Nassin Haramein

VIDEO 8 ORE – NASSIM HARAMEIN la Rogue Valley – DE VAZUT!!  :)

Steaua lui David
Nassim Haramein – Teoria Unificata a Câmpului – Video – Documentar

Steaua lui David in interiorul unui cerc = un cerc cu dubla polaritate in interiorul acesteia.Ce este infinitul ? Aveti posibilitatea sa impartiti infinitul in limita unui cerc. Fiecare dintre celulele noastre au un Potential nelimitat si sunt conectate cu totlul. Totul contine 99,9999% spatiu, inclusiv noi insine, obiectele de mobilier, planetele, etc.

Acest lucru se datoreaza faptului ca un Atom contine 99,9999% spatiu. Cu alte cuvinte, Universul este conectat printr-o forta nevazuta.

Cele doua infinitati din Fizica :1) Infinitatea unor cantitati mici [ infinit mai mica]


2) Infinitatea mare [ infinit mai mare]


Daca totul vibreaza in VID, rezulta VIDUL nu poate sa fie gol…!?


Noi creem propriul nostru camp gravitational, atunci cand forta gravitationala si Spatiu-Timp tind spre Singularitate.Templul Mayas din Chichen–Iza

Calcule complexe au fost utilizate pentru a construi acest templu. Majoritatea Piramidelor sunt aliniate in functie de diferite evenimente Astrologice. 


Legendele spun ca rocile folosite la constructie au fost taiate cu unelte din cupru, fiind transportate pe busteni de copaci (prin rulare pe acestia), acestia fiind transportati asa peste munti si distante lungi, pentru ca pe urma sa fie folosite la constructia Templului.


De ce geometria constructiilor din Piramide este peste tot aceeasi ? Acestia stiau ceva despre structura fundamentala a Vidului.


Cand a citit „Misterele Piramidelor din Mexic”, Nasim a observat imaginea unui tetraedru intr-o sfera, gandind ca aceasta reprezinta adevarata geometrie, cea a realitatii .


Piramida este situata la 19,47122064 grd latitudine.


In Mexico City, toate templele sunt asezate in asa fel incat descriu orbitele Sistemului Solar, inclusiv Pluto si Neptun. Pluto nu a fost descoperit, decat la inceputul anilor 1900.Cum au stiut ei acest lucru ? Aceeasi matematica (calcule) este folosita in toate masuratorile, cu o sfera si un tetraedru inclus in aceasta Vectorul Tropic – atunci cand spatiul negativ este luat in calcul in interiorul unui tetraedru, se formeaza un octoedru, despre care Nasim a crezut ca reprezinta genomul farmarii Universului, dar acesta nefiind polarizat si-a dat seama ca trebuie sa existe 2 conditii care sa fie cuprinse in ecuatie.

Atunci cand a inclus totul intr-o sfera si apasat inspre interior, s-a format Steaua lui David in interiorul unui cerc.


Echilibrul vectorial este atunci cand toate punctele sunt la distante egale unul fata de celalalt, precum si fata de centru. Un tetraedru are 12 vectori din centrul sau de echilibru si 24 in total. Numerele 12 si 24 se gasesc in majoritatea textelor antice.

„Crop Circles”: Ce trebuie sa stim ?
Unul dintre primele astfel de cercuri a fost format din tetraedre, in forma de fulg de nea ( deaspra dealului din Silbury, Avebury, Wiltschire Anglia 23-07-1977). Cateva saptamani mai tarziu s-a observat un alt cerc, doua figuri formate din tetraedre, in forma de fulg de zapada, cuprinse unul in celalalt.Cel mai important „Crop Circle” vazut vreodata ( mai sus de Winterbourne Basset, Wiltshire Anglia 1995) : reprezentarea 2D a unu vector de echilibru 3D. Adunate impreuna, semnifica genomul vietii.


ADN : o celula de ADN contine aproape 1,8 m de informatie, conform Genome Project. Daca punem toate celulele noastre una langa alta, am putea sa inconjuram Pamantul de 5 milioane de ori.

Codul Binar: am fost contactati.
Cercul de mai sus a facut inconjurul lumii la stirile de la ora 5, pentru ca a fost facut in mijlocul unei furtuni. A fost cel mai mare cerc vazut vreodata.

