TEHNICI DE ATAC PSI UTILIZATE DE SERVICIILE SECRETE DIN ROMANIA


KILLER+PSI
 
Cercetatorul Vasile Rudan a lucrat alaturi de Radu Cinamar la Baza din Bozioru

 

Cercetătorul Vasile Rudan, specialist în percepţie extrasenzorială, a lucrat sub contract strict pentru această unitate. A condus experimente extrasenzoriale cu copii superdotaţi, iar rapoartele, fotografiile şi negativele, precum şi filmele erau predate unităţii respective. Nu avea voie să oprească nimic.
Romania a facut primii pasi in folosirea armei parapsihologice catre sfarsitul anilor ?70. Unul dintre cei implicati a fost Vasile Rudan.
In 1989, Ministerul Apararii era pe punctul de a infiinta prima unitate militara de telepati din Romania, sub comanda directa a generalului Ilie Ceausescu. Instructor urma sa fie Vasile Rudan, un absolvent IATC, care a devenit inca din anii ′70 unul dintre cei mai titrati parapsihologi din Romania, incepuse sa-si formeze in secret o echipa de telepati, sub protectia armatei, inca din 1980. Rostul acestei unitati militare era sa detecteze de la mare distanta pozitiile in teren ale unui potential inamic. Dar nu numai atat. Telepatii romani trebuiau sa fie capabili sa radiografieze subteranul cu puterea mintii, pentru a gasi cavitati ascunse, vestigii arheologice sau chiar zacaminte minerale. Aceasta capacitate de a scana pamantul a fost numita biodetectie.
Experimentele de triere s-au desfasurat in Buzau.
In septembrie 1988 a fost convocat la Ministerul Apararii Nationale, la generalul Ilie Ceausescu, seful armatei la acea vreme. Din ordinul acestuia, pe 11 si 12 octombrie 1988 a avut loc, in sudul judetului Constanta, experimentul ‘Dobrogea’, prima demonstratie de biodetectie cu asistenta militara la nivel inalt, in Romania.
Printre alte teste, lui Rudan i s-a cerut sa localizeze un obiect mic, ascuns in pamant, pe o suprafata de teren de aproximativ 1,5 hectare. Lucru pe care l-a reusit in doua minute si patruzeci de secunde. Urmatorul pas a fost formarea nucleului de baza al unitatii, care trebuia sa ia fiinta efectiv in 1990. Acest lucru nu s-a mai intamplat.
 
Cercetatorul Vasile Rudan si „Gura de Rai” din Bucegi
Armata este interesata de subiect
„Descoperirea absolut intamplatoare a zonei benefice din Bucegi, „Gura de Rai” in traditie populara, vine sa rotunjeasca ceea ce stiam pana acum despre anomaliile magnetice atipice. In primul rand ne intareste ideea ca nimic din ceea ce avem lasat ca memorie colectiva prin folclor nu este gratuit, are cel putin un sambure de adevar”, declara Vasile Rudan.
Lucrurile devin mult mai evidente dupa ce Vasile Rudan incepe sa participe la evenimente de tip „K” ale Departamentului Zero.
Cercetatorul Vasile Rudan bagat in Coma de un atac Psihotronic dupa misiuni speciale in Bucegi alaturi de Departamentul Zero!!!
Inca de la momentul anuntarii publice a cursului de protectie si aparare extrasenzoriala nivelul 1 sustinut de dl. Vasile Rudan, pe la domiciliul dumnealui au inceput sa sune telefoane si sa se perinde tot felul de oficiali
actuali sau fosti, colegi si „prieteni binevoitori” din „servicii”, purtand cu totii acelasi mesaj: VA RUGAM INSISTENT SA FITI ATENT CU ACEST CURS. VA RUGAM INSISTENT SA NU DIVULGATI INFORMATII CARE AR PUTEA ADUCE ATINGERE SIGURANTEI NATIONALE.
Unii s-ar putea intreba: pai bine, ce legatura are siguranta nationala cu protectia extrasenzoriala ? Cei putini, care cunosc trecutul lui Vasile Rudan, studiile si cercetarile facute de acesta, faptul ca acesta a pregatit generatii intregi de SPP-isti si DIA (si nu numai) in domeniul apararii extrasenzoriale, ca a fost consultantul Consiliului Suprem de Aparare al Tarii (CSAT) in domeniul biodetectiei la distanta – INTELEG DESPRE CE ESTE VORBA.
 
