magazin termeni-si-conditii karanna cursuri

Termeni si Conditii Website Karanna ©

Acord de utilizare

 

 

WebSite-urile Karanna©

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-urilor www.evolutiespirituala.ro, www.terapiispirituale.rowww.karanna.ro , www.dezvoltarespirituala.ro , va rugam sa cititi cu atentie urmatorii termenii si conditiile de utilizare:

In continutul Termenilor si Conditiilor de mai jos, este mentionata denumirea Karanna ©, ca detinatoare a site-urilor www.evolutiespirituala.ro, www.terapiispirituale.ro si www.karanna.ro. Karanna © este emblema firmei Karanna Business Solutions srl, detinatoarea legala a site-urilor mentionate anterior si administrator al acestora.

Utilizarea site-urilor ca si Vizitator, inregistrarea ca si Utilizator si accesul la serviciile oferite de acestea presupun implicit acceptarea acestor Termeni si Conditii, cu toate consecintele legale care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul declară şi garantează că informaţiile pe care le prevede în informaţiile de contact sunt adevărate, precise, actuale si complete. Utilizatorul este de acord să menţină şi să actualizeze aceste informaţii. În cazul în care, în orice moment, se dovedeste ca informaţiile furnizate de către utilizator sunt false, inexacte, neactuale sau incomplete, administratorul website-urilor Karanna © are dreptul de a suspenda sau termina contul Clientului şi prezentul acord.

Daca utilizati Website-urile Karanna © sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator, parola, alte date confidentiale puse la dispozitie de Karanna©, prin site-urile sale, cursantilor Karanna sau abonatilor. Prin crearea si/sau utilizarea unor astfel de date si a contului dvs de utilizator sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Website-urile Karanna© cu contul, parola dumneavoastra si alte date confidentiale la care aveti acces.  De asemenea este interzisa vanzarea, donatia sau inchirierea contului.

Utilizatorul nu va copia sau distribui nici o parte din site sau din inregistrarile video si materialele audio / PDF de pe site.

Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri intr-o perioada de timp. Accesul mai multor video-clipuri in acelasi timp va duce la blocarea contului.

Orice suspiciune in legatura cu utilizarea necorespunzatoare a website-urilor va duce la blocarea contului fara preaviz. Administratorul nu va trebui sa justifice blocarea unui cont.

In cazul blocarii unui cont, Karanna© nu va despagubi in nici un fel utilizatorul si nu va restitui contravaloarea costurilor de curs sau orice alt tip de sume achitate de utilizator in avans. Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta si de a cere despagubiri materiale si de copyright, in situatia in care se constata cedarea accesului la materialele de curs, altor persoane inafara persoanelor care au acceptul nostru si/sau care au achitat taxele de acces/abonamentele aferente respectivelor materiale de curs.

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot eventual sa apara datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe Website.

Administratorul va depune toate diligentele in vederea remedierii cat mai rapide a oricaror pierderi de informatii si in cazul aparitiei unor evenimente de natura tehnica neprevazute, in legatura cu accesul pe site-urile Karanna©.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul Website-urilor pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

Website-urile Karanna© sau proprietarii acestora nu pot fi trasi la răspundere pentru niciun prejudiciu, de orice natură, pe care folosirea acestor Website-uri il poate aduce sau pentru blocarea anumitor conturi.

Termenii şi Condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către Karanna © care este Administratorul Website-urilor, denumit „Administrator”, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Utilizatorii vor avea acces permanent la Termenii şi Condiţiile de pe website-uri pentru a le putea consulta în orice moment.

 

TERMENI SI CONDITII DE INITIERE SI CERTIFICARE

 

Initierile se fac in persoana sau la distanta.

Pentru toate initierile , activarile si acordajele veti primi dupa initiere Suport de curs. Nu se ofera Certificate pentru initieri pe gradele intermediare ale unui sistem.

Pentru initierile de grad Master-Teacher sau echivalent, se ofera Certificate numai pentru initierile in persoana si dupa ce se va efectua o proba emisie energetica si de lucru cu sistemul pentru care se cere Certificare Master-Teacher.