In 1972, Carl Seagen a creat Transmitatorul de Cod Binar, care a fost directionat sa emita in Spatiu. Acest cod spunea ca suntem facuti din carbon, acesta este Tabelul Elementelor noastre, acesta este ADN-ul nostru si ca suntem a 3-a planeta de la Soare.


arecibo message2


Doua Cercuri au fost raspunsul la mesajul lui Sagen, care spuneau: ” suntem din carbon si silicon, avem cap mare si corp mic, suntem de pe a 3-a planeta din Sistemul nostru Solar si avem „4 Luni” (asstre ceresti), acesta este ADN-ul nostru. Celalalt cerc avea desenata o fata de extraterestru.Aceste cercuri au fost facute chiar vis-a-vis de Transmitator. Motivul pentru care acestia nu au raspuns verbal la semnalul lui Sagen, este peantru ca au vrut sa arate o dovada tangibila a comunicarii cu noi, pentru ca agentiile guvernamentale sa nu poata sa musamalizeze totul.


Cu un an inainte acolo a fost vazut un tetraedru fractal. Exact un an mai tarziu a aparut un cerc care infatisa un extraterestru care tine in mana un CD inscriptionat in cod binar. Codul binar continea mesajul: „ Aveti grija la cei care fac promisiuni de cadouri false si promisiunile lor incalcate. Multa durere dar inca mai este timp. CREDETI. Exista Dumnezeu. Ne opunem DECEPTIEI. Incheierea Conduitei, ( sunet de clopot) „.Cand mori, nici un atom nu va disparea vreodata, acestia fiind de cele mai multe ori niste „gauri negre”. Lipoproteinele tin unite celulele noastre. Celulele noastre vibreaza cu o viteza de 10-11 Hz si genereaza foarte multa energie.


Noi suntem granita dintre „infinit mai mic” si „infinit mai mare”. Noi suntem o extindere a Spatiului, care priveste inapoi la el insusi.


Exista doua forte in Univers : Forta de Gravitatie si cea Electromagnetica.
Fizica propagarii undelor:


Soarele se deplaseaza cu o viteza de 200Km pe ora, fiind urmat de Planete, care formeaza in urma un Vortex urias. Fiecare moment reprezinta un alt moment, deoarece ne deplasam prin geometria Spatiu-Timp si fiecare miscare prin fiecare punct al acelei spirale se gaseste intr-o alta relatie fata de mediu inconjurator.

Fiecare punct pe care il parasim, ramane imprimat ca o urma si reprezinta o coordonata in Spatiu-Timp.


O unda este un Vortex 3 D.


Galaxiile si uraganele, ambele au o singularitate; un punct de echilibru. Totul este centrat in jurul singularitatii. Toate Planetele etc. , au o „gaura neagra”.
Meditata:


Singularitatea inimii: inima degaja cel mai mare camp electromagnetic din organism. Aici se gaseste „chakra inimi”.

Templul Osirian:

Acest templu are imagini care nu sunt gravate sau sculptate. Acestea au fost facute cu Laserul, direct in stanca, acestea datand de peste 5000 de ani. Noi nu detinem astfel de tehnologie nici in prezent, pentru a putea sa le reproducem. Datarea acestora indica o provenienta de 9000 – 10000 de ani vechime.

Despre Piramide se spune ca au fost construite in aproximativ 20 de ani. Daca s-ar lucra 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an, timp de 20 de ai, fiecare piatre ar fi asezata odata la 2 minute. Deoarece egiptenii lucrau doar 3 luni pe an, datorita conditiilor climaterice, aceasta inseamna o piatra la 2 secunde .In interiorul piramidelor pe ziduri este descrisa toata viata lor, dar nu exista nici o piramida care sa mentioneze ceva despre cum a fost construita. Bunul simt ne face sa credem ca ele erau deja construite.

Arheologii sustin ca Piramidele su fost construite ca morminte pentru faraoni. In nici o piramida nu a fost vreodata descoperita vreo mumie. Majoritatea mumiilor faraonilor au fost descoperite in Valea Regilor, departe de Piramide.


Piramidele nu sunt morminte ale faraonilor si nu au fost construite de egipteni. Nici un text egiptean nu sustine ca piramidele ar fi fost construite de egipteni. Acestea au fost construite de „Fii Soarelui”(fii lui dumnezeu).Sun Gods:

Fii Soarelui stiau cum se construieste, scrierea, etc….