ATAC+PSI
Voiau sa se asigure ca Vasile Rudan nu va divulga informatii de genul:
– cum poti detecta daca o persoana pe care o vezi la televizor sau intr-o poza este moarta sau in viata, daca este persoana care se spune ca este (cea asociata numelui) sau doar o dublura.
– cum poti detecta de la distanta (doar pe baza unei fotografii) locatia exacta in care se afla o persoana, starea ei de sanatate si alte informatii ce tin de acea persoana.
– cum poti detecta CU EXACTITATE anumite resurse subterane (mineraliere, petrolifere, etc.) fara mijloace tehnice.
– cum poti detecta din timp, uneori chiar cu zile intregi inainte, producerea unui cutremur de pamant intr-o anumita zona, fara mijloace tehnice.
Despre toate acestea, „organele” doreau sa nu se vorbeasca, dl. Rudan fiind avertizat sa nu dezvaluie metode de antrenament a capacitatilor extrasenzoriale, dezvoltate de serviciile secrete romanesti, care au fost foarte apreciate la vremea lor pentru eficienta lor in lumea „serviciilor” (spre exemplu eficienta transmisiilor telepatice intre subiectii antrenati prin aceasta metoda ajunge si la 90%, fata de metodele rusesti sau americane, care obtinusera maxim 50% rata de succes).
De aceea, nimeni nu s-a mirat atunci cand pe lista cursantilor s-au regasit inscrisi si ofiteri, cursanti ai diferitelor institutii de stat – ce au atributii in domeniul securitatii nationale. Nu a mirat nici solicitarea adresata de Vasile Rudan la sfarsitul primei zi de curs, d-lui colonel in rezerva Dumitru Prichici („parintele” noii legi a sigurantei nationale) – de altfel prieten vechi al dlui Rudan , care asista din fundul salii la acest curs – de a-i confirma ca NU A PREZENTAT INFORMATII CARE SA ADUCA ATINGERE SIGURANTEI NATIONALE – fapt confirmat de catre dl. colonel. Se pare ca totusi informatiile oferite publicului in cadrul acestui curs au depasit limita ce se dorea a fi impusa, astfel ca, atunci cand dl. Rudan a anuntat ca in luna august 2010 va avea loc continuarea cursului (nivelul II) au inceput problemele de sanatate.
Ce se dorea a se preda la nivelul 2 al acestui curs ? Citam din interviul acordat Revistei Nexus de dl. Rudan: “Aplicatiile civile si militare ale telepatiei si teledetectiei extrasenzoriale. Supersimturile umane pe campul de lupta mental. Monitorizarea prin teledetectie extrasenzoriala a unor tinte umane aflate in teatre de operatiuni militare. (Demonstratii practice.) Determinarea de la distanta a nivelului de stres a unor tinte umane, cu prerogative de decizie si comanda. (Demonstratii practice.) Detectia si localizarea zacamintelor petrolifere in anticlinal. (Demonstratii practice in teren.)”
Insa, stranie coincidenta, la doar doua zile de la anuntarea publica a locului si datei exacte unde urma sa se tina modulul 2 de curs, dl. Rudan a suferit un atac cerebral.
In momentul de fata, starea de sanatate a dlui Vasile Rudan este critica, fiind internat in spital, incapabil sa vorbeasca (avand afectata in principal functia vorbirii).
Prezentam in continuare un fragment dintr-un articol publicat in Revista Nexus nr. 13 de catre dl. Vasile Rudan, articol intitulat “Kilerii Psi”, in care acesta vorbea pe larg despre posibilitatile pe care le au anumite personane antrenate de a afecta starea de sanatate – sau chiar de a ucide prin metode asa-zis paranormale, anumite persoane considerate indezirabile.
„In realitate, abilitatile paranormale ale killerilor psi sunt ceva mai modeste, dar nu lipsite cu totul de specificul lor terifiant. Incepand cu faimoasa kaghebista Nina Kalughina, care intr-o prima faza exersa pe broaste asasinatul prin puterea gandului, iar apoi a trecut direct la subiecti umani recrutati din randul detinutilor de drept comun (gurile rele spun ca nu toti erau de drept comun) si terminand cu elegantii „men in black” cu accent slav, englezesc, evreiesc, sau mai nou – chinezesc, tehnica uciderii prin mijloace psihice a progresat, diversificandu-se totodata metodele de executie a unor persoane aflate in calea unor deziderate cu caracter politic sau de alta natura.
Potrivit unor date declasificate relativ recent, un killer psi bine antrenat ar putea suprima relativ instantaneu viata unei tinte umane incomode, sau ar putea prelungi supliciul acesteia la cote insuportabile sub aspect fizic si psihic, in functie de instructiunile primite pentru infaptuirea respectivului act abominal. De cele mai multe ori, killerul extrasenzitiv actioneaza de la distanta asupra functiilor cardiace ale tintei sale, provocand decesul prin reducerea treptata a pulsatiilor miocardului, sau prin accelerarea contractiilor acestuia. In aparenta, lucrul pare simplu; in realitate e destul de complicat.”
Ceea ce ne pune pe ganduri este faptul ca, la momentul in care fiul dlui Rudan a ajuns la domiciliul tatalui sau, gasindu-l pe acesta cazut in casa, a avut surpriza sa descopere ca cineva acoperise numele proprietarului Vasile Rudan cu o banda alba de hartie, pe cutia postala a acestuia, ca si cum acolo nu mai locuieste nimeni…
Sursa: nexusmagazine.ro

https://www.evolutiespirituala.ro/tehnici-de-atac-psi-utilizate-de-serviciile-secrete-din-romania/?feed_id=7559&_unique_id=62239e1c3fd66