare la Seminarii & Evenimente Karanna©:

 • Locurile sunt limitate (maxim 100 de participanti / eveniment) din motive tehnice.
 • Inscrierea se face exclusiv prin completarea formularului de pe site, urmat de primirea in scris, din partea KARANNA Lightworkers Academy ©, a acceptului dvs de participare la sesiunea online. Va rugam sa asteptati primirea acceptului nostru de participare, inainte de a demara orice actiune de plata in legatura cu evenimentele anuntate.
 • Rezervarea locului va fi asigurata dupa achitarea taxei de participare.
 • Puteti participa la oricate Seminarii, Workshop-uri, Ateliere de Lucru, Conferinte Online & Cursuri Reiki & Alte Sisteme, fara a exista obligativitatea unei prezente permanente.
 • Ne rezervam dreptul de a scoate din grupul de studiu persoanele recalcitrante sau rau intentionate si care strica atmosfera si energia generala a Evenimentelor.
 • Sumele achitate nu se ramburseaza in situatia in care un participant este exclus din grupul de studiu, de catre organizatori, din motivele mentionate la punctul anterior.
 • Daca un partener achita taxa de participare pentru un eveniment la care, ulterior nu mai poate asista din motive personale, taxa ramane valabila pentru un viitor eveniment la care acesta va dori sa participe sau se returneaza.
 • Durata unui Seminar, Workshop, Atelier de Lucru, Conferinta Online & Curs Reiki & Alte Sisteme, etc,  este de aprox 2 ore.
 • Data si ora inceperii Seminariilor, Workshop-urilor, Atelierelor de Lucru, Conferintelor Online & Cursurilor Reiki & Alte Sisteme, etc  va fi anuntata cu o saptamana inainte de termenul de incepere a acestora. Orientativ, dar nu obligatoriu, acestea se vor desfasura cu precadere in week-end si seara, dupa ora 19:00, ora Romaniei.
 • Modalitatea de conectare la platforma online, in vederea accesarii Workshop-urilor, Atelierelor de Lucru, Conferintelor Online va fi transmisa participantilor in particular, prin e-mail, dupa achitarea taxei de participare.
 • KARANNA Lightworkers Academy © isi rezerva dreptul de selecta persoanele participante la sesiunile online si de a refuza fara nicio explicatie, accesul acestora in cadrul Seminariilor, Workshop-urilor, Atelierelor de Lucru, Conferintelor Online & Cursurilor Reiki & Alte Sisteme, etc.
 • Prin completarea Formularului de Inscriere confirmati ca ati citit si acceptati Termenii si Conditiile de participare la Evenimentele Karanna – Online.

.

Va rugam sa asteptati primirea acceptului nostru de participare la seminarii, inainte de a demara orice actiune de plata. Acceptul de participare il veti primi prin email, dupa depunerea Formularului de Inscriere.

VA ASTEPTAM!

Anca Bogdan & Catalin Bogdan

International Accredited Trainers

IMPORTANT: Cursurile, Initierile, Sistemele si Activarile KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY ©  sunt protejate de Legea dreptului de autor şi Dreptul de Copyright și orice modificare, copiere, multiplicare sau reproducere a materialelor sau a conferintelor/ seminariilor / workshop-urilor, etc online, partiala sau totala, fara acordul scris al autorului, Anca Bogdan, este strict interzisă si se pedepseste conform Legii dreptului de autor.

inscrie-te acum