Niciuna dintre initierile si metodele prezentate in cadrul Centrului de Studii & Terapii Complementare KARANNA© si pe site-urile www.evolutiespirituala.ro, www.terapiispirituale.ro si www.karanna.ro  nu exclude si nu inlocuieste tratamentul medical alopat. Recomandam sa urmati sfatul medicului si sa nu intrerupeti niciun tratament medicamentos prescris de acesta. Oricine prezintă simptome de boală este îndemnat să caute ajutor medical. Materialele prezentate sunt destinate exclusiv pentru scopuri informative.

Initierile, Acordajele, Cursurile si Ritualurile prezentate de KARANNA© nu sunt si nu pot fi utilizate ca si terapii complementare, acestea reprezentand strict modalitati de Dezvoltare Spirituala. Orice asemanare cu metode terapeutice alternative este pur intamplatoare.

 

CONDITII MINIME OBLIGATORII DE PARTICIPARE LA CURSURILE KARANNA©:

 

Participantii trebuie sa indeplineasca minim urmatoarele cerinte, pentru a se putea inscrie in cadrul programelor  de cursuri KARANNA©:

  • Sa aiba minim 18 ani impliniti
  • Sa nu sufere de boli emotionale diagnosticate
  • Sa accepte Termenii si Conditiile KARANNA ©

 

IMPORTANT: Toate materialele de curs sunt protejate de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Este strict interzisa  si se pedepseste conform Legii dreptului de autor publicarea, distribuirea, copierea modificarea, multiplicarea sau reproducerea materialelor de curs prin orice mijloace si sub orice forma.

 

TERMENI SI CONDITII DE ABSOLVIRE A CURSURILOR ONLINE-LIVE

 

 

 

Participantii Cursurilor Online-LIVE organizate de KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY©,  au posibilitatea sa primeasca la absolvire, in functie de evaluarea generala a activitatii acestora de catre traineri, pe toata durata cursurilor si a calificativelor primite la testele finale anuale, Certificate Acreditate International de IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) si PHPA (Professional Hypnotherapy Practitioners Association), apostilate si inseriate. In baza acestor Certificate, se poate contracta o asigurare profesionala iar studentul are dreptul sa practice sau sa se angajeze ca si Instructor sau Terapeut. (valabil pentru persoanele care locuiesc in afara tarii). 

 

Materialele de curs raman disponibile cursantului pe toata perioada participarii sale la cursuri. Ulterior finalizarii cursurilor, materialele nu vor mai fi disponibile pentru accesare.

Materialele video si audio nu sunt downloadabile.

Karanna Lightworkers Academy © nu este responsabila pentru imposibilitatea conectarii dvs. la site-ul Academiei in vederea accesarii cursurilor Online-LIVE sau a E-Cursurilor Video si SELF STUDY, din cauze care tin de sistemul dvs. informatic.

 

DISCLAIMER

 

Niciuna dintre metodele terapeutice prezentate in cadrul Scolii de Dezvoltare Spirituala KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY © nu exclude si nu inlocuieste tratamentul medical alopat. Recomandam sa urmati sfatul medicului si sa nu intrerupeti niciun tratament medicamentos prescris de acesta. Oricine prezintă simptome de boală este îndemnat să caute ajutor medical. Acest material este destinat exclusiv pentru scopuri informative.

NOTA: Cursurile, Initierile, Optimizarile si Acordajele prezentate de KARANNA LIGHTWORKERS ACADEMY © nu sunt si nu pot fi intelese si utilizate ca si terapii complementare.

Dreptul la Spiritualitate si dreptul de a aplica practici spirituale sunt garantate prin Constitutia Romaniei conform Art. 6, Art. 29 (Libertatea Constiintei), iar dreptul la exprimarea oricarei pareri despre acest tip de practici si accesul la cultura sunt de asemenea garantate constitutional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si Art. 33.

 

 

Traineri Acreditati National CNFPA & International IPHM & PHPA:

Anca Bogdan & Catalin Bogdan

Karanna Lightworkers Academy ©

Centrul de Studii & Terapii Complementare Karanna©