Majoritatea oamenilor cred ca Sfinxul a fost construit. Acesta a fost sculptat intr-o stanca de pe platoul Ghiza. Inainte capul acestuia reprezenta un leu, acuma este un cap de faraon.Cine sunt acesti Fii ai Soarelui ? Aveau acestia posibilitatea sa se deplaseze in intreaga lume ?


Exista piramide descoperite sub apa, in Japonia, la 19,47 latitudine. In general acestea nu se pot data, dar exista posibilitatea sa datezi carbonul de pe Coralii crescuti pe ele. Acestea sunt de cel putin 10000 de ani, data care corespunde cu topirea ghetarilor din vremea ultimei ere de gheata.


Probe ale existentei „Fiilor Soarelui”

 

In America de Sud au fost descoperite cranii, pe care Nassim le-a numit „conehead”. In conformitate cu scrierile antice, unii faraoni, ca de exemplu Tutankhamon, au incercat sa isi alungeasca scheletul capului pentru a deveni ei insisi ‘Fii ai Soarelui”.

Craniul unui „conehead” are de 2 ori volumul unui craniu normal de om. Acestia, se presupune ca aveau 3,5–4,5 metrii inaltime si erau considerati gigantii de pe pamant. Nu exista datari cu carbon care sa le ateste vechimea, cel putin pana in prezent.

Craniile descoperite in Mexic au un volum mai mare decat a celor „conehead”, avand niste orbite foarte largi, care indica ochi foarte mari.


In conformitate cu relatarile antice, „Fii Soarelui” au avut copii cu femei de pa pamant, facand astfel copii jumatate zei si jumatate oameni. Acesti oameni deveneau faraoni, deoarece posedau tot felul de puteri si capacitati mult mai mari decat ale oamenilor.

Petele Solare:

Petele solare apar atunci cand Soarele prezinta o activitate ridicata. Nissam a descoperit ca mai multe pete solare intotdeauna apar in polaritate opusa. 


Cand exista un vortex care se deplaseaza intr-o directie, datorita Efectului Coriolis va fi un altul care se va deplasa in directie opusa primului. Acestea genereaza o legatura la mijloc, aceasta insemnand singularitatea.

Petele Solare sunt vortexuri uriase care se deplaseaza spre interiorul singularitatii, spre centrul gaurii negre. De aceea se observa ca flacarile sunt trase inspre interior.

Cele mai multe telescoape care sunt pozitionate pentru a urmarii evolutia Soarelui, sunt detinute de VATICAN. A existat un filmulet, care arata un obiect la fel de mare ca Pamantul, gata sa se ciocneasca cu Soarele. Filmuletul s-a numit „Sun gazing comet hits the sun”.

Astro-fizicienii au cerut lamuriri din partea lui NASA, despre asazisa cometa, deoarece aceasta nu prezenta nici un fel de coada, specifica oricarei comete. Acestia au dorit sa stie ce a fost acel obiect cu adevarat.

NASA a retras filmuletul de pe internet, iar mai tarziu cand a reaparut, filmuletul prezenta acea „coada” specifica cometelor. Daca se analizeaza cu atentie filmul, se observa un obiect care intra in Soare, sub un unghi de 90 de grade. Singura cometa care poate face acest lucru, „are geamuri si cineva face cu mana de la ele :)) „.

„Cometa” intra in Soare la 19,47 grade latitudine, in urma acesteia rabufnind plasma provenita de la intrarea acesteia in soare. O naveta spatiala, mai mare decat Pamantul, trebuie sa intre intr-o gaura neagra mai mare decat dimensiunea navetei, in cazul de fata Soarele. Navetele mai mici pot veni prin petele solare de pe Pamant, cum ar fi Vulcanii.

Vulcanii ar putea sa nu fie ceea ce credem noi ca sunt. La 19,47 grd latitudine, exista o serie de vulcani din Hawai, cu cea mai mare activitate de pe Pamant. In Mexico, la 19,47 grd. latitudine, guvernul mexican si-a antrenat pilotii sa evite aceste rute in Mexico City, de pe langa vulcani.


Cel mai mare vulcan din Sistemul nostru Solar, este pe Marte.


O cometa, aproape de 2x cat Jupiter ( cea mai mare planeta din sistemul nostru solar), a trecut recent prin Sistemul nostru Solar, nefiind semnalizata in vreun fel publicului, deoarece oamenii de stiinta credeau ca suntem pierduti.

