Hipnoza Regresiva & Hipnoza Terapeutica

SESIUNI INDIVIDUALE

hipnoza regresii vieti anterioare

DE CE? CARE ESTE SCOPUL UNEI SEDINTE DE HIPNOZA TERAPEURICA SAU REGRESIE HIPNOTICA?

Descopera si Vindeca toate blocajele energetice

Elibereaza-te de toate contractele in Trup si Spirit din aceasta viata si din alte vieti

Descopera Calea Luminii si a Evolutiei Spirituale in Lumina

Reconecteaza-te cu Tine / Sinele Tau Divin

…prin sedinte de Hipnoza Regresiva si/sau Terapeutica

sedinta hipnoza regresie vieti anterioare

.

UNDE SI CUM SE DESFASOARA O SEDINTA ?

.

Sedintele se desfasoara la cabinetul din Craiova sau online, prin intermediul unei platforme video live securizata.

Cum se desfasoara o sesiune de Regresie / Recalibrare?

Sesiunile sunt individuale si se pot sustine in persoana, la cabinetul nostru sau la distanta, pe o platforma software specializata sau la distanta, fara contact direct (transa indusa la distanta).

Durata unei sesiuni este de aprox 90 de minute, dar poate dura pana la 120 de minute, de la caz la caz.

Inainte de inceperea unei sesiuni de regresie, vom avea o discutie preliminara, pentru a intelege motivatia dvs de a accesa o astfel de experienta si ce scop / rezultat doriti sa obtineti in urma acestei experiente.

Hipnoza de Recalibrare & Restructurare este una din modalitatatile prin care va propunem sa va eliberati de bagajul negativ de emotii din trecut, de frici, fobii, traume, suparari, neiertari, care va apasa si va controleaza prezentul si viitorul.

Prin modalitatea Recalibrarii & Restructurarii in stare hipnotica se pot rezolva probleme din cele mai diverse, spirituale, energetice, fizice, sociale, etc. Recalibrarea presupune reasamblarea si repararea convingerilor contrare si gresite din subconstient, actionand direct asupra acestuia, prin hipnoza. Convingerile sunt programe psihice ce actioneaza asupra noastra si produc efecte vizibile in comportamentul nostru, in modul de a relationa cu mediul inconjurator dpdv social si cultural, in corpul nostru si in viata noastra de zi cu zi. Calitatea vietii si oportunitatile ce vin inspre noi prin sincronicitate sunt dictate in proportie de 90% de noi insine, la nivel subconstient.

ESTE PERICULOS?

Nu, nu este periculos daca hipnoterapeutul are experienta, stie ce face si este de buna credinta. Totusi, este corect sa precizam ca exista mai multe tipuri de hipnoza ( VEZI EXPLICATII AICI) si in functie de tipul de hipnoza utilizat, pericolul este mai mic sau mai mare.

Ce anume poate fi periculos? Periculos este MESMERISMUL, adica hipnoza de scena…aceea in care omul nu mai este absolut deloc in controlul corpului si al mintii sale (cotcodaceste, executa comenzi automat si inconstient, pluteste in aer, etc..).

NOI NU PRACTICAM ACEST TIP DE HIPNOZA. DE ALTFEL DPDV SPIRITUAL NICI NU ESTE PERMISA O ASTFEL DE TEHNICA DE POSESIE ASTRALA SI MENTALA A ALTUI SPIRIT INTRUPAT IN CORP FIZIC. 

In rest…pericolele sunt de natura comportamentala, emotionala si mentala de scurta durata, respectiv: se poate intampla sa nu va puteti concentra foarte bine cateva ore dupa o sedinta de hipnoza daca terapeutul nu va scoate cu adevarat din hipnoza…sau se poate sa ramaneti blocat pana la o zi-doua, intr-o traire emotionala intensa, datorata unei regresii din care nu ati iesit definitiv…cu alte cuvinte sunteti partial inca in regresie o perioada de timp…sau se poate sa aveti tendinta de a schimba un obicei sau o caracteristica predominanta de caracter, in mod inexplicabil…pentru cateva zile…

Toate aceste manifestari sunt de scurta durata, indiferent cate „legende” ati citit / auzit…si in principiu se rezolva printr-un somn bun, de cateva ore. Totusi, recomandam persoanelor care se tem sa participe la o astfel de sedinta de hipnoza si/sau regresie, sa nu o faca, deoarece frica este un inhibitor peste care hipnoterapeutul ar trebui sa treaca „cu forta”, ceea ce…nu este ceva ce noi practicam.

Adresa Cabinet: Str. Oltet nr 17, Craiova. Va vom contacta in cel mai scurt timp dupa confirmarea platii, pentru a stabili data si ora pentru consultatie.

Va rugam sa ne transmiteti in formularul de plata la rubrica “Mentiuni Comanda”, modalitatea in care doriti sa se desfasoare sedinte: la cabinet sau online.

CAT COSTA?

Costul unei sedinte este de 200 lei.

Durata unei sedinte variaza, de la caz la caz, intre 90 si 120 de minute.

Apasa pe imagine pentru a achita o sedinta de hipnoza / regresie la cabinet sau online

hypnotherapy radlett herts

Acreditari Internationale in Hipnoza si Regresie Hipnotica