tipuri droguri 01

Va spuneam in articolul de ieri despre experienta terifianta pe care a avut-o un amic atunci cand a combinat drogurile cu interesul pentru aspectele nevazute ale Creatiei, si cum in urma unei portii de droguri a capatat cateva abilitati iesite din comun, dar odata cu ele si-a pierdut controlul asupra corpului propriu si ca trebuia sa plateasca un pret pentru toate acestea.

Puteti citi prima parte a articolului aici.

 

Din acea seara in care trebuiau sa se distreze impreuna cu prietenii, sotiei sale a inceput sa i se faca din ce in ce mai rau de la ora la ora, pana cand dupa o zi si o noapte de la eveniment vazand ca lucrurile incep sa se agraveze, au fost nevoiti sa cheme ambulanta. Medicii au reusit sa o puna pe picioare din punct de vedere fizic, dar cum era si de asteptat, nu au luat in calcul si Spiritul acesteia. Din inaltimile in care fusese urcat, amicul a inteles ca tot ceea ce i se intampla tinerei sale sotii cumva i se datoreaza lui si mai ales noilor „daruri” pe care le primise. Cu toate ca primise asistenta medicala de specialitate din partea medicilor, starile de rau, de lesin, de ameteala revenisera. Intelegand ca el este cauza a tot ceea ce i se intampla sotiei sale, a vrut sa renunte la tot ceea ce primise. Mi-a explicat ca s-a rugat, a implorat si ca pana la urma a reusit sa scape de toate acele puteri care-l faceau sa se simta special, diferit. Singura problema era aceea ca desi nu mai avea puterile, sotia sa tot nu se simtea ca inainte, acuzand in continuare stari de oboseala, lesin, dureri musculare si nu numai. Mai grav este ca incepuse sa vada prin casa fel de fel de umbre, entitati, iar voci straine nu o lasau noaptea sa adoarma.

 

La cateva luni dupa acel incident au aflat de noi si ne-au contactat. Cu destul de multa greutate, mai ales din cauza piedicilor care apareau la tot pasul, au luat totusi legatura cu noi si lucrand impreuna, intr-un final au scapat de demonii care le invadasera viata. Aici vreau sa fac o precizare importanta: pentru a scapa de o problema, in cazul de fata un demon adus prin consumul de stupefiante, este imperativ necesar sa-ti schimbi stilul de viata si obiceiurile vechi. Ei s-au rupt foarte greu de vechea viata (adevarat ca au  renuntat la consumul de stupefiante, dar stilul de viata asociat care la randul lui atragea alte energii joase l-au pastrat), acest lucru facand cu atat mai grea alungarea acestuia. Dar cum este vorba aceea frumoasa, „totul este bine cand se termina cu bine”, important este ca au scapat de problema, ramanand ca mai departe sa aiba grija ce anume atrag in viata lor.

Cu câteva luni inainte de acest caz mai avusesem o situatie tot cu un tanar care in urma consumului de stupefiante incepuse sa vada entitati in jurul sau, dar aceasta intamplare rememorata, datorita faptului ca am avut ocazia sa discut cu ei mult timp pe acest subiect mi-a aratat inca o data ca in droguri exista demoni si nu este doar o inventie bisericeasca asa cum majoritatea tinerilor tind sa creada. Cu toate ca pentru unii dintre voi  aceasta povestire poate parea destul de ciudata, va asigur de faptul ca nu toate lucrurile care ne inconjoara sunt vizibile, iar in aceasta idee, metoda strutului care refuza sa priveasca amagindu-se ca nu exista, este pe cat de infantila, pe atat de inutila.