Aceasta cometa, despre care Nassim crede ca a fost Nibiru, trebuia sa distruga Sistemul nostru Solar datorita gravitatiei sale si a masei ei. Planeta Mercur ar fi trebuit sa fie proiectata in Soare, in timp ce Pamantul ar fi trebuit sa resimta unde puternice pe intreaga sa suprafata.

Cometa trebuia sa intre in Soare, dar o puternica emisie de plasma din Soare i-a schimbat cursul, astfel aceasta a trecut pe langa Soare si a iesit din Sistemul nostru Solar. Acest lucru a fost vizibil de pe coasta de Vest, dimineta devreme in luna Februarie 2002.

Avand in vedere forta gravitationala si masa acestor obiecte, ” Noi nu ar mai trebui sa fim aici. Ni s-a dat o a doua sansa. Ne aflam in gratiile „cuiva”, care incearca sa aibe grija de noi. In cateva zile Nibiru era in afara Sistemului nostru Solar”. Cu o cometa de o asemenea dimensiune, forta gravitationala exercitata a fost uriasa.


Soarele are un ciclu, in care acesta isi inverseaza Polii la fiecare 11 ani. Cand are loc acest lucru, Soarele genereaza emisii foarte mari de Raze-X, din cauza materiei atrase in gaura neagra.

Soarele nostru se apropie de maximul sau, care va avea loc in 2012. Petele solare ar trebui sa devina mai putine, in timpul celei de-a doua jumatati a precedentului maxim solar, dar la data acestei filmari (2003), exista mai multe pete solare ca niciodata, in unele zile chiar peste 200 astfel de pete s-au produs. Inca de pe vremea lui Galileo nu s-a mai observat nimic asemanator.


Sfarsitul calendarului Maias este in data de 21-12-2012. Ne apropiem de perioada pe care maiasii au numit-o ” cel de-al 6-lea Soare”. Soarele a inceput sa emita pulsatii electromagnetice uriase, de ioni negativi.


Aceasta nu este rezultatul incalzirii globale, Aurora Borealis este rezultatul plasmei care, aruncata de pe Soare este captata de campul magnetic al Pamantului, si apoi canalizata catre polul S si N al Pamantului.


Suprafata planetei Jupiter a inceput sa se inroseasca. In timpul celui de-al 6-lea Soare, in traditia maiasa este mentionat faptul ca la urmatoarea etapa de evolutie vor exista doua corpuri ceresti numite SOARE.

Constiinta:

Activitatea solara afecteaza constiinta umana, nu exista dubiu in priviinta aceasta. Nassim spune: „nu va faceti griji daca ceea ce spuneti este inteles gresit; nu va faceti griji daca cineva tipa la dumneavoastra; incercati sa nu bagati de seama, lasati sa treaca pe langa voi acest lucru. Totul se va gasi in stare de flux”.


„Daca sunteti constienti de aceste schimbari care au loc in Sistemul Solar, puteti sa incepeti sa va sincronizati cu modelul dvs de rezonanta. Aceasta poate sa sune foarte ezoteric, dar eu cred ca ezista ceva adevar in faptul ca permiteti sa aibe loc schimbari in corpul dvs, pentru a putea sa va adaptati la schimbarile care vor aparea in mediul inconjurator”.ADN

” Cred ca aceste informatii…aceste energii vor scimba ADN-ul nostru foarte repede, iar noi trebuie sa fim constienti de aceasta si sa permitem sa se intample acest lucru. Daca incercam sa ne opunem, exista sansa sa ne simtim foarte rau”.


” Fiecare dintre noi are misiunea lui. Fiecare este aici, in aceste timpuri, pentru ca sa faca ceva foarte specific, sa ajute la aceasta schimbare prin care trecem. Pentru mine, este de a aduce o viziune unificata asupra universului si sa aduc tehnologia necesara care ne va ajuta sa tranzitam prin aceste modificari. Pentru dvs si multi altii, poate sa fie total diferit, incercand sa va sustineti reciproc.

Dar, in esenta, este sa priviti in (charka) ineriorul dvs., pentru a gasi misiunea…pentru ca sa aflati ce trebuie sa faceti. Exista ceva pentru care sunteti aici, ceva cu care sa ajutati lumea. Dedicati-va acestui lucru, oricare ar fi el, deoarece a mai ramas foarte putin timp la dispozitie”.BIBLIA:

„Am avut o aversiune ( fata de Biblie) de cand eram inca copil. Am avut o teribila experienta cu Biserica Catolica. Era ca la scoala. Chiar nu ma interesa deloc. Am fost determinat sa studiez toate celelalte religii inainte”.

„Am trecut pe la biserica, in apropierea unde locuiesc si am „imprumutat” Biblia. Ma gandeam: „Oare ce rost are ?”. Am inceput sa o studiez tot mai profund. Am ramas uimit sa aflu ca Newton a petrecut aproape 20 de ani studiind traditiile esoterice cabalistice, cu mult timp inainte de a scrie ceva despre fizica”.


„Exista o carte despre memoriile sale, care spune ca tot ce a scris despre fizica a extras direct din studiul traditiei cabalistice. Multi oameni nu cunosc acest lucru. A facut chiar o harta cu planul etajului inferior al Templului lui Solomon, deoarece credea ca daca intelegem cum a fost construit acest templu, vom intelege cum a fost construit Universul.

El era convins, ca in adincul traditiei cabalistice, …in traditia antica evreiasca, exista cheia pentru a intelege creatia. Astfel a cercetat ani de-a randul, extrapoland in acest timp toate legile fizicii, din aceste scrieri. In mod evident, el nu a inteles unele din fundamentele traditiei cabalistice, care eliminau posibilitatea existentei unui sistem inchis”.

„Cand am inceput cercetarea mea, am ramas surprins sa aflu ca Dumnezeu, in traditia Iudaica nu este descris ca un batran cu barba ce sta pe un tron, ci de fapt ca un tron cu un tetraedru pe el. M-am gandit: „aceasta este cu totul diferit”.


„Si acolo erau 7 ingeri care radiau in interiorul tetraedrului. Mi-a devenit clar ca daca intelegi structura vidului….structura fundamentala a creatiei…o poti reproduce prin tehnologie care creaza un model rezonant intre geometria spatiului ( geometria vidului) si tehnologia insasi. Daca ati putea stabili o legatura directa cu Soarele, atunci a-ti putea descarca o cantitate imensa de energie”.


„Se poate construi o mini-gaura neagra. Pentru a construi o astfel de mini-gaura neagra, sunt necesare cristale, care taiate corespunzator si care sa fie intr-o rezonanta corespunzatoare, ar fi singurul material cu care ai putea sa stabilesti acea legatura, molecula de cristal fiind de natura tetraedrica”.
Atlantis:


„Prima persoana care a vorbit despre Atlantida a fost Platon. Platon este, si a fost extrem de respectat. Am folosit cele mai multe dintre creatiile sale, mai putin 3 carti pe care le-a publicat despre Atlantida. Cand a scris aceste carti, in toate a mentionat ca acestea nu sunt lucruri inventate de el. El spune ca a fost sfatuit de marii preoti din Egipt”.„El descrie o civilizatie foarte avansata, care are o sursa mare de putere, pe care o numeau „cristalul de putere extrema”. Cred ca acesta este cristalul care poate sa fie construit, pentru a putea sa stabilesti acea legatura cu geometria spatiului”.OZN-uri si Dumnezeu:„Povestea lui Ezekiel si Enoch, care nu face parte din Biblie…Cartea lui Enoch a fost gasita in Etiopia, nefiind reeditata niciodata. A fost tradusa direct din textul original. In ambele povestiri, este descrisa un fel de nava care se arata intr-un nor mare, apoi ei au vazut o usa care s-a deschis si Dumnezeu m-a chemat pe „barca’ sa.

Inauntru este descris tronul lui Dumnezeu, sub forma de cristale inconjurate de lumini sub forma de curcubeu. Cred ca el descrie energia, puterea care pune in miscare nava respectiva”.


„In timp ce citeam Biblia, am observat un lucru pe care nu l-am vazut inainte. Marea majoritate a Bibliei, Vechiul Testament, descrie ceva foarte ciudat. Cand in Vechiul Testament se vorbeste despre Dumnezeu, nu se rosteste „si Dumnezeu”, ci se spune ” in Arka lui Dumnezeu”.


Se dovedeste ca Vechiul Testament descrie plecarea si sosirea arcilor conventiei, exceptand Geneza, unde este descris inceputul.


„Mi-am dat seama ca Templul lui Solomon a fost construit cu un singur scop, si anume sa gazduiasca Arca”.„In Geneza, se vorbeste despre Pomul Cunoasterii, Adam si Eva si Mar. Interesant, daca taiati un mar pe jumatate, veti obtine un profil dublu cu o samanta in mijloc, care contine posibilitatea creeri unui nou pom.Singularitatea, care contine mere, si iara singularitatea si mere si singularitatea si mere…si asa mai departe”.