Sunt prezentate chiar si la buletinele de stiri cazuri de tineri care sub influenta narcoticelor se sinucid sau fac fapte pe care in mod normal nu ar fi in stare sa le faca. Imi aduc aminte chiar un caz prezentat de curand la buletinele de stiri in care doi tineri aflati sub influenta stupefiantelor s-au aruncat de la inaltime, sau cazul din Constanta in care la fel doi tineri, prieteni buni, aflandu-se sub efectul halucinogenelor unul dintre ei l-a ingunghiat pe celalalt in timp ce acesta incerca sa-l salveze din a se arunca pe geam. Ulterior dupa ce si-a injunghiat prietenul, s-a aruncat pe geam. Ce a declansat aceste comportamente? Raspunsul este usor de intuit, mai ales atunci cand incepi sa vezi realitatea si altfel decat o vad cei mai multi.

Sunset-Sunrise-Clouds-Landscapes-Sun-485x728

Se impune o observatie: este adevarat ca majoritatea celor interesati de calea spirituala doresc sa atinga stari de constiinta alterata, dar conteaza foarte mult si directia in care se merge. Nu este totul sa obții o stare de transa, ci conteaza foarte mult si metodele folosite pentru a o accesa, la fel ca si directia in care te indrepti odata ce ai atins starea dorita. Pentru a face o comparatie pe care le-am spus-o si clientilor nostri la momentul respectiv, este exact ca atunci cand ai cumparat o masina foarte puternica si doresti sa mergi foarte repede cu ea pentru a vedea „ce poate”. Conteaza si directia in care te indrepti nu doar viteza cu care o faci, deoarece nu este acelasi lucru sa alergi cu un bolid catre un zid sau catre un spatiu deschis.

Metodele cele mai sigure si din Lumina de atingere a starii de constiinta alterata, sunt cele in care se foloseste meditatia, contemplarea, chiar si autohipnoza. Orice substanta ingerata, inhalata sau mai rau, injectata, va trimite direct in jos spre taramuri umbroase. Lumina este Sus iar pentru a ajunge la ea trebuie sa te ridici, nu sa te afunzi in vicii noi si dependente de orice fel. Orice substanta halucinogena, indiferent cat de inocent este prezentata de dealer, are ca efect scaderea vibratiei campurilor proprii si implicit aruncarea in starea de transa in astralul inferior populat de entitati malefice. De aici rezulta si dependenta. Odata ajuns in astralul inferior, entitatile de acolo sesizeaza noua prezenta, mai precis Lumina care-l insoteste pe ratacit, astfel incat doritori de a sustrage cat mai multa Lumina din el genereaza stari si senzatii care duc intr-un final la dependenta. Ratacitul va continua sa se intoarca in acele locuri de fiecare data cand va folosi aceeasi metoda de accesare a planului astral, pana la pierderea totala a Luminii din campuri, moment in care iese din intrupare, de cele mai multe ori prin sinucidere. Aceasta sinucidere il va arunca in acelasi plan astral in care se plimba, ingrosand randurile celor care asteapta cu disperare la randul lor un alt ratacit pentru a-l seca de Lumina.

O persoana relativ sensibila la aceste aspecte spirituale isi poate da seama din timp de drumul pe care se afla si poate lua masuri pentru a accesa Astralul Superior, dar chiar si aceia dintre oameni care nu sunt interesati de aceste aspecte ale vietii, in Spirit sunt totusi constienti de ceea ce li se intampla si de finalul care ii asteapta la capatul drumului ales prin Liber Arbitru. Asa se explica de ce majoritatea dependentilor de stupefiante isi fac un scop din a racola si mai multe persoane care sa-i urmeze pe acelasi drum. Ca sa fiu cinic, este precum un plan de pensii, doar ca este vorba despre Lumina; devenind si altii dependenti, atunci cand vor avea nevoie de Lumina lor, prin dependenta lor va avea cine sa le-o ofere…

Este trist ca se intampla asa ceva, ca oamenii sunt efectiv pacaliti la nivel spiritual sa-si piarda Lumina interioara, dar trecand peste orice fel de lamentari, acest lucru trebuie sa ne faca pe noi toti mult mai atenti la toate capcanele care ne sunt aruncate in drumul nostru spiritual.

 

Articol scris de Catalin Bogdan

Puteti distribui acest articol pe retelele de socializare. Preluarea acestuia pe alte siteuri se face doar cu acordul scris al autorului.