„Geneza 4:24 : Cand omul a inceput sa se inmulteasca pe Pamant”.


„Aceasta descrie pe Fii lui Dumnezeu, care au coborat pe Pamant, deci acestia nu erau de pe Pamant si nu au avut copii cu femeile de pe Pamant. Am inceput sa ma gandesc ” oare acest Sistem Planetar a fost insemintat ?”.


In Antropologie, lipseste o legatura intre Omul de Neanderthal si asa mai departe, si omul modern Homo Sapiens. Aceasta legatura care lipseste se largeste tot mai tare, cu noile descoperiri pe care le facem.

Moise:Exodus 13:22
„Moise se indeparta si deodata Faraonul isi schimba parerea ( si se duce dupa Moise). Cand Faraonul nu vroia sa-l lase pe Moise sa plece, a existat o batalie a manifestarilor, intre Moise si toti ceilalti Inalti Preoti din Egipt. Cel care reusea sa se manifeste cel mai nebuneste, sa faca cele mai ciudate lucruri urma sa castige.

Au facut sa ploua cu broaste din cer, el si-a aruncat toiagul pe jos , iar acesta s-a transformat in sarpe, a facut sa curca un izvor de sange prin oras si altfel de lucruri. Dar el (Moise), a fost cel care a castigat concursul”.Arca este chiar…?


„Arca, asa cum se numeste in Biblie, Arca Lui Dumnezeu, seamana cu o cutie, fiind din aur la exterior, lemn si aur in interior. Ei bine, acesta este un condensator. Condensatorul este un obiect care inmagazineaza energie cand este incarcat. Asemenea unei baterii, cu exceptia ca bateria poate sa elimine energia foarte lent, in timp ce condensatorul poate sa descarce energia instantaneu”.„Acesta era cu adevarat un condensator de inalta tensiune si extrem de greu. Mi-am dat seama de marimea acestuia in urma cutiilor descoperite in mormantul lui Tutankhamon. Aceste cutii se potriveau perfect sa fie introduse in interiorul sarcofagului, in interiorul Marii Piramide de pe platoul Ghiza”.

„Dimensiunile exterioare ale sarcofagului sunt de doua ori volumul dimensiunii interioare. Reprezinta o Octava perfecta. Daca masuram Arca descrisa in Biblie, aceasta este de doua ori mai mica decat dimensiunea interioara a sarcofagului. m-am gandit ca trebuie sa fie o sursa de energie extrem de puternica in interiorul acelui condensator”.


La ce se refereau ei, cand spuneau Dumnezeu ?


„Uitati-va in prefata Bibliei. Cuvantul este tradus din tetragrammaton. Tetra inseamna 4 si „grammaton” isi are radacinile in cuvantul gramatica. Acest lucru inseamna Yahweh, dar am cautat mai in profunzime. Aceasta inseamna, de fapt, grav, sau in terminologia actuala gravitatie”.„Dumnezeu = „structura unui tetraedru care creaza un camp gravitational”
Isus:


Numele lui Isus, a fost de fapt Emanuel si a a fost gandit sa fie „Arca umana” (arca vie). Se crede ca el s-a nascut din arca si ca a avut o structura ADN foarte avansata. Este sugerat, de asemenea, ca a fost reinviat cu ajutorul arcii.
Manuscrisele de la Marea Moarta:


„S-au gasit 3000 de manuscrise, 100 fiind facute publice. Unul a fost scris in cupru, care s-a constatat a fi cel mai pur cupru descoperit vreodata pe Pamant”.

Se creda ca au fost scrise asa, pentru a se pastra de-a lungul timpului.Dead Sea Scroll Inceputurile Organizatiilor Secrete:


„Vechiul Testament a aratat tehnologia avansata si puterea fiilor Soarelui, impreuna cu Atlantida. Noul Testament este despre Arca Vie. Trebuie sa ai inima pura si sa doresti sa fi cu Arca.

Este un sistem de siguranta si nu poate fi folosit in scopuri destructive. Daca o faci ( o folosesti in scop destructiv), vei muri. Multi au incercat sa foloseasca Arca pentru a face rau si au murit din cauza unor tumori severe”.

Cavalerii Templieri:

„Knights of Templar (KOT) erau simbolizati prin 2 cavaleri pe un cal, deoarece acestia erau foarte saraci. Acestia erau condusi de un preot, pentru a cauta Arca, despre care se credea ca este in Ierusalim.

Au convins Franta sa ocupe Ierusalimul, astfel incepand cruciadele. Original s-a numit „Holy Grail”, in prima editie, pe urma fiind numita „Crystal Stone”, reprezentata ca si o cupa cu doua vortexuri in partile laterale”.„Au ocupat Ierusalimul, si timp de 7 ani au sapat tuneluri, cautant Arca ingropata. Aceste tuneluri exista inca si astazi. Acestia, insa nu au gasit ceea ce cautau”.


„In timp ce erau in Ierusalim, regele Etiopiei se afla si el acolo exilat. Acesta le-a spus ca Arca se afla in Etiopia”.


„In Etiopia, exista o populatie numeroasa de religie evreiasca. Arca se credea ca este pe insula Elephantine, din Nil. Arca a fost adusa in Zion, in Etiopia si a fost foarte bine pazita de catre armata Etiopiana”.


„KOT trebuiau sa vorbeasca despre Arca, ca despre ceva magic, altfel Vaticanul s-ar fi suparat foarte tare stiind ca acestia o cauta. In acest timp, s-au publicat multe carti despre „magie”, KOT devenind bogati si puternici in urma vanzarii acestora”.


„Papa era ingrijorat ca Arca ar putea sa devina cunoscuta publicului larg, asa ca s-a intalnit cu regele Frantei si cu o delegatie Etiopiana la Vatican, pentru a discuta despre implicarea KOT in cautarea Arcii. Aceasta era in jurul secolului al 13-lea”.


Intr-o Vineri, in data de 13, KOT au fost declarati ilegali de catre Papa.
Cunostiintele Francmasonilor si celor de la KOT, provin din Egiptul antic. Al 32-lea nivel este cel mai inalt rang, al 33-lea fiind un nivel de initieri complementare.Cel mai inalt nivel KOT = 32


Cel mai inalt nivel Francmason = 32
32 + 32 = 64


„Francmasonii, mai tarziu au descoperit SUA, simbolismul acestora gasindu-se in structuri, cum ar fi : Monumentul de la Washington si Pentagon, care este un tetraedru stea. Bancnota de 1 $ are o piramida cu un ochi in varf, si deasemenea, arata un tetraedru stea impreuna cu 13 stele”.Sursa : fymaaa.blogspot.com
Nassim Haramein – Teoria Unificata a Câmpului – Video – Documentar
.

NASSIM HARAMEIN – CONFERINȚĂ 4 DVD-uri

Demonstrând paralelele dintre aceasta teorie si coduri antice descoperite in diverse documente si monumente, Nassim ne spune o poveste care poate fi una dintre cele mai mari descoperiri ale timpului nostru. 

DVD 1 : Cautarea tiparului fundamental al dimensiunilor din geometrie, chimie, legea sclara, biologie, Principiul unificarii, piramide.

1.1. – The Search for the Fundamental Pattern

1.2 – Interviu cu Dr. Elizabeth Raucher

DVD 2 : De la Micro la Macro – Unificand geometria campurilor, structura vacuumului, cercurile din lanuri.

2.0 – De la Micro to Macro – Unificarea Câmpului

2.1 – Soarele, un alt ciclu începe

DVD 3 : Totul este un întreg negru (un joc de cuvinte: in loc de Black Hole (gaura neagra) a spus Black Whole (intreg negru) n.t.) Egiptul antic, arheologie, gauri negre /gauri albe.

3.0 – Totul este o gaură neagră

3.1 – Aintiram

DVD 4 : Dezlegand misterul – Viitorul este in mainile noastre, Biblia, Chivotul legamantului, Cavalerii templieri, Mormantul lui Emanuel, Kabala – copacul vietii descifrat.

4.0 – Dezlegand misterul – Viitorul este in mainile noastre

4.1 – Cavalerii Templieri

4.2 – Ganduri la Final

Nassim Haramein – Teoria Unificata a Câmpului – Video – Documentar
.

 

 

 

Nassim Haramein – Teoria Unificata a Câmpului – Video – Documentar

 

Karanna Academy©

 

Alte articole din categoria Dezvoltare Spirituala

 

Vizitati-ne Pagina de Facebook 

 

  https://www.evolutiespirituala.ro/video-nassim-haramein-teoria-unificarii-campului/?feed_id=89643&_unique_id=654203e116fe3